Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Trottoar
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 476 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Trottoar

Behöver du service från tillfartsväg, trottoar? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom mätning, schaktning, byggande av trottoarer och tillfartsvägar. Priset på vägar och trottoarer till byggnader och fastigheter beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: asfalt, betong, slottsgolv, verktyg och fraktkostnader från ett av våra 23 507 gasbolag i kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar att lägga på trottoar?
Kakelskiktet kan hjälpa dig med genomförandet av det arbete som inkluderar att lägga eller reparera plattorna (kakel) på uppfart, trottoarer och utomhus terrasser. Vi säger vad du kan förvänta oss av varje typ av trottoarläggning:
Uppfart
En oumbärlig del av varje hus är en åtkomstväg, som också är ett av villkoren för husets hus. Uppkörningsbeläggningen ökar ditt hus och dess värde. Ditt skrivbord startar arbete som förbereder substratet. Substratet ska vara tillräckligt starkt och stödbart, men också att släppa med regnvatten. De grävde och utjämnar ytan, det grovt underliggande skiktet som bildas av en stenkross som bör kompakt med användning av vibreringsplattan. Vidare följer det i allmänhet inriktningskretsar som definierar ytgränsen täckt med låsbeläggning och sång den. Därefter måste det fina underliggande skiktet av stenkrossen appliceras och komprimeras. Det sista steget är svampen av fina stenar som är konstruerade för låsningsbeläggning. Ytan bör vara lika med djupet och komprimeras. Efter att lägga beläggningsbeläggning, jag. Håll dig enskilda block i närheten sida vid sida på färdig yta. Slutligen fyller behållaren lederna mellan sanden på trottoaren.
Publicera terrassen
Behöver du lägga några plattor (kakel) på din terrass eller runt poolen? De asfalterade ytorna som bildas från beläggningen minskar gräsmattan och minimerar dess klippning och underhåll, är släta och lika. Frostbeständig och anti-slip-beläggning är lämplig för utomhuspoolen. Din trottoar leverantör hjälper dig att välja den bästa kakel som kommer att felsökas med fasaden och arkitekturen i huset. Vi kommer att ge professionell tillgång och kundnöjdhet.
Asfalterade trottoarer.
Beläggning kan vara ett praktiskt och attraktivt alternativ till betongbeläggning. Din leverantör kan med t.ex. Tegelstenar för att lossa vägen eller trädgården trottoarer av någon form och kurva. De markerar en åtkomstvägplan, grundligt förbered komprimerat substrat och lägg tegelplattor i det inställda mönstret. Slutligen fyller behållaren lederna mellan sanden på trottoaren.
Beläggningsreparationer
Även om uppfart, har beläggnings trottoar ett långt liv, det händer ibland att vara skadad, sprickbildning eller avskrivning. Lyckligtvis är reparationen av sådan beläggning vanligtvis snabb. Enkelt skadad trottoar väljer och ersätter nya plattor. Din trottoar leverantör kommer att göra detta effektivt för dig.
Vanliga frågor
Varför beställer du beläggning genom Wilio?
Behöver du experter som skulle hjälpa dig med plattorna? Paving är ett praktiskt och attraktivt val för en rad terrängjusteringar, inklusive trottoarer, terrassytor, uppfart och till och med trädgård - gräsmattor och poolkanter. Att ta kakel är ett tekniskt krävande arbete och alla kontrollerar inte det. Låt det här jobbet realisera experter i din omgivning som gör det professionellt, mycket snabbare för att göra ditt nya utrymme att använda så snart som möjligt. Det bästa stället att hitta experter på att lägga kakel är Wilio. Från hundratals erfarna hantverkare hittar vi någons lokal för att hjälpa dig med att lägga beläggning oavsett ytstorlek.
Varför ska jag lämna beläggningsprodukter och gör inte henne ensam?
Beläggning kräver allvarlig fysisk ansträngning och erfarenhet. Det professionella lagret kommer att medföra många års erfarenhet och alla nödvändiga verktyg och teknik för att få dina nya områden att se bra ut, färgad och hålla lång tid. Det är nödvändigt att ha en långsiktig synvinkel eftersom den amatör som lagras på en ofullständig asfalterad yta ser strax efter depositionen okej, men tidsavståndet på grund av väderförhållandena kommer att börja släppa, falla ut och uppstår ojämlikhet och oönskade överdimensionerade luckor .
Beläggning eller betong - vad är bättre?
Fortfarande var det nyligen betongen av det mest utbredda materialet för att stärka spår och åtkomstvägar. Men det är för närvarande en låsbeläggning (kuber eller tallrikar) av betong. Båda materialet används, men det är mer praktiskt och lättare att ersätta flera krackade plattor för att reparera skadad betong. För att uppnå det ursprungliga utseendet och du äntligen har råd med betongplattor, kan de vara ett bättre val för ditt hem. Fördelen med beläggning är möjligheten att demontera och återskapa.
Ska jag beställa en ny eller begagnad trottoar?
Använda material kan spara mycket pengar medan du köper om du har en begränsad budget, och du har inget emot att förlora sin tid genom att städa. De är ett bra val om du inte är svår och du hittar en tillräcklig mängd i samma design för att slutföra projektet. Nackdelen är begränsad av valet av begagnad beläggning. Erbjudandet om nya material är mycket mer varierat; och deras livstid i estetiska tillstånd mycket längre.
Vilken utrustning och förbrukningsvaror måste jag tillhandahålla ditt lager?
Ditt trottoarskikt tar med din egen utrustning och verktyg, men kräver vanligtvis att du beställer de grundläggande materialen, returnerade beläggningen. Kan ge dig råd med en lämplig typ av beläggning och det belopp som krävs för ditt projekt.
Hur lång tid tar det vanligtvis att lägga ut beläggning?
På ett litet skrivbord kan din leverantör fungera om några timmar, med långa och breda vägar och stora terrasser kommer att fungera att beläggning kommer att vara i flera dagar.
Hur mycket kostar kakel?
Kostnaderna varierar beroende på områdets storlek och abet, komplexiteten i blocken och volymen av arbetet. Lägg av låsbeläggning (trottoarer och parkeringsplatser för personbilar) utan naturliga arbeten kostar cirka 12 € / m2. Priset är området i området, som inducerar och drar in ett grovt substrat (i en tjocklek av 30 cm), uttag av sängen, läggning av plattor, retribration och pavelbeläggning. Att lägga på beläggningsbeläggningen kostar redan ca 7 € / m2; Läge cirklar 4 € / bm.
Jag behöver en specialistlicens?
Inte. Det bästa visitkortet i Crafting / Pavement Box är dess tidigare jobb, så du är inte rädd för att fråga referenserna och eventuellt ta en rundtur i sitt arbete.