Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Grafisk design
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 630 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Grafisk design

Behöver du en tjänst inom området design och grafiskt arbete? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom anpassad grafisk design, redigera befintlig grafik, skapa en designmanual. Priset på grafisk design beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: införande av kommentarer, ytterligare konsultationer från en av våra 3 132 designers och grafiska formgivare i den givna kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Vad innehåller en grafisk designtjänst?
Grafiska designers kan hjälpa till med en professionell presentation av dig och ditt företag. Din grafiska formgivare kan arbeta med dig på olika kontrakt, från att skapa varumärken och konstverk till grafik och reklam på sociala nätverk. Du kan förvänta dig tjänster från de vanligaste:
Branding.
Oavsett om du börjar med ett nytt företag eller behöver din befintliga varumärkesuppdatering är det viktigt att bygga ett varumärke som kommer att vädja till din målgrupp. Med oberoende grafik kommer du att diskutera visionen om ditt företag tillsammans med publiken, målgrupperna, färgfärger, brev, bilder och stilar. De kommer att täcka en rad visuella uppgifter relaterade till branding, såsom varumärkesdesign och logotypdesign, och kan skapa en varumärkesinstruktioner som hjälper dig att skapa ett konsekvent utseende i framtiden.
Social Media Graphics
Många gratis fotgrafik specialiserar sig på att skapa grafik för onlineinnehåll, till exempel att skapa roligt för sociala medier, grafik för din webbplats och för bloggar. Din grafiska designer är bekant med dina varumärkesriktlinjer, exempel på stilar du vill, du anger dig för vilka online-kanaler du behöver grafik. Sedan, med hjälp av program som Adobe Photoshop och Adobe InDesign, inser högkvalitativ grafik som du kan använda online. De flesta grafiska designers räknas med minst en rund revision, därför att därför inte ge feedback om det ursprungliga förslaget inte är helt beroende av din smak. Den slutliga grafikprodukten är vanligtvis i JPEG- eller PNG-format.
Grafik för kampanj med trycksaker
Behöver du grafik och kampanjmaterial, såsom broschyrer, broschyrer, visitkort, affischer eller till och med produktförpackningar? Gratis bengrafisk designer kommer att förbereda utskriftsdesigner enligt professionella skrivarspecifikationer. Det informerar om ditt varumärke, dina mål när det gäller trycksaker, målgrupper och utskriftsspecifikationer och sedan skapa ett förslag klart för feedback. När du är nöjd med resultatet kommer det att leverera högupplöst förslag i rätt format (vanligtvis PDF) som är klart för utskrift.
Personliga projekt och inbjudningar
Grafisk design är inte avsedd för endast företag. Du vill ha en originalinbjudan till festen, ett bröllopsmeddelande som helt stämmer med ditt tema, eller om du vill att dina nära och kära att ge en unik illustration om ritningen. Den grafiska formgivaren använder sina kreativa färdigheter för att skapa ett unikt arbete från vilket du får dig och ditt begåvade nöje.
Vanliga frågor
Varför hyra grafiska designers via Wilio?
Behöver du designa logotyp, banner, broschyr eller till och med ny webbplats? Oavsett om det är för ditt företag eller personligt bruk, kan grafik hjälpa dig med det. Gratis bengrafik har skicklighet och erfarenhet och använd din kreativitet återuppliva dina idéer. Bara ge uppdrag - kortfattad och grafik tar hand om resten av genomförandet. För Wilio hittar du prisvärda och begåvade oberoende grafiska designers. Efter att ha angett uppgiften kommer vi att ansluta dig med de bästa lokala grafikdesignerna. Du sparar tid medan du får en design som du drömde om.
Vad gör grafik?
Den grafiska formgivaren tar konceptet och varumärket och de som använder bilder, färger, former och layout återupplivar och därmed Pottas publik. Vilka är de specifika exemplen på uppgifter med vilken grafisk designer normalt träffas på jobbet? De flesta grafiken fungerar med grafisk programvara som föreslår kontrakt för kunder för både digital användning. Detta är logotypdesign, visitkortdesign, broschyrdesign och bilder på sociala nätverk.
Vilken programvara och verktyg använder de grafik?
Grafiska designers använder en rad verktyg och programvara för att utveckla sina koncept, inklusive tabletter för teckning, penna och papper. Några av de mest populära produkterna kommer från Adobe Creative Suite, inklusive InDesign-program, Illustratör och Photoshop.
Vilket format får jag min grafik?
Det ultimata formatet för din grafik beror på hur och var den kommer att användas. Du anger därför på vilka sätt, grafiken kommer att avnjutas redan när den är inmatad. För utskriftsändamål bestämmer din skrivare (vanligtvis PDF) det föredragna formatet. När det gäller digital användning, PDF, PNG eller JPEG-filer är lämpliga.
Hur lång tid tar det för att få min färdiga design?
Den tid som behövs för att skapa en design beror på sin typ, en arbetsbelastning av en grafisk designer och mängden arbete du behöver från det. Du måste vara säker på att din designer är säker på att du är säker på att den slutliga produkten du får i tid.
Hur mycket kostar en grafisk design?
Det grafiska designpriset varierar beroende på erfarenhet av din designer, deras jobbpositioner, tid som behövs för att utföra en uppgift och slutliga resultat. Innan du påbörjar genomförandet måste budgeten bekräftas genom ömsesidig överenskommelse.