Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Redovisning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Redovisning

Behöver du en redovisningstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitativa proffs inom dubbel och enkel redovisning, moms, löner och personal och redovisningskontroll. Priset på revisorer beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: företagsbildning, revision, rådgivning tillhandahållen av en av våra 1 639 revisorer i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Vilka tjänster ger revisoren?
Revisor kan specialisera sig på ett område eller erbjuder ett antal tjänster som hantering av enkel och dubbel redovisning, förberedande redovisning och statistiska uttalanden, redovisningsutlåtanden, clearing och avkastning. Redovisning för olika typer av poster (bankdeklarationer, interna dokument, kund- eller försörjningsfakturor etc.). Fakturering av arbetsledningar. Bedömning av noggrannhet av skatte- och bokföringsfakturor. Ansvaret för att korrekt skicka redovisningsobjekt. Utarbetande av vanliga månatliga, kvartalsvisa och årliga stängningar och förberedelse av handlingar för statistikbyrån. Kommunikation med revisorer, skattemyndigheter och andra institutioner. Konton vanligen kombinerade olika tjänster för att hjälpa dig att förbättra företag eller personliga ekonomi.
Hur kan jag hitta en bra revisor eller skatterådgivare?
Det bästa sättet att hitta en bra revisor nära dig är att gå in i efterfrågan och vänta på erbjudanden från bokföringsansvariga vars erfarenhet och färdigheter matchar vad du behöver. Kontrollera sedan sina recensioner, jämför menyerna och välj den som passar dig.
Hur kan jag hitta en revisor i mitt grannskap?
Hitta en lokal revisor kan ibland vara komplex beroende på var du bor. Om du går in i efterfrågan skickar vi det till en revisor från din omgivning. Det är dock inte alltid ett personligt möte och så kan du välja en räkenskapsförare från andra regioner och kommunicera elektroniskt.
Varför är det lämpligt att anställa en revisor via Wilio?
Redovisning är en av de tjänster som verkligen hjälper dig att spara. Att investera i revisorens tjänster är värt det. En bra revisor kan markera dig på fel och oanvända möjligheter som kostar dig pengar. Inte bara sparar du hur mycket tid, du kommer att kunna sova lugnt med säkerhet att din bokföring och skatter leds i ordning och i enlighet med lagen. Från att hitta en bra revisor, kommer bara några få klick att delas upp i Wilio. Beskriv bara vilka tjänster du behöver och väntar på menyer. Nu är det rätt tid att lösa din bokföring. Få gratis erbjudanden och hitta en praktisk revisor idag.
Vilka tjänster gör du för din revisor
Avkastning av en fysisk person
Alla borde ha en pålitlig revisor som gör en avkastning från fysiska personers inkomst varje år. Det är vanligtvis bäst att kontakta en räkenskapsförare i början av det nya året - helst senast 3 månader före tidsfristen. Inte bara säkert att det kommer att ha tid för dig, men också att kunna ge dig råd, är det fortfarande möjligt att uttrycka det i kostnaden innan bokföringen är stängd under det gångna året. När du hittar en räkenskapsförare från vilken du vill ha en avkastning, le inte det så snart som möjligt. Innan du skickar tillbaka skattesedlar, är revisorer betydligt upptagna, så lämna det inte sista minuten.
Bokföring
Många bokförklaringar erbjuder bokföringstjänster och känner dig med regelbunden slutare, löner, fakturor och liknande. Om du äger ett litet företag eller du är en enda näringsidkare, är att hyra en revisor är meningsfullt eftersom din bokföring kommer att leda en professionell som kommer att ta hand om alla lagar, standarder och regler för att undvika eventuella problem med myndigheter som kan uppstå från okunnighet.
Samråd
Revisoren kan hjälpa dig att optimera dina bokföringskostnader. Du kan ordna ett möte där du pratar om dina intäkter och kostnader. Råd dig sedan att fortsätta med optimering. Fördelen att ha en revisor i beredningen av budgeten är att den kommer att titta på din ekonomi objektivt och kan utvärdera vad du har råd att köpa, skriv ner och vilken skattehöjd kan förvänta sig ett år.
Råd och tips
Citat vänder Slösa inte tid genom att leta efter anbud från olika redovisningsföretag. Ange din fråga och börja få erbjudanden från praktiska bokföringsansvariga från omgivningen. Överstiga inte din budget Redovisningspriser kan verkligen vara annorlunda. Men med Wilio kan du enkelt jämföra flera erbjudanden och välja en sådan som passar din budget. Hitta de bästa revisorerna Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Redovisning
Hugo  Y.
profile image
Redovisning
Elliot B.
profile image
Redovisning
Elias  F.