Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Installera Vitvaror
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Installera Vitvaror

Behöver du en tjänst inom området apparatkoppling? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter med att demontera gamla apparater, lokalisera och fixa en ny apparat, ansluta en skorstenshuv till ett befintligt distributionssystem, förstora fördelningsöppningen, byta gaskran, funktionstest och utbildning samt drift och underhåll. Priset för att installera elektriska apparater beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: bortskaffande och ekologisk kassering av gamla apparater som tillhandahålls av en av våra 23 728 elektriker i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför söker en expert för att reparera apparater på Wilio?
När hushållsapparaten går snabbt, inser vi snabbt som det är väldigt mycket i vårt dagliga liv. Från en hög med smutsiga streck, genom frysen full av smältmat, upp till ett stigande badrum, betyder en bortskämd apparat ett sparkproblem. Oavsett om du behöver korrigera den bortskämda tvättmaskinen, ett kylskåp, en mikrovågsugn eller diskmaskin, kan en praktisk tekniker ta reda på var ett fel har inträffat och kommer att göra allt för de bortskämda apparaterna att arbeta igen. På Wilio hittar du proffs för att reparera hushållsapparater som är redo att hjälpa dig och komma att göra reparationer när du behöver det.
Vilka färdigheter reparerar konsumenten?
Apparatreparatörer är en praktisk teknik som kan utforska apparaten och ta reda på orsaken till felet. Det utför underhållsarbete på olika anläggningar och kan uppskatta hur mycket det kostar deras reparation eller inköp av reservdelar. Han kan ge dig råd om att du är ordentligt oroande för apparaten för att förhindra skador i framtiden. Det hjälper dig också med en professionell installation av olika apparater som diskmaskin, inbäddade rör och spisar.
Hur kan jag hitta en praktisk reparatör?
Att skapa en Wilio-efterfrågan är ett snabbt och enkelt sätt att hitta en praktisk reparatör som kan fixa typen av apparat som gick fel. Wilio hjälper dig att hitta en reparatör som kan anpassa tiden och göra fix när du behöver det.
Hur mycket kostar avtalet?
Priset beror på typen av apparat, reparationsexplexiteten, den nödvändiga tiden, ersättningsdelarna, delar och till och med om reparatören är i närheten, eller måste komma från ett större avstånd.
När ska du ringa en reparatör?
Om du reparerar skadade apparater för lång tid att fördröja, kan andra komponenter skadas och repareras så signifikant. De flesta av dagens hushållsapparater är komplexa enheter som inte bör testa reparation Laik, utan bara en erfaren specialist. För Wilio hittar du erfarna korrigeringar av apparater som har rätt utrustning, verktyg, kunskap och tillgång till ersättningsarbetet för att hantera varje reparation.
Vilka typer av arbete reparerar apparater?
Apparatreparatörer är en praktisk tekniker som korrigerar skadade eller inoperativa hushållsapparater, installerar apparater och tar hand om sitt underhåll. Reparation kan utföras på plats på kunden eller tjänsten, beroende på apparatens storlek och den typ av önskat arbete. Wilio hjälper dig att hitta en praktisk etikettreparatör, från din omgivning som villigt hjälper när det passar dig.
Vilka tjänster ger apparaten reparationer?
Reparation av köksmaskiner
Apparaten är en integrerad del av varje funktionellt kök. Oavsett om din köksapparat inte får önskad prestanda, eller är skadad på Wilio hittar du smarta reparatörer som tar bort störningen.
Fixa frysare
Den ordentligt fungerande frysen behövs för att göra all mat och inte demontera. Från den skadade dörrtätningen, täppt vattenfilter till en icke fungerande frysning på Wilio hittar du frysreparationerna som kan hantera den.
Reparation av diskmaskin
Om rätterna av grumligt och smutsigt, eller stående vatten i botten av diskmaskinen, kommer troligen att behövas service diskmaskin. Om du ringer till en reparatör i tid för att förhindra ytterligare skador eller racing.
Reparation av rör och spis
När det gäller en gasspis kan det finnas problematiska brännare som inte är bortglömda eller kan hota risken för läckande gas. När det gäller keramiska keramiska hällar kan uppvärmning misslyckas med rätt temperatur eller tvärtom att överhettas av plattan i sig som medför att den brister. Vid rör misslyckas ofta uppvärmning, något av de tillgängliga programmen eller en fläkt som säkerställer luftbakning. Hänvisning till en professionell som hjälper dig.
Reparation av mikrovågsugn
Om mikrovågsugnen är Inkrí, slutade han rotera botten på botten eller inte av, föredra att ringa reparatören.
Reparation av kylskåp
Det finns aldrig en bra tid för ett spetigt kylskåp, men det värsta är under sommarmånaderna. Om kylskåpet korrigerar höger om det börjar samla frosten, eller vattnet tar den högsta tiden att ringa reparatören.
Reparation av tvättmaskiner
Oavsett om din tvättmaskin har en topp eller framifrån kan det finnas problem som vattenläckage, rotationsförlust på grund av skador på drivremmen, blockerad dörr, avtäckande vatten, vattenstenen och många fler. Den praktiska reparatören kan hjälpa dig.
Reparation av vinkylskåp
Så du njuter inte av din dricka erfarenhet om ditt vinkylskåp inte håller vinflaskor vid rätt temperatur. Fel överhettning och efterföljande bränning av motor eller generator eller delar är oftast.
Korrigering av digestor
Reparationssamtal Om du märker en svag prestanda på huven, speciella ljud baserade på motorns eller fläktröret, eller om digestorn styrs av huven.
Korrigering av torktumlare
Tvättmaskinen kan ha för mycket energiförbrukning och om de inte är ordentligt underhållna vid misslyckande kan orsaka brand. Med regelbundna underhålls- och reparation av torktumlare kan du förhindra för varm eller för kall cykel och hålla dig inte bara din torktumlare funktionell men också dina kläder längre och oskadade.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Installera Vitvaror
Alexander  T.
profile image
Installera Vitvaror
Casper R.
profile image
Installera Vitvaror
Matteo J.
profile image
Installera Vitvaror
Arvid  B.
profile image
Installera Vitvaror
Oscar E.
profile image
Installera Vitvaror
Alfred D.