Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Gardiner
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 477 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Gardiner

Behöver du en gardinservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för besiktning och fokus, skräddarsydda gardiner, gardinmontage. Priset på gardiner och draperier beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: taklister, krokar, gardinrengöring tillhandahållen av en av våra 17 535 specialister och sömmerskor i den givna kategorin

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Vad är vår monteringstjänst av gardiner exceptionella och varför är det lämpligt för varje ställe? Sömlöst samarbete som sparar din tid När du har valt perfekt gardiner för ditt hem kan du vända dig till Wilio-tjänster som kommer att ge dig råd med dina gardinstänger och alla andra. Det är inte nödvändigt att strama eller oroa sig för att arbetet sover. Bara boka tjänsten för ditt hem (eller din arbetsplats) och vi skickar ett gardinmonster som säkert och sömlöst monterade barer och innehavare. Dra nytta av specialiserad personal Monretarna av gardinhållare som arbetar med är erfarna och högkvalificerade experter. De kommer att medföra all nödvändig utrustning och verktyg som behövs för att installera gångjärnsbeslag. Våra experter har redan utfört ett otalbart antal sådana installationer, så du kan vara säker på att beställda tjänster kommer att vara effektiva och med maximal vård. Garanterad kvalitet Vårt mål är att ge dig de önskade resultaten som det mest effektiva sättet genom den service som gör dig lycklig. Flexibla bokningsalternativ Församlingen av gardinfältet är en av de små verken vi är redo att hjälpa dig hela veckan, även under de officiella semestern och utan ytterligare avgifter. Så öppna bara vår praktiska bokning onlineformulär och göra en reservation av den tid som bäst passar dig. Alternativt ladda ner Wilio för Android eller iOS och ställa in termen över den. Vi har att göra med alla typer av gardinmontering. När tiden har inträffat för beställda tjänster skickar vi din erfarna teknik för att hantera ditt arbete. Du måste komma ihåg att våra arbetare utförde en otalig tjänst av gardininstallation och vet allt som måste vara känt om den här uppgiften. De ger dig också användbar rådgivning och förslag. Typer av gångjärn som vi kan montera för dig: Enkla och dubbla barer; Gardinspår; Hängande gardiner oberoende av typ av bilaga; Panelgardiner, dörrar gardiner. Med andra ord kommer vi att kunna ge dig en komplett lösning på din situation, oavsett vilka gardiner eller gardiner. Vanliga frågor Fråga: Hur länge kommer tjänsten att äga rum? Svar: En professionell arbetare behöver vanligtvis ca 1 timme för att montera 2 gardinskenor och ytterligare 15 minuter för att hänga gångjärn. Allt beror på hur mycket grepp måste monteras och också från deras längd. Obs! Ta hänsyn till att tiden kan variera beroende på skenans typ och storlek. F: levererar du gardinbeslag? Svar: Att tillhandahålla gardiner och tillbehör är upp till dig. När tekniker kommer till en plats, håll dem redo. Fråga: Kan du hjälpa mig att installera dina persienner? Svar: Ja, installationen av persiennerna är ett annat jobb som vi kan hjälpa dig. Se bara till att efter ankomsten av tekniken får du persienner och alla verktyg på platsen.