Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Staket och grindar
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 630 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Staket och grindar

Behöver du en service från området staket och grindar? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom fokus, produktion, installation och service av portar och staket. Priset på stängsel och entrégrindar beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: grävarbeten, transportkostnader, målning och målning, gips, som kommer att tillhandahållas av en av våra 26 310 byggare i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vad innefattar konstruktion eller korrigering av ett staket?
Hur reparerar staketet?
Staketreparation varierar beroende på typ av fäktning och graden av skada - staketreparationsexperten måste bedöma situationen på plats och ge dig rekommendationer. Men om du behöver bygga ett nytt staket, sker projektet mestadels enligt följande:
Välja ett staket
Det första steget när man bygger ett staket ligger i ett beslut för en viss typ av material. Om du inte är säker på vilket staket du måste välja, fråga en expert som hjälper dig att välja och beställa ditt mest lämpliga staket för ditt land. Glöm inte dina grannar. Du skulle hålla dina grannar innan du bygger ett staket.
Förberedelse för byggandet av ett staket
Fäktningsinstallationen startar förberedelser. Dessa inkluderar mätning och beteckning av staketområde, försäkran om att fäktning är belägen på gränsen för landet, avlägsnande av träd och andra hinder. Efter mätning av fäktning måste öppningarna för hörn, medellång och grindkolumner sparkas.
Bygga staketet
Med hjälp av den snabbfärgade betongblandningen är ändarna, hörn- och grindkolumnerna inställda. Det är nödvändigt att kontrollera om kolumnerna lämnas rakt till om de är centrerade på staketet och om de är i högra höjden. Därefter installerar eller raderar resten av fäktningen mellan kolumnerna. Slutligen är porten installerad och kontrollerar att den är smidigt öppnas och stängs.
Vad är vanliga typer av port?
Automatiska eller elektriska grindar Vår expert hjälper dig med installationen och ställer in porten för att öppna den med fjärrkontrollen. Det rekommenderar också dig den lämpligaste typen av grind eller vinge eller glidning. Vinge grindar Vingeporten är på gångjärn och stängs med spärren. Vår grind expert kommer att ge dig en stil som kommer att kasta till ditt staket och fastigheter. Glidande grindar Glidande grindar är idealiska för fastigheter med begränsat utrymme på sidorna av porten eller uppfarten där vingeporten inte är lämplig. Glidande grindar kräver regelbundet underhåll.
Vanliga frågor
Varför söker en expert på staket och grindar till Wilio?
Behöver du bygga ett nytt staket eller installera porten? Staket och grindar skyddar inte bara din integritet, barn och husdjur, men också din egendom. Oavsett om du behöver ett metallstängsel, ett mesh staket, ett tegelstängsel, ett betongstaket, ett trästaket, ett plaststängsel, eller en häcksvagnar hjälper dig att hitta den sanna experten. Det kommer att ge dig ett val av en lämplig grind eller staket, säkra konstruktionen och installationen, eller kommer att göra de nödvändiga reparationerna. Det kommer att använda rätt material och utrustning och tar hand om det bästa priset för det bästa priset. Oavsett om du behöver bygga ett nytt staket eller reparera existerande eller installera om den repareras automatiskt om Wilio Manual Gate hjälper dig att hitta de bästa experterna i ditt grannskap.
Ska jag bygga ett nytt staket eller reparera ett befintligt staket?
Det beror på staketets nuvarande tillstånd, från att vara gammal, från tillgängliga material och budget som du har tillgång till. Vanligtvis kan du få mer tid i utbyte eller korrigering av bortskämda delar innan du bygger ett nytt staket. Tja, om murverket eller betongstaketet är instabilt och lutande, om träet kraschas och bryts, eller metallstaketet är helt rostigt, var det dags att nya.
Var använder de vanligtvis portar?
Portarna är oftast installerade vid ingången på landet, uppfarten, före bilskyddet, i staketet i trädgården, vid ingången till trädgården eller eller i djurkorran.
Varför ska jag slå på staket och portbyggnadsexperter?
Om du använder Tjänster Expert för att bygga staket och grindar, kommer du att vara säker på att fäktning kommer att byggas på en professionell nivå. Försökte bygga ett staket eller grind utan lämpliga verktyg, utrustning eller kunskap kan leda till ett dåligt byggt staket som kan vara farligt eller kommer inte att se estetiskt och grindar som kommer att bli bortskämda.
Ska jag installera en manuell eller automatisk port?
Vår grindsexpert hjälper dig att välja den lämpligaste porten som matchar dina behov och budget. Även om de automatiska portarna är lite dyrare, används de ofta huvudsakligen på uppfart på hem och bilskydd, för att du inte behöver gå av bilen för att öppna och stänga gatewayen.
Hur mycket gör installationen eller reparationen av porten?
Kostnaden för att installera porten beror på om det är en fullständig ny installation eller reparation som typen av grind går från vilket material är porten från portens storlek och varifrån den är installerad.
Vilken typ av staket är det bästa?
Vad typ av staket är mest lämplig för din egendom beror på din budget, hur mycket är ett underhållskrävande staket, från om du har husdjur eller hundar som du behöver för att förhindra flykt och från om du föredrar det staket genom vilket det är synligt eller vill ha privatliv. Det mest föredragna alternativet är vanligtvis trästaket, men metallstaket tenderar att vara mindre underhåll och är mer hållbara.
Måste jag erbjuda en expert med utrustning, material eller komponenter för att installera porten?
Vanligtvis tar hantverkaren sina egna verktyg och utrustning, men kommer att använda material och komponenter som du tillhandahåller till honom eller betalar dig. Det kan ge dig det med ditt val och när du beställer porten och det nästa behövda materialet.
Hur länge kommer det att ta en uppsättning staket?
Hur det kommer också att äga rum från det valda materialet, längden på staketet, är terrängens svårighet och andra faktorer att äga rum. Det är dock mestadels 3 till 5 dagar, inklusive att ta bort det gamla staketet, förberedelsen och installationen av ett nytt staket. Vissa stakettyper installeras snabbare än andra.
Hur lång tid tar det vanligtvis portinstallationen?
Anslagets längd beror på typen av gate om den är en manuell eller automatisk grind och från dess storlek. För det mesta tar installationen av porten från 1 till 5 timmar.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Staket och grindar
Lucas Y.
profile image
Staket och grindar
Alexander  A.
profile image
Staket och grindar
Liam F.
profile image
Staket och grindar
Adrian Z.
profile image
Staket och grindar
Henry L.
profile image
Staket och grindar
Ludvig  F.