Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Badrumsrenovering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 589 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Badrumsrenovering

Behöver du en tjänst inom området badrumsrenovering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom rivning och murning, kakel, kabeldragning av toaletter, handfat och duschar. Priset på badrumsrenovering beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: insamlings- och målningskostnader från en av våra 27 387-byggare i kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar badrumsrekonstruktion?
Erfaren hemmästare, installatörer och byggare kan hjälpa dig med små kosmetiska justeringar av ditt badrum. De ersätter duschkablarna, vattenbatterierna, installerar dörren till duschdusch eller installerar till och med ditt toalett. Men om du letar efter ett komplett badrumsreparation, behöver du en badrumsrenoveringsspecialist. Lista över vad du kan förvänta dig att arbeta med leverantörer och badrumsrenoveringsexperter:
Steg 1. Citat och planering
För att skapa ett exakt bud kommer det att finnas ett masterutrymme att se. Kostnaden kommer att distribueras från storleken på ditt badrum, från projektets tids prestanda (vanligtvis 13 - 25 dagar för att renovera hela badrummet) och från de nödvändiga materialen. Du är du som ansvarar för att välja och beställa alla nya enheter och tillbehör - bad, toalett, enheter, kakel etc. Du bör köpa dem och leverera återuppbyggnaden innan du börjar. Din leverantör skickar ett bud och utarbetar en plan för alla involverade för att säkerställa att allt kommer att gå vidare som du önskar.
Steg 2. Hälla det gamla badrummet
Byggare och rivningsexperter kommer att ta bort utrustning och antingen lagras eller täckas för att skyddas under byggnadsarbetet.
Steg 3. Gör dig redo för ett nytt badrum
Dessutom utför din rörmokare och elektriker en grov montering. Detta innebär att man sätter in VVS och Power Guide till en plats utan anslutning. Sedan kommer du till scenen din snickare, stuckatur och kakel som står eller förbereder dina väggar och golv. Detta kan ta 2 - 5 dagar beroende på din badrumsstorlek och torkningstid som behövs för plastering, klämma och grundläggande färg.
Steg 4. Lägga till en ny enhet
I det här steget kommer du faktiskt att se hur ditt nya badrum kommer runt. Först lägger dina plattor plattor och målare rensar väggarna. När du är torr kan dina nya badrumsmöbler flyttas. Din rörmokare och elektriker kommer nu att slutföra alla anslutningar. Andra hantverkare använder vattentätning och tätningsmedel på handfat, duschar och bad. Slutligen är glasbeslag monterade som en spegel eller duschdörr.
Steg 5. Slutlig inspektion och rengöring
När allt är installerat och torrt, kommer din SPA-renoverare att utföra slutkontroll. Hantverkare kommer att städa upp och kassera alla förpackningsrester. Din leverantör kan slutföra grundläggande rengöring, men du kanske vill beställa professionella städtjänster för att göra ditt badrum Ligotala.
Vanliga frågor
Varför hitta din expert för att rekonstruera badrummet genom Wilio?
Letar du efter en expert som inte har någon renovering av badrummet? Oavsett om du vill ändra din badrumsdesign, skapa mer utrymme i det, eller det kommer att öka det innan du säljer fastigheter, du är på rätt ställe. Hitta rekonstruktören i ditt område och slutligen behandla ditt badrum ett nytt utseende som behöver. Det bästa sättet att anställa en leverantör av spa-renovering är att publicera din efterfrågan på Wilio. Det är ett snabbt och enkelt sätt att hitta professionellt stöd i tid och inom budgeten.
Hur ofta behöver du renovera badrummen?
De flesta gör sitt badrum var 11-15 år. Om du inte är redo för sin fullständiga renovering, kan du återuppliva den med ett enkelt knep: med regelbunden rengöring av kakel och injektering. Så du minimerar mögel och färgning.
Vilka är de viktigaste stegen att renovera badrummet?
Badrumsrenoveringen startas med ett citat och projektplan. Efter deras bekräftelse, ytterligare nyckelsteg: Ta bort gammalt badrumsbeslag, vatten och elfördelning, byggnadsarbete, installation av nya enheter, vatten och elektriska anslutningar, sedan slutstädning och kontroll.
Vilka fördelar medför att anställa en professionell för att renovera ditt badrum?
Kompletta spa-rekonstruktioner kräver elektrisk installation och vattenarbete som endast bör utföras av en kvalificerad personal. Dessutom, när du kan njuta av en professionell, kan du vara säker på dess omfattande erfarenheter och bästa verktyg. Det kommer bara att slutföra arbete på hög nivå.
Vilka färdigheter och hantverk relaterar till renovering av badrum?
De främsta fackföreningarna som handlar om renovering av badrum inkluderar byggnader, snickare, plastering, kakel, rörmokare och elektriker. Mängden hantverkare du hittar kommer att bero på utbudet av ditt renoveringsbad.
Vilken kvalifikation och undervisningsbrev kommer min renoverare badar behöver?
Det är bra att kontrollera om dina handlare är medlemmar i lokala byggföreningar med licenser och är försäkrade för byggnadsarbete. Det är också lämpligt för deras senaste referenser.
Hur mycket kostar det mitt badrum?
Den genomsnittliga kostnaden för partiell renovering badrum på Wilio är 35 - 700 €, men de kan också vara större, ännu mindre. Kompletta renoveringsområden från 2 000 - 8 000 €, naturligtvis kan undantag också vara undantag där detta med budgetar flyger till himmelska höjder. Men det här är lyxiga fall.
Behöver en hantverkare för renovering av badrumstillstånd?
I återuppbyggnaden av badrummet kommer det troligen att vara nödvändigt att ta reda på vilka specialiserade licenser som kan behövas för individuell prestanda. Kom ihåg att se till att den har en hantverkare med lämplig undervisningsbrev och försäkring.