Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Bilservice
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 622 registrerade yrkesverksamma
93 561 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Bilservice

Behöver du en bilservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom oljebyte, däckbyte, vindrutebyte och reparation. Priset på bilreparationer beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: serviceinspektion, olja, sommar- och vinterdäck som tillhandahålls av en av våra 3 459 servicetekniker i kategorin.

Se även:Priser
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Automekanik är vanligtvis ansvarig för ett antal verk från service turer bilar, upp till olika reparationer. Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Med vilka vanliga bilreparationer kan bilmekanikerhjälp?
Olja och filterbyte
Byte av olja, oljefilter, bränslefilter och luftfilter är viktigt för en smidig drift av fordonet. Det säkerställer också en mer ekonomisk operation och lägre bränsleförbrukning jämfört med ett täppt och förorenat filter. Det är en av de viktigaste delarna av fordonets vanliga tjänst.
Liten service show
De små tjänsterna visar en olje- och filterutbyte; Kropps- och chassistontroll; Lägga till alla vätskor i motorn, inklusive vätskor i brickor, bromsvätskor, kylvätska och kontroll av ytterligare 35 nyckelkomponenter, såsom ljus, däck och bromsar. De flesta mekanik fortskrider enligt tillverkarens instruktioner och rekommenderar andra verk som bilen kan behöva en bil med avseende på din typ och ålder.
Bra service turné
Stor service ger alla tjänster som ingår i en liten servicetur medan även kontroll över ytterligare 15 till 30 komponenter i fordonet, inklusive exempelvis axelstyrning, hjulstyrning, styrboosterkontroll, stötdämpare, pumpar, ljusjustering, luft Konditioneringskretsstyrning och andra.
Reparationer, utbyte och underhåll
Oavsett om det är en utbyte av förbrukningsmaterial som olja, filter, ljus eller slitna bromsbelägg. Andra regelbundna handlingar inkluderar rengöring och desinfektion av luftkonditionering eller byte av torkar. En erfaren bilmekaniker tar hand om din bil att vara i gott skick, säker och att uppfylla de tekniska inspektionsstandarderna för TK och EK-utsläppskontroll.
Korrigering av glas, karosseri och inredning
Om det finns en spricka eller skadad färg på kroppen på framglaset, är det bäst att korrigera så snart som möjligt för att fortsätta. I fallet med en skadad padding eller inre plast, speciellt de estetiska defekter som kan göras senare.
Hjulunderhåll och däck
Geometri och hjulbalansering Om kvaliteten på däck för sommar och vinter är avgörande för säker körning, bromsning och optimal fordonsprestanda på resande fot.
Vanliga frågor
Varför sök bil service på Wilio?
Oavsett om du behöver en vanlig service rundtur i bilen, slitbanan, geometri eller mer reparation, hittar du en bilmekaniker som kan hantera den. Kontrollerar din bil, diagnostisera problemet och utför nödvändiga reparationer och utbyten. Ange bara efterfrågan och vänta på en offert. Oavsett varumärket och modellen av din bil hjälper vi dig att hitta en mekaniker eller bilservice som de ger din bil till en förstklassig stat. Om ditt fordon behöver normal service eller wilio reparation för att hjälpa dig att hitta experter där du kan lita på det kommer det att göra ett bra jobb för ett bra pris.
Vilka vanligaste problem med min bil MI Automechanik hjälper till att lösa?
De vanligaste problemproblemen är motorstörningar, elektronik eller defekter eller reparation av mindre skador på fordonskroppen. För att säkerställa din säkerhet och förhindra eventuella trafikproblem måste du ta en regelbunden serviceinspektion i minst varje år och göra de nödvändiga reparationerna så snart du märker ett problem.
Hur lång tid tar det en bilreparation?
Hur mycket kommer reparationen att bero på hur kritiska störningar och hur många komponenter i fordonet behöver bytas ut eller repareras. I allmänhet kan de flesta av de vanliga bilreparationerna utföras på en dag - från kontroll och diagnostik för att reparera eller ersätta. I händelse av reservdelar kan dock reparationstiden åtgärdas genom leverans av ersättningsdelen. Den praktiska bilmekaniker kommer att göra, allt för att få dig tillbaka till vägen så snart som möjligt, men säkerheten är alltid högsta prioritet, så att arbetet inte uppvisar på bekostnad av kvalitet.
Hur länge äger tjänsteinspektionen?
Tjänsten i bilen kan ta i genomsnitt 1-2 timmar. Om reparationer också behövs bortom normal service kan det ta längre tid.
Hur hittar jag en pålitlig bilservice, eller bilmekaniker i ditt grannskap?
Wilio hjälper dig att hitta en bilservice i ditt grannskap som kan lösa ditt problem. Ange bara efterfrågan och komma överens om deadline och pris.
Varför håller du med bilservice genom Wilio?
Regelbunden bilservice behövs för att åka på ett tillförlitligt sätt. Med Wilio kan du hitta en mekaniker med nödvändiga färdigheter, erfarenhet och utrustning. Jämför bara olika bud och väljer det bästa. Wilio är det snabbaste och enklaste sättet att hitta en pålitlig bil i grannskapet.
Hur ofta är den nödvändiga bilservice?
Bilden har som regel genomfört en serviceinspektion var 12: e månad (15 000 km eller 30 000 km) beroende på tillverkarens rekommendationer och motortyp.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Bilservice
Leo T.
profile image
Bilservice
Alexander  O.
profile image
Bilservice
Theo  Y.
profile image
Bilservice
Albin  M.
profile image
Bilservice
Leo A.
profile image
Bilservice
Oscar K.
profile image
Bilservice
Gabriel Z.
profile image
Bilservice
Elliot B.