Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Kosmetisk specialist
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 629 registrerade yrkesverksamma
93 673 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Kosmetisk specialist

Behöver du en kosmetologservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom ozon hudrening och behandling, diagnostik, konsultationer. Priset på hudvårdstjänster beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: kosmetika och micellärt vatten som tillhandahålls av en av våra 1 133 kosmetologer i den angivna kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar skönhetsbehandlingar?
Kosmetiska och frisörstjänster inkluderar inte bara hudbehandling och smink till speciella evenemang. Här är några av våra mest populära kosmetiska tjänster och vad du kan förvänta dig när du bokar:
Hårsalong
Du kan beställa en mobil frisör för skär, färg och justering av frisyrer för män och kvinnor såväl som frisyrer för speciella tillfällen. När du bokar din mobila barberare eller frisör, kommer de med egna verktyg, kosmetiska produkter och utrustning. Efter att ha hört dina hårvårdsbehov, skapar de en arbetsplan. Om du lämnar för att klippa och färg, till exempel OMBREs hår, börjar din frisör först genom att använda färger och sedan hårskärning och torkad. Vissa mobila frisörer är också specialiserade på tjänster som hårförlängningar, dreadset och mer komplexa frisyrer för speciella tillfällen.
Ta bort Chľápkov.
Mobila kosmetika är alltmer populära i hårborttagningsområdet med maximal integritet i ditt eget hus när det gäller användning av vax till olika delar av kroppen eller ögonbrynsgjutning och färgning. När din beautician anländer, behöver det lite utrymme för att förbereda ett utrymme för depillation, ljus, handdukar och utrustning och även tillgång till vatten och el till kraftvärmare och lampor. När de är redo kommer de att berätta hur man ljuger om de sitter för hårborttagning. I slutet av proceduren hjälper det dig att rengöra huden för att avlägsna vaxrester innan de packar ut utrustningen.
Tatueringar och piercingar
När du anlitar en mobil artist för tatuering eller piercing, behöver det tillräckligt med utrymme att arbeta. De brukar ta med egen stol för dig själv så att de bekvämt kan arbeta för en längre period och mobilstol eller bord för dig, beroende på vilka kroppsområden som ska fungera. När du väl har den slutliga designen, börjar din Lull att dra tatueringar genom att sätta fina nålar fyllda med bläck i huden. Efter avslutad tatuering kommer de att ge dig instruktioner för att ta hand om din hud och förhindra infektioner.
Speciella tillfällen
Förberedelser för ett speciellt tillfälle är enkelt med din mobila kosmetika. Du kan anställa en kosmetolog som kommer att förbereda en grupp människor till en bröllopsmottagning, förskönade tjejernas bunkar före kvällsfestet eller att använda en tatuering med en heno på kulturella evenemang och fester. När en kosmetolog kommer, kommer det att ge dig produkter och verktyg som behöver skapa ditt perfekta utseende på din fest eller händelse. Om du har beställt en mobil tan spray, tar de vanligtvis ett speciellt tält från textilen som förhindrar solskyddsmedel att komma på väggarna eller mattorna. Om du lämnar smink för att ta bilder, ett bröllop eller annat händelse, kommer din beautician vanligtvis att ta med din egen stol eller stol och såväl som ljus att vara bekväm att arbeta och se ditt jobb.
Manikyr och pedikyr
Mobila nagelexperter kan besöka ditt hem och ge dig kompletta tjänster inom manikyr och pedikyr. Din beautician tar med allt du behöver för att justera dina naglar, arbeta och skada. Innan fuktar den omgivande huden och behandlingen av dina händer och fötter Blizzled med bekväma sittplatser, gäller de för din naturliga nagellack eller skapa konstgjorda naglar från materialet enligt dina idéer.
Vanliga frågor
Varför anställer du en kosmetolog från dig genom Wilio?
Letar du efter en erfaren kosmetika i din närliggande händelse eller speciellt tillfälle? När du kan njuta av en skönhetsexpert, kan du njuta av professionell hjälp med allt från hår och sminka för att sola, manikyr, pedikyr och mer. Det är klart med alla de senaste produkterna, verktygen och utrustningen för att bara koppla av. Oavsett om du har en schemalagd speciell händelse eller vill behålla ditt vanliga skönhetsläge, hjälper din expert dig att se och känna dig så bra som det kan vara. Du hittar alla de bästa beauticianen i ditt grannskap på Wilio. Bli av med förberedelser för evenemang eller kosmetiska rutiner och njut av en professionell kosmetikservice i ditt hem.
Vem är en kosmetolog?
Kosmetika är yrkesverksamma som arbetar med estetisk förbättring eller en förändring av hudutseende.
Vilka är de mest populära skönhetsbehandlingarna?
Mellan de mest populära skönhetsbehandlingarna inkluderar kosmetisk hudbehandling, färgning av ögonbryn och slutbehandling och manikyr och pedikyr.
Behöver kosmetika en viss kvalifikation eller träning?
De flesta kosmetika fullbordar studie eller lärling för att lära sig att använda och tillämpa produkter säkert. Kvalificering och yrkeserfarenhet visar att de har skicklighet och kunskap att ta ett bra jobb.
Varför hyra en kosmetolog från mig att stänga?
Att tillåta en mobil kosmetika i ditt hem är bekvämare och erbjuder större integritet. Du kan även spara pengar på grund av sina mindre kostnader jämfört med vissa företag som erbjuder skönhetsbehandlingar.
Hur mycket tid ska jag reservera för kosmetikperioden?
Sånglängd Kosmetiken beror på det procedur du slutar. Till exempel kan fullständig ansiktsbehandling ta en och en halv timme, medan ögonbrynsjusteringen kan ta 15 minuter.
Hur mycket kostar kungliga tjänster?
De genomsnittliga kosmetikkostnaderna sträcker sig från 20 till 80 euro för service om du beställer dem via Wilio. Priset beror dock på vilken typ av tjänst du bokat från den nödvändiga specialutrustningen och från hur lång tid det kommer att vara kvar.