Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Barnvakt
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Barnvakt

Behöver du barnvaktstjänster? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetspersonal för långvarig barnomsorg, korta och sporadiska vårdaktiviteter. Kostnaden för barnpassning och barnpassning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: eskortering av barn till skolan och turer, transportkostnader som tillhandahålls av en av våra 3 982 vårdgivare i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hitta en lokal barnvakt genom Wilio?
Vill du hitta en barnvakt nära dig för att hjälpa till med utvecklingen av dina barns funktioner? Många familjer får reda på att hjälpa Nanny eller Au-par är ett utmärkt alternativ till traditionella barnomsorgstjänster. Nanny ger inte bara individuell vård till dina barn hemma, men om du har mer än ett barn kan det vara mer effektivt. När du hittar en barnflicka i din omgivning som passar din familjs behov, kommer du att njuta av en mer flexibel livsstil, oavsett om du behöver en barnvakt en dag eller fem dagar i veckan. Den enklaste du hittar en barnflicka i din omgivning på Wilio. Tack vare vårt genomskinliga bedömnings- och kontrollsystem kan du enkelt jämföra de bästa lokala babysakersna för att vara säker på att du kan hitta en pålitlig, trovärdig och professionell vårdgivare för dina barn.
Hur kan jag hitta en bra barnvakt?
Vänner och familje rekommendationer är vanliga sätt att hitta en bra barnvakt. Tyvärr kan dina alternativ begränsa dina personliga kontakter. Wilio erbjuder en lösning med högkvalitativa kontakter i ditt grannskap. Genom vårt genomskinliga bedömningssystem och recensioner kan du bestämma vem som bäst matchar behoven hos din familj.
Vilken kvalifikation behöver du vara en barnflicka?
Sjuksköterskor måste vara minst 18 år och måste ha lämpliga kvalifikationer. Dessa krav inkluderar första hjälpencertifikat och HLR eller kontroll med barn. Och vad mer behöver festare certifikat III, diplom eller undervisningskvalifikationer. I annat fall bör affischerna arbeta för att erhålla relevanta kvalifikationer.
Nursing vs. Daglig vård: Är det billigare att ha en barnvakt?
Gapet och den dagliga vårdskillnaden är som i tillvägagångssätt och ingår. Barnvakten är mycket dyrare än daglig barnomsorg. Om det är svårt för dig att betala för priserna för daglig barnomsorg, kommer att vara ännu svårare. Carer kan dock erbjuda individuell och mer omfattande barnomsorg. Skicka din begäran om att hitta en lämplig barnvakt vid Wilio. Du kan hitta en bra vårdgivare som kan arbeta med din budget.
Vad är skillnaden mellan det bakre och au-paret?
Foster och au-paret varierar i patronens arbete och erfarenhet. Au par är ungdomar (18 - 30 år) som lämnar utomlands bor med familjen för vilken de arbetar för att lära sig kultur i utbyte mot barnomsorg. Vad mer, och paret arbetar det maximala antalet timmar per vecka. De får också handhållen från värdfamiljen. Däremot får tillväxten lön som varandras anställning. Deras arbetstid är flexibel enligt familjens krav och reglerar arbetsrätten.
Gör husets kroppar?
Petometrar gör hushållsarbete relaterade till barnomsorg. Dessa grundläggande hushållsarbete inkluderar städning och organisation av barnrum och lekplatser. Tjänster Nathers är flexibla med dina familjebehov. Om du behöver ytterligare hushållshjälp kan du lägga den här detaljerna i din Wilio-lista.
Ska jag ge en kost för din barnvakt?
Tillhandahållandet av mat för en vårdgivare är valfri. Men glöm inte att förena förväntningar med din barnflicka innan det kommer till jobbet. Vissa familjer erbjuder catering för sina barnmitterar medan andra barnpassare garanterar catering själv. Tillhandahållandet av catering beror på dig och din barnflicka.
Tjänster
Vad inkluderar professionell vårdservice?
Petometrar är dedikerade till många uppgifter relaterade till dina barn. Vad mer kan efterlevnaden hjälpa dig med lätta läxor. En professionell sjuksköterska kan inte kosta dig hela fastigheten. Vår plattform kan du kolla priser och recensioner för att hitta någon du kan lita på. Här är några uppgifter med vilka affischen kan hjälpa dig:
Barnomsorg
Din barnpassas huvudsakliga uppgift är att ta hand om dina barn, vilket garanterar deras säkerhet och omsorg för sina grundläggande behov. Barnomsorgsuppgifter inkluderar utfodring, badning, stämpling och lagring av ett barn till sängs. I förberedelse För alla situationer passerar många vårdgivare av träning och HLR. En erfaren barnvakt vet också om den har en förälder eller ringa 112 i händelse av nödsituation.
transport
En pålitlig barnvakt kan ta dina barn till skolan och hämta dem senare under dagen. Vad mer, din babysitter kan gå med ett barn på extracurricular aktivitet. Dessa aktiviteter inkluderar klockor av simning, musik och spel. Brand genom Wilio Babysitter i ditt grannskap och hitta någon som vet i ditt samhälle.
Matlagning
Har du inte tid för matlagning eller shopping? Ingen rädsla. Babysitterburk För ditt barn att förbereda hälsosamma måltider, snacks och lunchpaket. Om du behöver en barnvakt som hjälper till med mat och andra uppgifter, vänligen ange detta behov i din Wilio-lista. Ange också barnpreferenser, allergier eller speciella näringsbehov. Denna detalj hjälper din barnvakt att förbereda måltider efter behov.
Utveckling
Barnvakten kan hjälpa till att utveckla lärande och dagliga barnkunskaper. Du kan ansöka om en barnflicka som studerade utveckling av barn. Vissa babysickers lärde sig att arbeta med en viss åldersgrupp. Till exempel kan andra barnbarn erbjuda grundläggande handledning.
Lätt läxa
Foster kan också hjälpa till med lätt hushållsarbete. Dessa verk inkluderar städning leksaker, vikning av kläder och städning av huset. Vad mer, barnvakt kan desinficera leksaker, rengöra spelytorna, sterilisera flaskor och utföra många andra aktiviteter. De vanliga uppgifterna för barnmitterar är relaterade till barnomsorg och rengöring av röra som kommer att växa.