Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Arkitektur
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Arkitektur

Behöver du en tjänst inom området arkitektur, arkitekt? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inredning och inredning, stadsplanering och markplanering. Priset på designers beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: mätning av objektets layout, transportkostnader som tillhandahålls av en av våra 16 805 arkitekter i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför boka arkitekten genom Wilio?
Om du planerar en väsentlig anpassning av din egendom, betalar den att anställa proffs. Från små renoveringar till extra och helt nya hemdesigner, kommer de bästa resultaten att hjälpa dig att uppnå en högskoleutbildad arkitekt eller designer. Därför kommer dessa projekt att användas i många år är det säkert viktigt för dig att designa. Tack Wilio Du kan hitta bostadsarkitekter och andra yrkesverksamma att titta på sina portföljer, betyg och antalet beställningar som slutförts. Detta hjälper dig att hyra arkitekter i ditt grannskap, vars stil du vill och vars kunder är nöjda med sitt arbete.
Måste jag anställa en arkitekt?
Om du ska göra byggnadsarbete är det viktigt att planerna utarbetar en utbildad professionell. Tack vare detta vet du vad du får och kan vara säker på att byggnaden kommer att vara strukturellt stabil och passar alla lagar som ges av förfarandet.
Vilken kvalifikation ska arkitekten vara?
Den slovakiska arkitekten måste ha slutfört högre utbildning med titelingenjörsarkitekturen. Speciellt om det vill göra sig under deras namn och ansvar, till exempel möjligheten att bedöma byggnadens statistik. Typiskt hänvisas tillstånd till "runda stämpel".
Vad är skillnaden mellan arkitekter och designers?
Arkitekten föreslår vanligtvis hus på beställning, till ett visst utrymme och försöker passa landets färg. Helt enkelt inte att fungera som en näve på ögat. Om du väljer ett kataloghem kan du dock justera den med en designer. Han belyser också möjligheterna för strömförsörjningen och andra viktiga komponenter i projektet. Designern ofta ofta på beställningen samarbetar med arkitekten och senare också byggare.
Hur länge sists förrän arkitekten skapar ett förslag?
Det finns inget enkelt svar på den här frågan. Portens förslag är vanligtvis mycket snabbare än utformningen av hela det nya huset, men också att ta hänsyn till arkitektens arbetsbelastning, alla nödvändiga revisioner och konstruktionsprocessen själv.
Hur mycket är arkitekten värt?
På Wilio kan priset för arkitekten sträcka sig från 20 € / m² av nödvändigt verktyg Desktop House. Det beror emellertid alltid på omfattningen och svårigheten att arbeta.
Jag behöver en ackrediterad arkitekt eller designer?
Om du tvekar, nå ut till dem båda. De kommer säkert att berätta för dig inte bara du behöver, men det kommer också att förbereda dig med din citat. Innan du antar ett bud och undertecknar ett kontrakt, kom ihåg att bekräfta att den valda leverantören har nödvändiga kvalifikationer och godkännanden.
Vad gör arkitekter?
Om du planerar att bygga ett nytt hus, rekonstruera fastigheten, lägga till en marina eller ge din trädgård ett nytt liv, du borde prata med arkitekten eller designern innan du kan hyra en byggare eller trädgårdsmästare. Förutom att skapa en plan för ditt projekt kan arkitekter också ta hand om allmänna råd och annat pappersarbete som behövs. Innan du återkallar samarbetet, kontrollera om det är en del av den tjänst du betalar för. En erfaren arkitekt kan hjälpa dig att underlätta hela projektet och inte bara bygga tillstånd, utan även projektledning av hela byggnaden och hitta byggare och andra yrkesverksamma för att slutföra arbetet.
Vad gör arkitekter?
Arkitekter
Arkitekter skapar inte bara husplaner, helgstuga eller garage, men hjälper också med alla relevanta behörigheter. Du kan upptäcka att vissa arkitekter har ett specialiserat område eller stil, medan andra arkitekter erbjuder mer allmänna tjänster. Att kontrollera sina profiler ger dig en uppfattning om det arbete de har gjort på liknande projekt. Designatorer. Beroende på ditt projekt kan du upptäcka att designern är mer lämplig för dig. Designers skapar tekniska ritningar som du kan passera vid byggaren du kommer att arbeta med.
Designatorer.
Beroende på ditt projekt kan du upptäcka att designern är mer lämplig för dig. Designers skapar tekniska ritningar som du kan passera vid byggaren du kommer att arbeta med.
Trädgårdsarkitekter.
Om du ska till den övergripande raden av din egendom, glöm inte trädgården. Trädgårdsarkitekten hjälper dig att extrahera från det maximala utrymmet och det här förslaget som inte kunde förbereda andra designers eller arkitekter för dig. Förutom enkla saker som att lägga till blomsterbäddar och återuppliva din gräsmatta, kan trädgårdsarkitekten öka värdet på din egendom med däck på terrassen, stödja väggar eller swimmingpool och allt enligt din smak för inklusionerna och budgeten.