Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Containeruthyrning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 477 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Containeruthyrning

Behöver du en containeruthyrning? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för uthyrning av en avfallscontainer med en volym på 3,5 m3 till 35m3, uthyrning av en förvaringscontainer. Priset för att hyra containrar med stor kapacitet beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: containertransport och avfallsinsamling tillhandahållen av en av våra 23 832 experter i kategorin.

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Behållaruthyrning 1) Hur hyr jag en behållare? Kontakta oss bara och ge dig en offert. Då håller vi med om datum och tid och vi skickar dig. 2) Hur mycket kostar behållaren? Container hyrespriser varierar beroende på din plats, deponi avgifter, typer av kasserat material och andra faktorer. Självklart kostar större deponier med större massgränser mer. Du kan behöva betala mer medan du hyr en behållare för stora bygg- och rivningsprojekt. 3) Hur stora är behållare? Hyresbehållarens dimensioner mäts alltid i kubikmeter. Typiska storlekar är 1, 1,5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 20, 25, 30 och 40 meter. 4) Hur länge kan jag få en behållare hyrd? Containeruthyrning kan vara en dag eller fyra veckor. Någon behöver en behållare för bara några timmar, en annan i några dagar eller veckor. 5) Vad kan jag kasta in en behållare? Uthyrning av avfallsbehållare bör aldrig laddas med farliga föremål. Grundläggande förbjudna föremål inkluderar brandfarliga och giftiga material. Vissa företag förbjuder också återvinningsbara material (eller förbjuder åtminstone blandning av återvinningsbara och icke-återvinningsbara material i samma deponi). Den allmänna regeln är att allt som kan gå till papperskorgen, kan sannolikt gå till behållaren. 6) Måste jag vara hemma när de transporterar behållaren? Vanligtvis när det transporteras och kör hemma, behöver du inte. Om du bestämmer exakt var behållaren måste stå, kommer den att transporteras där. Container hyrespriser varierar beroende på vilken typ av tjänst du väljer, din plats och kvantitet av andra faktorer, inklusive: Storlek Avfallstyp Avfallsmassa. Plats Längd på hyrestiden Finns det något jag inte kan lägga i en behållare? Det finns flera saker som inte kan vara i behållaren. Detta inkluderar alla objekt som innehåller farliga kemikalier eller andra föremål som kan orsaka behållare eller deponier. Hur laddar jag min deponi? Vid lastning av en behållare, se till att alla föroreningar lagras inuti behållaren. Lämna inte något för att hänga på sidorna eller klibbar över behållarens kulle. Detta kan fördröja din avfallssamling eftersom förare inte kan transportera överbelastade deponier. Vad är den vanligaste användningen av tillfälliga hyresbehållare? De vanligaste sätten att använda behållare: För husägare För leverantörer Konstruktion och rivning har Burd Terrängprojekt Tak- och singelavfall Betong och asfalt ombyggnad Ta bort avfall från gården