Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Elektriska strömbrytare och uttag - Installation och reparation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Elektriska strömbrytare och uttag - Installation och reparation

Behöver du en service inom området installation och reparation av strömbrytare eller uttag? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att kontrollera strömbrytarnas skick, reparera och byta ut enskilda brytare. Kostnaden för att installera och byta ut kontakter och strömbrytare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader, installation av strömbrytare i ett smart hem, som kommer att tillhandahållas av en av våra 26 695-experter i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför reserverar du installation av lådor och växlar genom Wilio?
För att ha en lämpligt utplacerad och expert installerat eluttag och växlar behöver du certifierade elektriker som känner till komplexa krets- och ledningssystem. Wilio kommer att ge dig en expert som kommer att inse det här arbetet. Ange fri efterfrågan på Wilio. Oavsett om du rekonstruerar huset eller genomför byggandet av ett nytt hus, betalar alltid för att installera eluttag och växlar lämnar för proffs för att möta säkerhetskriterier. Elektriker garanterar hela processen - från planering att installera. Även om lådorna och omkopplarna kommer att installera elektriker, men föreslår dig. Du vet bäst vad du behöver, tänka på eventuella varianter för framtiden. Efter att ha installerat lådorna och omkopplarna kommer de att genomföra den slutliga kontrollen av funktionalitet och säkerhet. Ange bara din beställning på Wilio-plattformen och informera oss när och var du behöver oss. Du får gratis och icke-bindande erbjudanden från elektriker nära dig. Det är bara kvar att välja rätt realiseringsexpert.
Var ska vi placera elektriska omkopplare och hemlådor?
Distlifting lådorna designar dig på platser du ofta använder elektriska apparater. Det finns ett behov av att placera ett tillräckligt antal lådor för alla apparater i köket. För god tillgång till uttag och deras snygga, rekommenderar vi att du använder flera uttag (två / tre uttag). Eluttaget är lämpligt att vara i varje del av köket. Även i samband med ön behöver du inte förklara detta behov och placera de elektriska utloppen såväl som inom ön, antingen från sidan eller låt dem släppa dem direkt i bänkskivan. För att engagera mixern, brödrost, juicer eller kaffebryggare, kommer uttaget att vara ganska på något sätt. Experter rekommenderar också att du installerar uttagen och i garaget så att du kan ansluta verktyg och ute på terrassen på grund av en komfort.
Måste jag tillhandahålla verktyg eller utrustning för att installera uttag och växlar?
Inte nödvändigt. Elektriker från Wilio ger oftast de nödvändiga verktygen och verktygen för ett visst jobb. Verktyg utan vilka du inte behöver montera uttaget är splittrande tänger och korsskruvmejsel. Båda bör ha ett gummi- eller plasthandtag som är en lämplig elektrisk isoleringsmedel. Dessutom behöver vi borrar, hammare, strippänger och testare för att detektera spännings närvaro. Om du har något av det kan du låna elektriker.
Hur länge är strömuttaget installationen?
Om det gör en expert, tar enkel installation av ett uttag cirka 30 minuter. Installation av flera lådor och installation av ny skilsmässa (kablage) tar dock längre tid, bör det vara inom en dag.
Kan Wilio elektriska hjälp mig att fixa mina uttag och växlar?
Definitivt! Om du har uttagsproblem - Sparking, med typiska surrande, frigjorda kontakter, icke-fungerande lådor, överbelastade kretsar eller urladdade brytare, är det bättre att bjuda in en expert som har den nödvändiga utrustningen, för att inte tala om att lådorna ska kortera och ändra Endast en kvalificerad elingenjör. Om det inte finns något problem kan de också hjälpa dig att ersätta lådorna eller den nya installationen.
Jag behöver ett professionellt kort eller ett tillstånd att installera lådor och växlar?
Flera krav för att säkra pålitlig och säker drift placeras på den aktuella elektriska installationen i byggobjektet. Ett av kraven är också brandsäkerhet. (Utförandet av elinstallationer i byggnader Allmänna krav för intern elektrisk distribution i byggnader, civil- och jordbruksproduktion löser STN 33 2130: 85). Med experter kommer du definitivt att konsultera designen av elektriska installationslösningar, särskilt när det gäller smart smart elinstallation. Således kan du undvika flera problem och spara tid och pengar. Projektbehandling och efterföljande revision av hela systemet är då fler steg som är nödvändiga för att överlåta i de skickliga fackmannen. Det är fortfarande lämpligt för arbetet att göra en berättigad och försäkrad elektriker.
Hur kan Wilio hjälpa till med att förbättra min husfunktionalitet?
Förutom att placera och installera eluttag i ditt hus kan Wilio-elektriker hjälpa till att reparera ledningar, anslutning av elektriska apparater eller installation av Internetanslutningen. En annan Wilio hantverkare hjälper dig gärna att rekonstruera din interiör, montering av nya möbler eller städat för att förbättra design, funktionalitet och komfort i ditt hem.
Tjänster
Vad inkluderar lådor och byt installationstjänster?
Utbildade och certifierade elektriker installerar uttag och ljusbrytare och motsvarar driftens driftsäkerhet och säkerhet. Detta kan innefatta genomförandet av kabelfördelning, deras anslutning till energikällan och styra deras funktionalitet.
Installation av uttag
Innan du installerar apparater är det viktigt att säkerställa tillräckliga effektpunkter för att stödja elflödet, så kallade. uttag. Elektriker kan hjälpa till att planera, installera, byta ut eller lägga till uttag och maximera täckningen av ett befolkningsområde. De börjar kontrollera platsen och identifiera specifika platser där du förmodligen behöver lådorna. Installationsprocessen innehåller typiskt: Skruva av täckplattor, ansluter andra kablar till befintliga eluttag och sträcker den till olika platser, installation av lådor och omprövning av strömkällan.
Installera ljusbrytare.
Ljusbrytare Anslut elektriska lampor till energikälla. Med byte av omkopplarna hjälper Wilio Rado dig. Vi kan hjälpa till att installera nya ljusbrytare om du arbetar med att bygga ett nytt hus eller rekonstruera ditt badrum eller kök. Denna process återställs för det mesta för att ansluta befintliga omkopplare eller ansluta nya kablar till strömkällan och installera nya omkopplare. Om du vill ha multipurpose elektriska lampor kan du ansöka om installation av Touch Dimmer med kontroll av belysningsintensitet som ingår i ett modernt och designhushåll.
Installera ett utomhusutlopp
Professionella elektriker kan också installera de yttre lådorna på din balkong, terrass eller trädgård. De tillåter dig enklare och säkrare att ansluta dina apparater - grill, högtrycksrengöringsmedel, dekorativ belysning direkt utanför. Alla utomhusuttag och växlar, t.ex. På terrassen, vid poolen, måste ha fuktskydd. Din elektriker vet att det måste använda minsta IP44-täckning. Detta är också sant för yttre belysning. För alla lådor till 20a, inte bara i badrummet, måste vi använda ytterligare skyddsströmskydd.