Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Städtjänster
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 630 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Städtjänster

Behöver du en städtjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom fönstertvätt, dammsugning, strykning, kakel, tvätt och stryk. Priset för städning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: rengöringsprodukter, dammsugare, mopp, kvast, hink, som kommer att tillhandahållas av en av våra 31 565 städare i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vad är en del av vanlig städning?Vad skakar rengöring
Sovrum, vardagsrum och delade utrymmen Torka damm på alla tillgängliga ytor i sovrummet, vardagsrum och delade utrymmen Rengöring av speglar och glasytor i sovrummet, vardagsrum och gemensamma utrymmen Tvätta golv i sovrummet, vardagsrum och gemensamma utrymmen Dammsugning i sovrummet, vardagsrum och delade utrymmen Tvätt och desinfektion av toaletter, duschar, badkar och handfat Torka damm på alla tillgängliga ytor i badrummet Tvätta golv i badrummet Rengöring av speglar och glasytor i badrummet Rengöring av handfat i köket, fyllning av diskmaskinen, tvätträtter Rengöring av bänkskivor, bord och frakt i köket Rengöring av spisens yta, rör och mikrovågsugn Tvätta golv i köket Rengöra insidan av köksenheten Rengöring av kylskåp Strykning Windows-rengöring Mattorartteration Rengöring / sitsuppsättningar
Vanliga frågor
Vilka färdigheter har rengöringen?
Den praktiska renaren kan planeras att planera att arbeta så effektivt som möjligt och att allt har stimulerat vid den tidpunkt det har för arbete reserverat. Rengöringsmedel gör ofta några saker på en gång, sätt på tvättmaskinen eller diskmaskinen och dammet böjer sig för den tiden och införs eller i köket som lutar föremål som är starkt smutsiga och rengöring av badrummet. Rengöring kan också rengöras ordentligt med smuts eller allvarligt tillgängliga platser. Det vet också vilka medel och verktyg som är lämpliga att använda för att rengöra allt grundligt.
Hur hittar jag en bra rengöring?
Att skapa en efterfrågan på Wilio är ett snabbt och enkelt sätt att hitta en smart och villig renare i ditt grannskap. Wilio hjälper dig att hitta en rengöringsmaskin som kan anpassas för och göra allt arbete som du behöver som strykkorgar, tvättfönster och nedan.
Vilket arbete är en ren ren?
Rengöring involverar oftast torka damm, dammsugning och tvätta kakel i alla rum. Badrum städning, inklusive speglar, toaletter, skjortor och bad. Rengöring av köket, inklusive bänkskiva, skydd, handfat och dörr på skåp. Rengöring och torkning av dörrar, kakel, sill, speglar, glasytor och dekoration. Du kan också komma överens med andra tjänster som fönstervård, frakt och gångjärn gardiner och gångjärn, strykning av tvätt och nedan.
Hur ofta rengör du?
Oftast beställer kunderna regelbunden städning, varannan vecka. Om du har hem husdjur hemma, små barn eller bara behöver rengöra oftare kan du komma överens om det veckovisa schemat.
Behöver jag tillhandahålla rengöringsberedningar?
Vi rekommenderar att rengöringsmedlet kommer att komma överens om om det kommer att ta med städare eller om det använder din. Om rengöringsmaskinen inte använder sina egna specialmaskiner (till exempel om du beställer artter eller tvättfönster) för vilka speciella rengöringsberedningar kan vara nödvändiga kan det prioritera ditt rengöringsmedel för att använda dina rengöringsmedel. När rengöringen reser kollektivtrafik kan det vara ett problem att ta med rengöringsmedel eller verktyg som dammsugare, mopp och hink. Vi rekommenderar att rengöringsmedlet kommer att komma överens om om det kommer att ta med städare eller om det använder din.
Disponibel eller regelbunden rengöring?
Om du behöver en engångsformig rengöring av en lägenhet eller hus, ange bara Wilio-efterfrågan och hjälpa dig att hitta en städning på en engångsrengöring som hjälper dig. Om du behöver rengöra regelbundet hjälper vi dig att hitta en rengöring. Vi uppmuntrar att komma överens om öppningsmötet för att se till att du kommer att vara allt enligt dina förväntningar.
Varför hyra en renare över Wilio?
Kommer tiden att städa ut på grund av en lång dag full av arbetsuppgifter? Lämna inte tvättvaskar, murkulerande och torka damm utöver barnvagnen till skolan och hjälp med läxor? När du är trött och överarbetad, det sista du vill spendera lördag morgon genom att städa. Det hjälper dig till hands, som tar hand om ditt hus, lägenheten eller kontoret glödas. Professionell renare kommer regelbundet att bibehålla din lägenhet eller house clean, eller kommer att hjälpa dig att städa upp lägenheten efter hyresgästerna, slösa windows, tatuerade mattor eller djuprenad lägenhet före semestern.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Rengöringsmaskinerna kan adressera ett brett spektrum av olika verk från vanlig rengöring, efter djuprengöring, tvättfönster, strykning. Skriv alla uppgifter för att komma in i en rengöringsmaskin för att uppskatta omfattningen av arbetet och ta med de nödvändiga verktygen och rengöringarna. Vilka städare vill du använda Vi rekommenderar att rengöringsmedlet kommer att komma överens om om det kommer att ta med städare eller om det använder din. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Städtjänster
Walter Q.
profile image
Städtjänster
Erik  U.
profile image
Städtjänster
Noah Y.
profile image
Städtjänster
Frans E.
profile image
Städtjänster
Alexander  A.
profile image
Städtjänster
Jack E.