Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Elektrisk installation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 498 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Elektrisk installation

Behöver du en tjänst inom området elinstallation? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för komplett kablage, layoutdesign, kabeldragning. Priset på elektriska ledningar beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: skydd, hängrännor, hållare, broar som tillhandahålls av en av våra 23 286 elektriker i den givna kategorin.

Se även:Priser
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Elektriker är vanligtvis ansvariga för ett antal verk från att installera nya ledningar genom reparation av äldre system och utföra vanligt underhåll. Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vilka elektriska installationer kan jag beställa?
Vilka olika elektriska installationer kan jag beställa?
Våra elektriker, vars är mer än 5400, kan hantera alla elektriska projekt, oavsett bostads-, affärs- och industriella föremål. Om du är streck från början kan du hjälpa till med att skapa effektiva ledningar för hela objektet och testa det elektriska flödet på grund av uppskattning och din säkerhet. När det gäller befintliga fastigheter kan elektriker behålla rutinmässigt, reparera och uppgradera din elektriska fördelning. De kan också manipulera elektriska apparater och maskiner för fabriks- och tillverkningsanläggningar. Här är en bättre översikt över våra elektriska tjänster.
Elektriska installationer för hushåll
Elektrisk säkerhet är uttalad när det gäller ditt hem, och de lågströms elektriker spelar en avgörande roll. De kan hjälpa till att se till att alla elektriska komponenter inklusive förare och kablar är i gott skick för att undvika fall som kan äventyra dig och din familj. Hem elektriker kan ställa in strömpunkter och växlar för att stödja dina hushållsapparater. De kan också hjälpa till med installationen av olika elektriska apparater som elvärmare och duschar, om du letar efter förbättring eller plan att renoveras.
Handelselektronik
Kommersiella elektriker är mest involverade i storskaliga projekt för byggnader och olika företag som restauranger, hotell och företagskontor. Beroende på dina affärsbehov kan belysningssystem, värme- och kylsystem repareras eller installera brandlarmsystem och andra säkerhetsanordningar.
Industriella elektriska installationer.
För uppgifter som inkluderar högre spänningssystem och mer komplexa maskiner, är det bättre att kombinera med en licensierad industriell elektriker. Deras tjänster omfattar elteknik och underhåll för industrier som fabriker och raser. Installera inte bara ljus och elvärmare. De behandlas oftast av olika typer av produktionsanläggningar, inklusive hydrauliska och pneumatiska system. Industriella elektriker kan också lösa problem och korrigera dem eftersom de känner igen det lämpligt. De kan även skapa skräddarsydda underhållsprogram för dina elmotorer och generatorer.
Vänteläge
För närvarande, när du känner något speciellt på dina lådor och växlar eller om du märker lukten av bränning, gnista eller flimmer, kontakta din lokala elektriker omedelbart. Med Wiliom är det möjligt att hitta tillgängliga nödsituationer i ditt område snabbt och enkelt! Du behöver inte oroa dig för att du inte har några verktyg - nästan alla elektriker är helt utrustade med egna professionella verktygssatser som tar till tjänsten med dig.
Vanliga frågor
Varför anställa en elektriker genom Wilio?
Om du inte har expertis att lösa elektriskt arbete i ditt hem är det bäst att hitta hjälp från den lärda elektrikeren. Snabbaste sättet att hitta lokala elektriker är Wilio! Oavsett om du behöver någon som bifogar dina apparater till energikällan eller reparerar elmotorer och utrustning, kommer vår plattform att underlätta sökandet efter en elektriker som hjälper dig. När du anställer för hjälp kvalificerade och utbildade elektriker kan du bli av med stress för att lösa alla slags problem och risker med farlig el. Du ser till att alla ledningar, kablar och uttag kommer att vara säkert tillämpliga. Ange bara en förfrågan till vår Wilio-plattform och låt oss veta när och var du behöver oss. Inom några minuter får du konkurrenskraftiga erbjudanden från experter runt. Använd gärna vårt transparenta system för att verifiera sina referenser. Du väljer den person du kommer att vara övertygad om att det kommer att ge dig idealiska resultat.
Vilket elinstallation fungerar jag via Wilio order?
De vanligaste typerna av elverk inkluderar elektriska distributionsinstallationer, byggande av elektriska anslutningar, montering av armaturer av inredning eller exteriör och deras omkopplare, engagerande elektriska apparater, såsom induktionskort, luftrör och andra köksapparater, revision av apparater och sedan Avlägsna nödförhållanden, såsom avståndsuttag, icke-funktionella el, otillfredsställande förhållanden och liknande.
Behöver jag en registrerad elektrikerelektroinstallation?
Elektrikerens arbete kräver ett antal tekniska kunskaper och därför bör varje elektriker ha minimal undervisningsblad. Avsikten är att säkerställa optimal säkerhet och förebygga skador eller olyckor. Ytterligare certifieringar krävs för vissa krävande elektriska operationer på komplexa anordningar eller högspänningssystem. Om du behöver en registrerad elektriker, kom ihåg de behöriga certifikaten från elektrikeren.
Hur lång tid tar det vanligtvis en elektriker?
Det beror på utbudet av tjänster du behöver. Elektrisk installation eller reparation av hushållet varar vanligtvis flera timmar, men de är fortfarande färdiga inom en dag. Å andra sidan kan industriellt eller kommersiellt elektriskt arbete ta betydligt längre än de kräver en fri volym av verk, ett bredare utbud av tjänster och högre expertis. Om du behöver boende för ditt elektrikerprojekt, kan du omedelbart hålla med dem.
Hur ofta ska jag låta mina elektriska komponenter kontrollera?
Experter rekommenderar att du kan låta elektriska ledare, kablar och hushållsskåp minst var tredje till fem år. För hyresvärdar kan du kolla fastigheten även efter hyresavtalet. Mer frekvent kontroll av affärs- och industriella utrymmen rekommenderas. Eftersom de har högre energiförbrukning, är de mer mottagliga för tidig nedbrytning och störningar. Du kan också boka en minsta årlig revision för optimal säkerhet.
Kan Wilio förutom elektriska tjänster hjälpa dig med en hemmästare till andra underhållshandlingar?
Definitivt! Våra tjänster är inte begränsade till det elektriska arbetet. Om du inte har tid eller färdighet för att slutföra några av dina hemenheter kan vi ansluta dig med en betrodd dam som hjälper dig! Det finns inte för stor eller en liten uppgift. Du kan anställa dem för att vika möbler, ledningsmaskin, utbyte av lås eller reparation av bortskämda apparater. Du kan också beställa en hantverkare för tapetering, murverk och andra byggnadsuppgifter.