Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Möbelmontering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 589 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Möbelmontering

Behöver du en tjänst inom möbelmontering och montering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom transport, montering och montering av skåp, bord, sängar och andra möbler. Priset för att installera och bygga skåp och utrustning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader, tillbehör, verktyg som tillhandahålls av en av våra 23 022-experter i den givna kategorin.

Se även:Priser
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vilka typer av möbler vet de Wilio-experter att montera?
Installation av bostadsmöbler.
Oavsett om soffan sätter, sängar, skåp, tabeller eller biblioteksmöbelmonteringsexperter tar hand om att vara välmonterade och säkra för användning. De har ofta erfarenhet av fällbara möbler från många kända varumärken. Bara om du skriver vilka möbler som ska monteras och ta med rätt verktyg. Vill du njuta av hemmet på terrassen, balkong eller i trädgården? De hjälper dig med montering av externa möbler. De skickar dig ett trädgårdsbord, stolar, skydd, arbor eller grill.
Montering av leksaker, trampolin, gungor, prettes
Våra experter hjälper dig att montera barns cyklar, trampoliner och gungor. De hjälper till och med att bygga en lekplats med klättring. De kommer att fortsätta exakt enligt tillverkarens instruktioner för att montera allt bra och fixa det korrekt. Efter att ha slutfört jobbet, kommer de att förbereda en röra.
Installation av kontor och kommersiella möbler
Om du behöver lägga nya kontorsmöbler eller showcases eller hyllor i affärsområden, vänligen kontakta våra möbelexperter. De kommer också att hjälpa dig att montera kontorsbord eller stolar för hemkontor eller räknare, står och skåp till din trafik. Precis när du lägger i din efterfrågan vilka typer av möbler och hur många delar du behöver kompilera (speciellt om det är en större mängd möbler för stor drift eller kontor). De kommer också att hjälpa dig att demontera gamla möbler om det behövs.
Installation av fitnessapparater och sportartiklar
Vill du installera ett bud hemma eller bygga ett hemgymnastik? Våra experter hjälper dig att sätta bänkar, trampoliner, shrouds, booster-maskiner eller löpande bälten. På samma sätt kan du hänga en basketkorg, kompilera bord för bordtennis eller biljardbord.
Vanliga frågor
Varför söker en expert på installation och vikning av möbler på Wilio?
Du köpte en vacker ny möbler, men saknar du verktyg, tid, skicklighet eller aptit att montera? Vi hjälper dig att hitta en kompetent möbelmonteringsexpert som tar hand om det. På Wilio hittar du proffs som har en rik erfarenhet av möbelfyllning så att du kan få ett faktum att dina möbler är ordentligt monterat, säkert med hjälp av rätt verktyg. Du vet så spara inte bara tiden utan också mycket stress och starta nya möbler som ska användas så snart som möjligt. Wilio hjälper dig att hitta möbelmonteringsexperter i ditt grannskap. Ange bara efterfrågan och du får de första erbjudandenen från lokala experter på några minuter som komponerar när det gäller dig och för ett vänligt pris.
Vilka färdigheter har möbelmonteringsexperter?
Möbelmonteringsexperter använder olika verktyg och möbelmonteringsmaterial. De kan använda både hand- och elverktyg för montering och montering av metalliska och träelement och små möbler reparationer efter behov. De följer instruktionerna och planerna från tillverkare och uppmärksammar all detalj för att säkerställa att möblerna kommer att monteras exakt som angivet. De har kunskap om säkerhet med olika instrument och vet bästa praxis för att ta gott och effektivt arbete.
Varför vända sig till möbelmonteringsexpert?
Möbelmonteringsexperter behöver professionella verktyg och extra års erfarenhet. Du kan vara säker på att dina möbler kommer att monteras kvalitet och säkert och vara så länge som möjligt. Dessutom behöver du inte oroa dig för något eller köpa några verktyg, bara njut av dina nya möbler.
Kan du också hjälpa mig att demontera möbler innan du hämtar?
ja! Våra experter vet att du också hjälper till med demontering som med möbelmontering. Du kan slå dem på dem om du behöver möbler för att demontera och linda enskilda delar före transport och ommontering.
Vad inkluderar monteringstjänster?
Möbelmonteringsexperter för dig kan lägga ett brett utbud av olika typer av möbler. Om du har möbler som ska vikas hemma, kan de gå till jobbet rakt. Men om så önskas kan dina möbler hämtas i butiken och ta plats för dig. Om du behöver montering tillsammans med importen, kom ihåg att uttrycka det i din efterfrågan.
Hur mycket är installationen av möbler?
De genomsnittliga möbelkostnaderna varierar mellan 50 och 200 €. Priset kan dock vara högre eller lägre beroende på mängden möbler som behövs för att montera, storleken på enskilda möbler, hur länge monteringen kommer att ta och andra faktorer.
Med vilka andra typer av monteringstjänster, med undantag för möbler, känner de till Wilio-experter som hjälper?
Med vilka andra typer av monteringstjänster, med undantag för möbler, känner de till Wilio-experter som hjälper?
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Möbelmontering
Jacob Q.
profile image
Möbelmontering
Mohamed N.
profile image
Möbelmontering
Axel  O.
profile image
Möbelmontering
Noah H.
profile image
Möbelmontering
Arvid  B.
profile image
Möbelmontering
Matteo J.
profile image
Möbelmontering
Gabriel Z.