Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Stängselkonstruktion
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 477 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Stängselkonstruktion

Behöver du en tjänst inom området stängselkonstruktion? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter i att kartlägga området, gräva hål för stolpar, botoning, foga samman delar av staketet. Priset för att installera staketet beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: betong, nät och verktyg från en av våra 16 694-byggare i kategorin

Se även:Priser
Typer av staket
Betongstängsel Betongstängsel är populära för deras hållbarhet, låg underhållsdensitet, tidlös klassisk stil och höga nivåer av privatliv som tillhandahåller. MROVED FENCE Du kan anpassa Masonry-staketet eller du kan bygga ett staket som visuellt förenar din egendom med intilliggande. Glas Glasfäktning används vanligen för fäktning av pooler och balkonger. Smältstängsel Funktionerna är populära för deras överkomlighet. De är gjorda av trådnät som stöds av metallstolpar med jämna mellanrum. Trästaket Liksom ett tegelstaket kan trästaket anpassa sig till ditt hem. Trä staket genom sitt utseende fullbordar en trevlig känsla av mysig trädgård.
Vanliga frågor
Varför söker efter staket på Wilio?
Behöver du bygga ett nytt staket eller fixa ett redan ett befintligt staket? Staket skyddar inte bara din integritet, barn och husdjur, men också din egendom. Oavsett om du behöver bygga ett metallstaket, kommer hudstaket, ett tegelstaket, ett betongstängsel, ett trästaket, ett plaststängsel eller en häcksvillkor att hjälpa dig att hitta den sanna experten som kan göra det. En erfaren expert kommer att använda rätt material och utrustning och ta hand om ett kvalitetsresultat för det bästa priset. Oavsett om du behöver bygga ett nytt staket eller reparera ett befintligt staket, kommer Wilio att hitta dig de bästa fäktningsexperterna i ditt grannskap.
Ska jag bygga ett nytt staket eller reparera ett befintligt staket?
Det beror på staketets nuvarande tillstånd, från att vara gammal, från tillgängliga material och budget som du har tillgång till. Vanligtvis kan du få mer tid i utbyte eller korrigering av bortskämda delar innan du bygger ett nytt staket. Tja, om murverket eller betongstaketet är instabilt och lutande, om träet kraschas och bryts, eller metallstaketet är helt rostigt, var det dags att nya.
Varför ska jag vända dig till proffs för att bygga ett staket?
Om du använder tjänstesexperten för att bygga staket, kommer du att vara säker på att fäktningen kommer att byggas på en professionell nivå. Försök att bygga ett staket utan lämpliga verktyg, utrustning eller kunskap kan leda till ett dåligt byggt staket som kan vara farligt eller inte ser estetiskt ut.
Hur mycket är fäktning?
Priset på staketet varierar beroende på vilken typ av staket du väljer att ta bort det gamla staketet, från typen av staket, längden på staketet om porten och andra tillbehör behövs.
Hur vet jag om min leverantör har en riktig upplevelse?
Den sanna staketet skicklig expert kommer att vara villig att svara på frågor som intresserar dig och kommer att lära dig med olika fäktningsalternativ som finns.
Hur länge kommer min nya plot att vara?
Trästaket är vanligtvis 10 till 12 år, tegelstenen varar ungefär 50 år och Gabion staket kan utstå 100 år. Naturligtvis kan naturfenomen som översvämningar, som faller grenar av träd, översvämningar och stormar orsaka skador så måste reparera staketet. Regelbundet underhåll och vård kan förlänga ditt staket.
Vilken typ av staket är det bästa?
Vad typ av staket är mest lämplig för din egendom beror på din budget, hur mycket är ett underhållskrävande staket, från om du har husdjur eller hundar som du behöver för att förhindra flykt och från om du föredrar det staket genom vilket det är synligt eller vill ha privatliv. Det mest föredragna alternativet är vanligtvis trästaket, men metallstaket tenderar att vara mindre underhåll och är mer hållbara.
Hur länge kommer det att ta en uppsättning staket?
Hur det kommer också att äga rum från det valda materialet, längden på staketet, är terrängens svårighet och andra faktorer att äga rum. Det är dock mestadels 3 till 5 dagar, inklusive att ta bort det gamla staketet, förberedelsen och installationen av ett nytt staket. Vissa stakettyper installeras snabbare än andra.
Skulle staketet vara horisontellt eller spåra terräng?
När du bygger ett staket på ojämn terräng är ett alternativ att titta på mark terräng. I denna metod är det lämpligt för lutningen av landet ganska och inte.
Hur får jag reda på vad staket är bäst för mig?
Det finns olika typer av staket som matchar olika behov. Vissa staket ger en högre säkerhetsnivå, andra ger mer integritet. Staketexpert kommer att kunna berätta fördelar och nackdelar med olika typer av staket
Vad innefattar konstruktion eller korrigering av ett staket?
Hur reparerar staketet?
Staketreparation varierar beroende på typ av fäktning och graden av skada - staketreparationsexperten måste bedöma situationen på plats och ge dig rekommendationer. Men om du behöver bygga ett nytt staket, sker projektet mestadels enligt följande:
Välja ett staket
Det första steget när man bygger ett staket ligger i ett beslut för en viss typ av material. Om du inte är säker på vilket staket du måste välja, fråga en expert som hjälper dig att välja och beställa ditt mest lämpliga staket för ditt land. Glöm inte dina grannar. Du skulle hålla dina grannar innan du bygger ett staket.
Förberedelse för byggandet av ett staket
Fäktningsinstallationen startar förberedelser. Dessa inkluderar mätning och beteckning av staketområde, försäkran om att fäktning är belägen på gränsen för landet, avlägsnande av träd och andra hinder. Efter mätning av fäktning måste öppningarna för hörn, medellång och grindkolumner sparkas.
Bygga staketet
Med hjälp av den snabbfärgade betongblandningen är ändarna, hörn- och grindkolumnerna inställda. Det är nödvändigt att kontrollera om kolumnerna lämnas rakt till om de är centrerade på staketet och om de är i högra höjden. Därefter installerar eller raderar resten av fäktningen mellan kolumnerna. Slutligen är porten installerad och kontrollerar att den är smidigt öppnas och stängs.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Korrigeringen av staketet varierar beroende på typ av fäktning och graden av skador. Om det är en staketstruktur är det viktigt att ha en angiven typ av staket och samt markdimensioner. Skriv för att ange den mest exakta beskrivningen av uppgiften för att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Stängselkonstruktion
August G.
profile image
Stängselkonstruktion
Theo  D.
profile image
Stängselkonstruktion
Elias  K.
profile image
Stängselkonstruktion
Elliot V.
profile image
Stängselkonstruktion
Benjamin  J.
profile image
Stängselkonstruktion
Noah Z.