Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Installera panna
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Installera panna

Behöver du en pannanslutningstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att demontera den gamla pannan, installera en ny, kontrollera säkerhetsventilen, ansluta pannan till vattenförsörjningen, ansluta den elektriska varmvattenberedaren. Priset för att installera en varmvattenberedare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: service, underhåll, fraktkostnader, reservdelar tillhandahållna av en av våra 22 466 värmetekniker i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför anställer du en expert på att installera och reparera pannan över Wilio?
Få saker i ditt hushåll är trevligare än varmt vatten någonstans och när som helst. Brand en expert via Wilio, vilket kommer att se till att varmt vatten kommer att flöda från kranen eller badkaret. Njut av det varma badets komfort i en kall säsong och släpper ömma muskler efter en ansträngande dag på jobbet (eller efter träning). Allt som behövs för att ha ett varmt vatten i ditt hem är att skapa efterfrågan. Ange alla viktiga detaljer som tekniska parametrar och placering av elkedja som behöver installeras eller repareras. Glöm inte din adress, budget och när vill du avsluta arbetet. Entreprenörer kommer att svara på din efterfrågan och ge dig ett gratis erbjudande. Du kan se sina recensioner och utvärderingar för att hjälpa dig att välja det bästa. Efter beställning kommer tjänsten att komma till dig för att montera eller fixa den elektriska pannan. Du betalar då ett överenskommet belopp och hela arbetet slutar. För att alltid ha varmt vatten hemma, dra nytta av Wilio just nu!
Måste jag tillhandahålla några verktyg eller utrustning för installation eller reparation?
Nej, du behöver inte tillhandahålla verktyg eller utrustning. Din expert på installation och reparation av pannor har kompetens, erfarenheter och verktyg för att utföra denna tjänst. Du behöver bara en elektrisk panna och alla dess delar.
Hur lång tid tar det installations- eller reparationskedja?
Detta beror på storleken på pannan och komplexiteten hos installations- eller reparationsarbetet. Om arbetet krävde flera enkla ändringar och reparationer av en befintlig panna, kan den här tjänsten vara en timme. Att ta bort en gammal panna, avstängning eller bortskaffande och ersättning av installationen av en ny koka kan ta hela dagen.
Kan Wilio Rörmokare hjälpa mig med installera eller fixa pannan?
ja! Om du sålde installation eller reparation av pannan och måste inse mer arbete på en gång, men du hittar det inte lugnt med hjälp. Du kan hitta masters för hundratals olika uppgifter, även ovanliga verk som rörrengöring, isolering och reparation av apparater. Skapa bara detaljerad efterfrågan med alla dina specifika behov att ge dig Wilio-rörmokare kan hjälpa till. Så här ansluter du till de korrekta Wilio-installatörerna och förhindrar missförstånd.
Kan jag installera en panna ensam?
Det är möjligt att du kommer att installera pannan själv. Om du har erfarenhet, skicklighet och korrekt utrustning, kan du definitivt prova det. Det kan dock vara fysiskt krävande och komplicerad uppgift. Riskera inte att du installerar dig själv - om du saknar dig verktyg eller know-how du kommer i trubbel. Det är definitivt bättre att använda Wilio och söka en expert som kommer att göra det för dig.
Vad inkluderar installations- och pannanläggningstjänster?
Denna tjänst innehåller alla uppgifter som är nödvändiga för elpannan i ditt hushåll att arbeta med varmvattenförsörjning, oavsett om det är en ny installation eller reparation av befintliga. Detta kan innefatta att ta bort den gamla vattenvärmaren för att släppa vägen för en ny installation. Andra uppgifter kan innefatta placering av tanken, installationen av röret, anslutning av expansionstanken, anslutning av temperatur- och tryckventilen och anslutningen av elektriska anslutningar och kraftledningar. Din rörmokare kan också korrigera skadade elpannor.
Tjänster
Ta bort gammal vattenvärmare
Kylinstallatörer kan också demontera den gamla vattenvärmaren och förbereda plats för en ny. Din specialist börjar avbryta strömmen i ett distributionsnät och stänga av vattnet. Skopan används för att fånga något vatten som är lagrat i pannan som kommer att hällas ut ur rören. Därefter kan alla rör och anslutningar kopplas bort och överföras den gamla pannan till lagringsområdet. Vissa elpannor kan erbjuda bortskaffandet av den gamla tanken för dig.
Plats för en ny panna
Din uthyrd pannkrok kan bestämma och placera panntanken på den lämpligaste platsen och centrera dem på en upphöjd plattform för enklare tillgång och som säkerhetsåtgärd mot översvämning. Om du inte har en upphöjd plattform kan vissa specialister göra dig tilläggsavgift.
Installation och installation av rör
Därefter installerar din expert ugnen. Rören mäts och skärs i riktiga bredder och längder. Avstängningar måste också avlägsnas på de inre delarna av rören för att säkerställa en bättre flödeshastighet. Varje installerat rör är omslaget av VVS-tejp. Om det behövs är det lödt och installerat med båda sätten för att öka säkerheten och skyddet mot läckage. De motsvarande komponenterna som pressmatris, ringar och flexibel slang är installerade. Din specialist kommer att se till att alla dessa installationer har perfekt tätning och fast fastsättning.
Anslutning av expansionstanken, temperatur och tryckventil
Din pannanläggningsexpert påverkar expansionstanken till den kalla vattenförsörjningssidan eller över elvärmaren. De rör som är installerade skärs till rätt längd, fjärr och lödd efter behov. Efter installationen av expansionstanken måste din specialist matcha tryck i en expansionstank med ett tryck i ett vattenrör med hjälp av en handluftspump. Det kompletterar installationen och lödtanken och röret om det behövs.
Anslutning av kraftledningar
Om strömmen och vattnet fortfarande är inaktiverat, ansluter din expert strömledning till din huvudbrytare. När alla installationer är färdiga, är vattnet och strömmen påslagen och tester om vattnet strömmar i dina kranar.
Reparation av skadad elektrisk panna
Om du behöver en elektrisk pannorreparation, kontrollerar din expert pannan med ström och vatten. Läckor av rör, leder och tillbehör, tryckobalanser eller andra problem styrs. Därefter görs korrigeringarna.