Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Byggnation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Byggnation

Behöver du en tjänst inom området byggarbete? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom återuppbyggnad, rivning och murverk, uthyrning av entreprenadmaskiner. Priset för arbete som krävs för byggandet beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: läggning av golv, puts och murslev, målningar, gipsskivor, kakelarbeten, borttagning av byggavfall, som kommer att tillhandahållas av en av våra 29 597 byggare i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hitta konstruktion / byggare via Wilio?
En kvalificerad byggleverantör / struktur är avgörande för varje nytt byggprojekt i ditt hem eller kontor. Byggnader arbetar med olika verktyg och installationer för att bygga, installera eller renovering av utrustning runt dina interna eller externa bostadsutrymmen. Med en professionell lokal struktur kan du vara säker på att du får rätt hjälp vid rätt tidpunkt och med ett stort resultat. Oavsett om du planerar ett stort eller litet projekt, har Wilio en erfaren byggare i ditt grannskap som kan hjälpa dig. Ange bara din roll i Wilio, du kommer att kontakta dina lokala byggnader, och välj sedan den bästa byggaren som fungerar kommer att inse dig.
Vad gör byggnaderna?
Beroende på deras erfarenhet och kvalifikationer kan ge professionell planering, byggövervakning och genomförande av arbete inom olika byggprojekt beroende på deras erfarenhet och kvalifikationer. Många byggare hjälper till att bygga eller renovera hus medan andra fokuserar på externa byggnader som skydd, terrasser och uppfart eller fasader.
Behöver han ha ett kort eller licens?
De flesta byggare har slutat lärlingskap med övning på fältet. Det är dock inte ett villkor för byggnaden. Högskole- och universitetsbyggnadsutbildning behövs för vissa utvalda strukturella yrken som byggande eller designer. Det bästa visitkortet är referenser av tidigare byggnadsarbeten / verk. Vid hantering av byggnadsarbete genom Wilio, överleva i efterfrågan.
Tjänster
Vad inkluderar byggtjänster?
De flesta byggarna har erfarenhet av arbete (implementering) av olika typer av projekt, med hjälp av verktyg och material, även om vissa specialiserar sig på att tillhandahålla en viss typ av byggnadsarbete eller typ av byggnader. De vanligaste byggtjänsterna inkluderar:
Nya byggnader och renoveringar
Oavsett om du planerar en ny produktion eller renovering i ett befintligt utrymme för att utveckla planer och deras genomförande i praktiken behöver du en professionell byggnad. I början av varje större byggprojekt finns en projektdokumentation av byggnaden som definierar vad och vilket material som ska byggas. Design inkluderar ritningsobjekt och planer i skala med detaljer som sedan underlättar genomförandet av byggprojektet. De mest populära typerna av renoveringar och installationsprojekt inkluderar köksrenoveringar, badrum och byte av hushållsappositionslösningar. Om du behöver rivning (rivningsarbete) kan din byggnad hjälpa dig att organisera arbete och övervaka processen innan du börjar bygga eller renoveras. Din struktur följs av planer för beställning, mätning och installation av allt material och kommer att samarbeta med andra leverantörer (strukturer) för att sammanställa och slutföra projektet.
Externa byggnader
Vill du försköna din utomhusmiljö, bygga ett skydd eller vinterträdgård? Byggare kan hjälpa till med externa byggprojekt som installation av skydd, installation av lusthus eller till och med återvunna pooler. De kan också hjälpa till med installationen av terrasser eller pergola. Din konstruktion leverantör kan hjälpa till med alla processer, från design, urval och beställningsmaterial till betong och installation och strukturer. Slutligen kan du finjustera detaljer och extern design som gips eller fasad. Erfaren byggare kommer att utvärdera detaljerna som lokala regler, föreskrifter och detaljer för att säkerställa att din byggnad uppfyller alla nödvändiga kriterier och kommer korrekt att tjäna ditt mål.
Uppfart
Behöver du bygga en åtkomstväg? Din byggnad kan hjälpa dig att bygga en ny uppfart från betongen, från beläggningsbeläggningen eller reparera en befintlig yta på uppfarten. Innan du beställer det nödvändiga materialet rekommenderar du de bästa tillbehörsmaterialen för att få önskad design och funktionalitet. Förbered en balanserad yta, en komprimerad mark under banan, sväng kanterna på vägen, producera eller beställa betong och betong yta för att släta och hälla. Byggnaden väntar i flera veckor, medan betongen helt botar och då kommer det att göra en slutgiltig.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Murning
Filip K.
profile image
Murning
Leo F.
profile image
Murning
Matteo E.
profile image
Murning
William L.
profile image
Murning
Alexander  N.
profile image
Murning
Noah Y.