Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Möbeltillverkare
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 476 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Möbeltillverkare

Behöver du en snickeritjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inbyggnadsskåp, möbelmontering, köksrenovering, trädgårdsmöbler. Priset på en hantverkare beror oftast på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: möbelorientering, apparatanslutning, efterarbete som tillhandahålls av en av våra 28 927 snickare i den angivna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför sök Stolla på Wilio?
Nej över hand arbetet med skicklig stoll. Trots antalet moderna material som metall, läder eller till och med plast, är träprodukter fortfarande en viktig del av vårt vardag. Idag produceras de flesta möbler på automatiska linjer, men en smart-pinne kan göra det till en skräddarsydd autentiska bitar som passar dina behov, idéer och stil. Använda specialverktyg för yobar gjord av allt från köksenheten, genom en skräddarsydd garderob, upp till unika original som ett massivt trä eller drivved. Kvalificerad snickeri kan hittas snabbt och enkelt med Wilio. Skriv bara vad du behöver för din efterfrågan och vi kommer att ansluta dig med tabeller från omgivningen som har alla nödvändiga färdigheter. Se bara sina profiler och läs kundernas recensioner för att välja rätt!
Vad är en stolander gjord för mig?
En stolel producerar olika produkter som kökslinjer, garderober, bibliotek, fritt stående skåp, inbyggda skåp, bord, stolar, soffbord, sängar, kistor, hyllor, dekorativa element och alla möbler av trä, spånskivor eller annat material.
Vilka färdigheter har stolander?
En stolel måste vara tekniskt skicklig, patient och exceptionellt exakt att producera möbler enligt exakta specifikationer. Stolls kombinerar kreativitet med praktiskt tänkande och manuella färdigheter för att göra kökslinjer, garderober, bibliotek, skåp, inbyggda skåp, bord, stolar, konferens och nattbord, sängar, kistor, polis och andra möbler.
Hur mycket är en stolel värd?
Priset på arbete beror på hur många möbler som kommer att produceras och om det är enklare möbler som ett bord eller mer komplexa element som kökslinjer. Om en stolel gör fler möbler kommer att kräva mer material och till och med tid att arbeta. Priset kommer att påverkas avsevärt av det material som används, till exempel, om spånskivan används, eller det är en trämassifprodukt. Det bestämmer också vilken typ av trä som ska användas. Priset kan påverka om en snickare är i närheten, eller de färdiga möblerna måste tillåtas för ett större avstånd.
Varför ska jag anställa en stoll av möbelproduktion?
När en stolel producerar en möbel med egna händer, ägnar han honom en stor dos uppmärksamhet. Varje produkt är hans visitkort, därför beror det på kvalitet och kundnöjdhet. Möbler gjorda på monteringslinjen, är långt ifrån att vara dedikerad till sådan nivå av vård och kvalitetskontroll Fredsmöbler Fördelar: • kvalitet • unika och ursprungliga produkter • Fullständigt uppfyller dina funktionalitetskrav och stil • Du kommer att bestämma material, färg och dimensioner själv
Hur kan jag hitta en bra snickare?
På Wilio hittar du helt enkelt en praktisk och villig stollar från din omgivning. Ange bara efterfrågan, svara på några frågor om vad som måste göras och väntar på erbjudanden från erfarna joiner.
Vilka är fördelarna med kvalitet, handgjorda möbler?
Eftersom den är tillverkad av erfarna joiners, är skräddaren mycket anpassningsbar till kundens specifika krav. Detta gör att du kan ha möbler utformade exakt i stil, dimensioner och material efter eget val. Massiva möbler är gjorda av högsta kvalitet woody. Ytbehandling är också högsta kvalitet. Manuellt producerade möbelbitar är också ofta tidlösa.
Kan jag leverera mig?
I de flesta fall kommer bordet att använda ditt eget material. I undantagsfall kan bilen använda materialet som tillförs från kunden, till exempel, för att producera ett solidt träbord, från en viss bit av trä. I det här fallet behöver tabellen material för att se till att det är lämpligt för ett visst jobb.
Vad är skillnaden mellan Stollar och en snickare?
Till skillnad från Stollars fokuserar snickarna på stora strukturprojekt och byggnader som krossar, stugor, garagehem, trä lusthus, grindar, grindar, staket eller trappa och form. Stolls producerar nytta hantverk, från de enklaste trebeniga stolarna till omfattande snickeriprodukter som kökslinjer eller garderober och andra, främst inredningsmöbler.
Vad är specialiserade dekorativa snickeri tekniker?
Träsnideri
Träbearbetning av verktyg för att utforska karaktärerna och andra motiv och carving dekorationer av träbjektet.
Vedböjning
Träböjning är en form av träbearbetning som används för att skapa träobjekt till svarvan. Denna typ av träbearbetning varierar från de flesta andra som träet rör sig medan det stationära verktyget används för att skära och forma. Många komplexa former och mönster kan skapas genom att böja.
Pyrografi (vedeldning)
Pyrografi, brinnande trä eller pyrrárava är konsten att dekorera trä genom att baka motiv med ett uppvärmt föremål.
Intarzia (trämosaik)
Intarzia är en form av dekoration av trä i vilka bitar av faner skärs i former och införas i en annan finér, som sedan namnges på ytan, till exempel på bröstet eller andra möbel. Det är en mosaikdesign som använder olika former, storlek och typer av trä, som tillsammans skapar teman och former.
Vilken snickeri kan jag beställa?
Produktion av köksvans
Produktionen av kökslinjer ägnas åt mycket erfarna stollar som kan ägna stor uppmärksamhet på detaljer. Det är viktigt att kökslinjen inte bara såg trevligt ut utan att vara funktionell och hade ett långt liv.
Fredsmöbler.
Huset är inte hemma utan personliga element. Flera bitar av möbelskräddare för att leverera atmosfären. Oavsett om du behöver stolar, bord eller skohåll, hjälper Wilio att hitta någon som kan hjälpa dig att inse dina drömmar.
Typer av material
Massiv (höger) trä Två typer av rätt trä används i möbelproduktion: hårt och mjukt trä. Deras beskrivning är listad nedan: Lövträ som används för att göra möbler Hardwood timmer kommer från lövträd som vanligtvis växer långsammare. I högkvalitativa massiva möbler används ofta med skogen från en lövträs familj: ek, nötter, teak, lönn, bok, mahogny. Mjukt ved brukade göra möbler Mjukt trä som används för att producera möbler kommer vanligtvis från barrträd (eller icke-vatten) träd som växer snabbare. Vanliga lövträ som används i möbelproduktion inkluderar gran, tall och gran. Andra material Plywood: Det produceras med 3-5 tunna timmerskärningar som är förenade med lim. Spånskiva: Kallas också en trädragen tallrik, är gjord av scuffed träkedjor som är limmade ihop. Limmade trä: det är tillverkat genom bindning av bitar av massivt trä.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Spis för att du kan producera kökslinjer, garderober, bibliotek, fritt stående skåp, inbyggda skåp, bord, stolar, soffbord, sängar, kistor, hyllor och olika dekorativa element. Skriv för att ange den mest exakta beskrivningen av uppgiften Gör att den stolverk visste vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Möbeltillverkare
Gabriel Z.
profile image
Möbeltillverkare
Lucas P.
profile image
Möbeltillverkare
Leon  V.
profile image
Möbeltillverkare
Matteo K.
profile image
Möbeltillverkare
Theo  Y.
profile image
Möbeltillverkare
William P.