Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Murning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 610 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Murning

Behöver du en tjänst inom området murare, murare? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom betong, byggande av stödmurar, formning. Priset för en arbetare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: efterarbete, rengöring efter arbete, tegel, block, stenläggning, betong, injektering, som kommer att tillhandahållas av en av våra 25 088 murare i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vilka typer av material är vanligtvis njuter av murverk?
Třehla. Det är ett kvalitet och slitstarkt material som kommer att se bra ut och snyggt hela fastighetens liv. Tegelstenarna finns i hela stilen av stilar, från traditionell röd till modern textur och färger. De produceras vanligtvis från lera, sand, vatten och ibland kalk eller aska. Olika typer av tegelstenar kan innehålla olika ingredienser som blandas och sedan bildas. När tegelstenarna är formade brinner de. Hroken tegelstenar Tegelstenarna lagras i slitbanan, ligamentet, korset eller halvsträngningen. I denna typ av murverk betonas betoning för att skapa enhetliga leder. Masonerna i muraren styrs först och sedan jämnt fylld med konventionell eller cementmortel. Fogarna kan fyllas upp till jackans plan. Efter att ha slagit är vattenavlastningsskiktet stängt så att fukt inte tränger in i murverket. Poroketón. Preferentone är ett lättbyggt byggmaterial som produceras från fyllmedel (sand eller flygaska), bindemedel (kalk och cement), vatten och gasbildande tillsatser. Dess användning i murverket underlättar det faktum att det är tillgängligt i form av block såväl som i form av kompletta system för att bygga väggar och tak. Därför är det lätt, användningen sparar kostnader i dimensionering av stödstrukturer och transporter. Porbetonblock är större än tegelstenar. De som är åtnjutna på bäraren och perifer väggar har pennor och spår, vilket bara gör Malta i horisontella leder. Således behövs också mycket mindre maltade leder och murverk. Det är icke brandfarligt, reglerar fuktighetsförhållandena i inredningen och är frysbar. Stone Murviva. Således har raden murverk behandlats med stenblock som finns i flera former och mönster. Och en stenbrott, även känd som en robust sten som är lagrad som "Rubble Masonry". Resultatet är mindre rent i utseende och väggar utan ett vanligt mönster. Istället ger stenbrottet ett autentiskt utseende som kan se bra ut. Betongblock Betongen liknar tegelstenen. Eftersom betongblock är mycket större än tegelstenar, tar dessa murverk mycket kortare. Betongblock är därför ett mycket populärt byggmaterial. Dessutom är de vanligtvis billigare än tegelstenar och är också brandbeständiga. De används ofta huvudsakligen på grunden.
Vilka typer av murverk kan jag beställa?Masonry Work Tips
Tegelstenar från tegelstenar och betongblock Stensten, eller tegelväggar, stödväggar, inlägg, dekorativa eller funktionella strukturer Konstruktion och reparation av skorstenar Reparation av skadade väggar och utbyta skadade eller galna tegelstenar och murverk Bygga stenmurar med eller utan malta Gjutning av betongkolumner, grunderna, brickor Cementreparationer Växt- och sträckningsväggar Vattentätningsgrunder av betong, block eller sten Installera en kakel av naturlig eller konstgjord sten Betong Installation och rekonstruktion av dekorativa sten och arkitektoniska detaljer som fönsterbrädor, arkiere och liknande. Installera stenbanor, terrasser, bränder, trappor Häller betongtrappor och trottoarer Ankomst från betong, grus, kakel eller från sten
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vanliga frågor
Varför att söka expert på en murverk på Wilio?
Letar du efter en praktisk expert på murverk? Oavsett om du behöver föreslå ett hus för att starta rum, överskott nästa våning, ersätta kärnan eller ändra lägenheten, vi hjälper dig att hitta en expert på murverket som kan hantera det. Våra murare kan hantera allt från garaget, genom upproret av vinden, tillägger vinterträdgårdarna till byggnaden av huset från stiftelsen. Spara tid och pengar genom att jämföra bud och välja de bästa mästarna från din omgivning. Wilio hjälper dig att hitta murverksexperter som kommer att göra allt från stiftelser, bärväggar och kolumner till skorsten eller öppen spis. Kvalitet, till ett rimligt pris och när du behöver det.
Vad är masonwork?
Murverkarbete omfattar byggandet av all konstruktion genom att kombinera material med hjälp av murbruk. Malta är en form av cement som håller strukturen av tegel, betong, sten, marmor och andra material efter torkning. Masonry material används för murverk, men också naturligt förekommande i naturen.
Hur hittar du en murverksexpert i mitt grannskap?
Det bästa sättet att hitta en expert på murverket är att komma in i Wilio-efterfrågan. Vi kommer att skicka din efterfrågan av experter med nödvändiga kvalifikationer och du kommer att kunna välja mellan flera menyer från murarna som känner till jobbet att göra när du behöver det. Jämför sedan erbjudandet, läs betyg och recensioner från kunder och ser bilder av färdigt murverk arbete för att välja rätt person till ditt projekt.
Kan jag göra murverket ensam?
Många murverk är mer komplicerade än det kan tyckas. Den dekorativa muren i en trädgård som inte är nasal kan också bygga en inhemsk shill. Men när det gäller byggandet av supportmurar, bygga grunden, eller det är nödvändigt för att mästare ska veta enligt arkitektoniska planer och ritningar borde du föredra att lämna detta arbete på proffs. Du kommer säkert att vara säker på att allt murverket har blivit kvalitet och att byggnaden kommer att vara säker och hållbar.
Jag har material på murverkets arbete för att leverera mig, eller är masonen med din egen?
Tegelstenar och andra byggmaterial måste betalas eller levereras eller levereras efter att ha hört Mason. Se alltid till att du har allt nödvändigt material. Det är bäst att komma överens om vilka material som behöver köpas innan du bekräftar citatet på murverk.
Hur lång tid tar murverket?
Längden på murverket kommer att bero på vilken typ av arbete som går, från mängden förberedande verk som behövs och hur många meter kommer att vara murverk. Mindre murverk kan hantera en praktisk mason om några timmar, medan större projekt som byggnadsbyggnad, varar i flera veckor.
Vilken materiell typ är det bästa av murverket?
Svaret på denna fråga beror i stor utsträckning på ett visst projekt. Beroende på stil, behov och strukturella placeringar som kommer att vara murverk är lämpliga att överväga olika material. Till exempel, om strukturen är belägen i utsidan krävs det för att vara ett material som är slitstarkt och väderbeständigt. Å andra sidan, om elementen i inredningen kommer att vara ett viktigare utseende av slutprodukten, i stället för vilken är resistent.
Hur länge gör murverket?
Det beror på vilken typ av masariskt arbete som ska göras, från mängden förberedande verk som behövs och hur många meter kommer att vara murverk. Ett genomsnitt av Mason kan ligga 280 till 500 tegel per dag. Mindre arbete kan göras om några timmar, medan större projekt som byggnadsbyggnad kan ta flera veckor.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Murning
Axel  O.
profile image
Murning
Viggo  P.
profile image
Murning
Isak  C.
profile image
Murning
Adrian B.
profile image
Murning
Walter L.
profile image
Murning
Noah Y.