Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Gipsmontering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 499 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Gipsmontering

Behöver du en tjänst inom området gipsskivor, montering av gipsskivor? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom lantmäteri, konstruktion och gipsskivor. Priset på gipsskivor och dess installation beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: byggfodral, hörnskydd i aluminium och färg från en av våra 25 019 byggare i kategorin

Se även:Priser
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Gipset har många användningsområden i byggandet av olika skiljeväggar, monterade väggar, nischer, täcker, i rumsdelning, eller vid rekonstruktion av vinden. Skriv för att ange den mest exakta beskrivningen av uppgiften för att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vad är vanliga typer av gipsskivor?
Vit gipsskivor Vit gipsskivor är de billigaste och vanligaste variationerna. Används när de skickas av skiljeväggarna och taken och andra strukturer utan brandbehov. Den vita gipsskivan används i interiörer med relativ fuktighet mindre än 65% vid 20 ° C. Därför är det inte lämpligt att använda det på platser där det kan komma i kontakt med vatten eller fukt. Grönt gipsskivor Grön gipsskivor är impregnerat mot fukt. Den är utformad för användning i en våt miljö, i badrummet, dusch, kök och så vidare. Det är tyngre, har en högre lastkapacitet och är dyrare än vitt gipsskiva. Impregnerade gipsplattor används i fuktlokaler upp till 75% eller 85% i mer än 10 timmar. Med 100% fukt under mindre än 2 timmar i 24 timmar vid 20 ° C. Röd gipsskivor Röd gipsskivor har en hög brandbehandling. Brandsurfaktorplattor används för att torka lokaler med en stadig relativ fuktighet på mindre än 65% vid 20 ° C med önskad brandmotstånd eller som skydd av stålkonstruktioner från eld. Den har ökad kärnstyrka och därmed med höga temperaturer. Det är också lämpligt som en ljudisolering. Blått gipsskiva Blå gipsskivor är speciellt tillverkat som ljudisolering. Akustisk gipsplot har en särskilt behandlad kärntäthet bestående av en modifierad gipskristallin struktur med specifika dämpningsegenskaper. Därför är det lämpligt att låta ljud från utsidan, väggarna mellan lägenheter i en panelett eller lägenhet och i lägenheten mellan varje rum.
Vad kan byggas av gipsskivor?
Torrt golv från gipsskivor
Flytande golv från sadyrucerade brädor är en solid monterad golvplåt separerad från substratstrukturen från den torra dollyaren, eller. polystyren eller mineralisolering. Tack vare den låga och torra konstruktionsprocessen är gipsskivor golv lämpliga för förfining av vinden. Denna golvtyp fungerar som en effektiv ljudisolering och golvisolering och är lämplig för golvvärme.
Väggar och tvärstång från gipsskivor
Gipsskivor Torka interna konstruktionssystem är lämpliga för montering av skiljeväggarna för väggplattor och vid byggande av ljudisolerade väggar. Delliga strukturer tjänar främst till att bryta in interiörerna för enskilda rum, men också till förvaltningen av de nödvändiga installationerna och använda akustiskt gipsskiva för att förbättra det akustiska interiören.
Hanterade väggar av gipsskivor
Headed väggar har en bred användning av estetisk förbättring av befintliga ytor, vilket ökar värdena för värmeisoleringsegenskaper och väggens opacitet tills mellanrummet för att utföra installationer under rekonstruktioner, t.ex. i panelhus.
Partitioner i våta miljöer
Impregnerat gips är lämpligt för renovering av badrummet eller ersätta icke-kompatibelt bostadsbruk i panelhus. Gipsskivstrukturen laddar inte stödstrukturen mer än den ursprungliga huskärnan. Dessutom, när du håller rätt monteringsprocedurer, kommer den nya badmuren att byggas mycket snabbt.
Vakna vinden
Gipsskivor tillåter ytterligare byggisolering samtidigt som du skapar nya lokaler för bekväma och attraktiva bostäder utan att öka det bebyggda området. Tack vare gipsskivor kan kvalitetsisolering och takfönster skapa ett mycket mysigt och funktionellt boyta på vinden.
Abonnenter
Gipsskivor är lämpliga för snabba och rena tak. Med hjälp av dem kan ljudegenskaperna hos utrymmet och de termiska egenskaperna hos takstrukturen förbättras.
Vanliga frågor
Varför söker en gipsskivsexpert på Wilio?
Vill du rekonstruera vinden eller uppdatera utseendet på rummet med ny skull gipsskivor. Behöver du dela upp rummet med gipsskivor. Skulle vara en akustik i din lägenhetsvägg med ljudisolering? Eller behöver du förolämpa husets vindruta vägg inifrån? Vi hjälper dig att hitta en gipsskivor som kan hantera det. Våra gipsskivsexperter kan hantera allt från nya interiörskivor till gipsskivluckor. Spara tid och pengar genom att jämföra bud och välja de bästa märkt experter från din omgivning. Wilio hjälper dig att hitta gipsskivsexperter som kommer att ställa in stiften, jaga väggar, nischer, mottagare, distribuera rum eller rekonstruera vinden. Kvalitet, till ett rimligt pris och när du behöver det.
Vad är gipsskivan?
Gipsskivor består av paneler från ett pressat gips som sätts in med ett smörgås mellan två hårda papper. Det är ett mycket praktiskt byggmaterial som används för så kallad torrkonstruktion. Ofta har tak, bärande väggar och andra inre justeringar. Gipsskivor är lätt, det är lätt att arbeta med det och är också billigare än andra material. Gipsskivor produceras i olika tjocklekar och längder, olika sammansättningar av diarrékärnan. Denna mångfald gör det möjligt att välja rätt dimension och kvalitet på gips för en viss byggnadsstruktur.
Vilken uppsättning används för?
Gipsskivor är ett väsentligt element i torrkonstruktion. Den används för konstruktion av olika partitioner, monterade väggar, nischer, återställer, när de delar upp rum eller när återuppbyggnaden av vinden. Det används mestadels i stödväggarna, så det är huvudsakligen monterat på stålkonstruktioner. Det finns dock också speciella gipsskivstödsansökningar.
Vad behövs för att arbeta med gipsskivor?
• Designprofiler • Skruvar och tillbehör för torrkonstruktion • isolering • Harvings för torrkonstruktion • penetration • kakel • Uppskjutande kniv • Silikoner och tätningsmedel • Vattentätning. • Färger och bakgrundsbilder
Vilka är fördelarna och nackdelarna med gipsskivan?
Gipsskivor är populär för implementering av bygg- och inredningselement, tack vare det faktum att det sparar tid och kostnad för byggande eller renovering. Vältermisk och ljudisolerad isolat, stoppar inte ånga och luktfri. Gipsskivor är lätt bearbetbar och har en låg vikt så det representerar en liten statisk belastning av objekt. Det är inte krävande att transportera, tillåter snabbmontering och torr process så att vatten inte behövs. Eftersom det är ett enkelt modulärt system är det möjligt att ta itu med både distributionssystem som el, vatten och så vidare. Gipsskivor inre partitioner är nästan perfekt lika, men möjliggör ytterligare ytbehandling med olika beläggningar, bakgrundsbilder, plattor eller plåster. • Att arbeta med honom är väldigt enkelt • Det installerar helt enkelt, former och slutligen justeras • Har bra värme- och ljudisoleringsegenskaper • Är fuktbeständig och eld (efter typ) • Har ett långt liv Nackdelen är behovet av att fästa plattorna för strukturella profiler, behovet av penetration, tätning och sliphål i plattan, för att slutföra perfektion.
Hur fungerar gipsskivan?
En tappkniv eller svanssåg krävs för att arbeta med gipsskivor. Till hålen på nr. Gipsskivan är monterad på en förberedd stålkonstruktion. Sprayer mellan plattor är förseglade med tätningsmedel och förstärkande tejp. Efter noggrann tätning och slipning av lederna måste plattorna slutligen redigeras. Sadkartón måste tränga in väl före målning eller tapetering så att färgen eller tapeten hålls och till och med absorptionen av hela området. Tencin-lager gips kan också appliceras på gipsskivor.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Gipsmontering
William T.
profile image
Gipsmontering
Liam N.
profile image
Gipsmontering
Elliot O.
profile image
Gipsmontering
Elias  G.
profile image
Gipsmontering
Oscar D.
profile image
Gipsmontering
Oscar Z.