Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Ingenjörsarbeten
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 508 registrerade yrkesverksamma
92 127 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Ingenjörsarbeten

Behöver du en tjänst inom området designarbete? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsprojektexperter för områdesbeslutet, projektet för bygglovet och projektet för själva bygget. Priset på bygg- och ingenjörsarbeten beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: konsultation och införande av krav från en av våra 21 967 designers i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför anställer du designern via Wilio?
Tänkte du på byggandet av ett nytt hus eller över återuppbyggnaden av det aktuella huset? Slösa inte bort din tid via webbplatsens byggare och välja en husplan som inte är helt lämplig för dig. Istället hittar du en expert som kan rita ditt nya hem- eller hamnschema med alla de element du behöver för att uppnå det perfekta resultatet du önskar. Det bästa stället att hitta proffs från byggområdet är Wilio. Oavsett om du behöver hjälp med utvecklingen av privata bostadsplaner eller ett kommersiellt projekt, kommer du att kunna hitta en erfaren lokal designer för att hjälpa dig att starta ditt projekt. Du anger helt enkelt efterfrågan och ansluts med arkitekter och designers som kan utveckla planer för konstruktion och till och med hjälpa till med godkännandeprocessen på kontoren.
Vem är designern och vad gör han?
Designerns arbete är lite liknande arkitekten. Det är ansvarigt för att skapa tekniska ritningar och planer. Dessa inkluderar specifikationer eller mekanismer. Designatorer kan arbeta med arkitekter, forskare eller ingenjörer och kan också ansvara för att bedöma styrkan i byggnadens struktur och finansiella kostnader. Projektanter brukar använda datordesign och designprocedurer (CADD) för att skapa dessa planer, men ibland pennor och funktioner.
Jag behöver en arkitekt eller designer?
Den primära skillnaden mellan dem är: Arkitekter kan också ge teknisk och konstnärlig rådgivning, medan designern handlar främst om tekniska aspekter av ditt projekt. Designers kan erbjuda teckningar redo för att göra alla tekniska specifikationer. Tyvärr kan de vanligtvis inte utvärdera ditt projekt som helhet eller bidra med grundläggande förändringar i sin design eller arrangemang. Om du också tänker på att engagera arkitekten, kan du hitta rätt i ditt grannskap med Wilio.
Kan designern designa ett hus?
Ja och nej. Designern kan skapa tekniska planer baserat på den design som redan skapats, så det måste först skapa en arkitekt. Designant brukar arbeta med arkitekter eller för arkitekt. När arkitekten visualiserar huset, inklusive aspekter som användning av utrymme eller växtbyggnad i omgivningen, omvandlar designern ett förslag till tekniska specifikationer som sedan kan använda byggföretaget.
Hur väljer du rätt designer för dina byggplaner?
I synnerhet, i antagandet av den sanna professionella att samarbeta, märker du uttalad kunskap och utbildning inom fält, erfarenhet och kommunikationsförmåga. Den första faktorn innehåller tekniska färdigheter och kunskaper i byggregler och standarder. Hans erfarenhet och portfölj kan också ange om det passar ditt projekt. Det är bra att fråga, om något gillar det som din plan, ibland gjorde det. Och äntligen, kom ihåg vikten av att kommunicera i samarbete. Du behöver någon att lyssna på dig noga ger dig bra råd och hjälper dig att realisera din vision.
Vad är den del av designertjänsten?
Wilio Portal kommer att ansluta dig med en pålitlig designer i ditt område. Detta hjälper dig att vända din vision om framtida byggande på tydliga planer, idealiska med hjälp av arkitekten.
Vad är en del av tjänsten
Samråd i utarbetandet
Om du redan har en fantastisk idé om ditt projekt, kan designern hjälpa dig att konvertera den till planer som kan godkänna ingenjörer och inse byggföretag. Tänk på att deras konsultområde är begränsat, till skillnad från arkitekter, kan de inte ge den övergripande visionen av ditt projekt. De flesta de kan göra är mindre förbättringar av din idé och sedan sätta allt på papper. Det är bäst att konsultera IDEU med arkitekterna innan du kontaktar dina projekt med dina planer. Din designer kan också rekommendera några kollegor av arkitekter, så försök att fråga honom också.
Skapa tekniska ritningar med CAD eller traditionella ritningar
Designers skapar vanligtvis tekniska planer eller rymdplaner med CADD-datorprogram. De kan dock också använda mer traditionella medel som papper, pennor och linjaler. På ett eller annat sätt, ge en mycket specifik och omräknad plan som då kan byggnadslaget enkelt genomföras. Om du har en preferens som du vill ha dina tekniska ritningar kan du ange den i ditt inlägg.
Samarbete med arkitekter och ingenjörer
Designerns arbete består i samarbete med arkitekter, ingenjörer eller till och med forskare. Om du redan har kontaktat ingenjören och arkitekten kan du anställa en designer genom Wilio som kompletterar ditt lag. Vår plattform kommer att ansluta dig med tillgängliga specialister i ditt område, så du behöver inte leta efter långt eller vänta länge för att komma överens om det första personliga mötet.