Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Reparera Möbler
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 629 registrerade yrkesverksamma
93 672 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Reparera Möbler

Behöver du en möbelreparation? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för dörrbyte och beslag, målning, mindre reparationer. Priset för att reparera lägenhetens utrustning beror vanligtvis på omfattningen av tjänsterna. Se mer information om tjänster: ytslipning och polering, fraktkostnader, byte av handtag från en av våra 22 344 reparatörer i kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Pontel reparationer.
Mellan vanliga sängproblem inkluderar trasiga galler, repade trä och brutna ramar. Eller kanske behöver du en obligationsreparation, dess slipning och missfärgning för att vara redo för din bebis. Innan du förklarar dina alternativ kommer att bedöma din våningssängare eller fixera soffdiskussionsskador. Då använder det saker som lim, reservdelar, slipmedel, bud och färg för att få din säng att se ut som bäst.
Korrigeringar av garderob, skåp och lådor
Reparation av köksskåp och ett köksutlopp kan inkludera utbyte av skenor och gångjärn av uttag eller målning och slipning. Garderobs reparation beror vanligtvis på om det är en fristående eller inbyggd garderob. Vanliga problem inkluderar trasiga dörrar, hyllor och gångjärn. Men du kanske behöver hitta joiners för mer avancerade reparationer.
Korrigering av soffa och klädsel
Klädseln är en av de vanligaste typerna av byte av möbler. De flesta soffan börjar arbeta lite skakad, från de snittkuddar till slitna tyg, innan du faktiskt är beredd att ersätta den. Korrigering i vardagsrummet kan innefatta avlägsnande av fläckar, reparera brutna ben eller ramar eller byte av band, zip, skum eller fjädrar. Reparationer av lathers kan också innefatta bifogning eller byte av delar som motorer, elektriska bilagor, kablar, spakar, stigare och mer. Eller om du behöver korrigera en lädermöbler, kan din tekniker kunna lösa problem som blekning, repor och peeling.
Reparation av bord, bord och stolar
Du kan fixa en mängd olika bord, från middagen efter reparation av skrivbordslampor och soffbord. De flesta bord är gjorda av trä som vanligtvis repareras, inklusive ominstallation av brutna ben, slipning och greating. Om du behöver reparationsstol, kan din handyman titta på utbyte av viktiga delar som armbågsbegränsningar, hjul och hävarmar, medan matsalstolen brukar inkludera ombeläggning, fixering av brutna ben, slipning och färgning.
Vanliga frågor
Varför boka möbler reparationer genom Wilio?
Om dina möbler ser lite värre när det gäller slitage, behöver du inte köpa en ny. Håll på din favorit soffa, stol eller bakom skrivbordet mycket längre och få fasta möbler. Underhållsmannen kan återställa och korrigera möblerna, börja med de försänkta kuddarna på soffan och brutna benbenen, till repade bordsplattor och stolar som inte kommer att vara glabor. Dina möbler du har redo att användas som ny, under ett ögonblick. Det bästa stället att hitta en handyman för reparation av möbler är Wilio. Publicering av efterfrågan är enkel, sedan bara kolla menyer och bokar en expert för att reparera möblerna till den tid som passar dig.
Jag har mina möbler att fixa eller ersätta?
Om dina möbler är kvalitet, en del av satsen eller har ett sentimentalt värde för dig, är det förmodligen det bästa valet av återställandet. Du sparar förmodligen pengar och det är bättre för miljön.
Vilka är de mest frekventa reparations- och möbelskadorna?
Polstrade möbler tenderar att bära och skapa hål medan trämöbler (till exempel bord och stolar) är mottaglig för att skrapa och bröt ben.
Behöver du en speciell kvalifikation för att reparera möbler?
Fixa möbler kan alla. Men många som arbetar med möbler har dock genomfört en snickeri och har erfarenhet av olika material, från trä efter hud.
Hur lång tid tar det möbler?
Grundläggande möbler reparationer kan bara ta 30 minuter, men större reparationer (speciellt klädsel reparationer eller träbehandlingar) kan ta flera dagar.
Ska du fixa mina möbler på plats eller bortom?
Enkel möbel reparation kan utföras på plats. I händelse av återhämtning som kräver mer tid eller specialutrustning, kan din reparatör slutföra arbetet utanför arbetsplatsen.
Hur mycket kostar möbler reparation?
Detta beror på typen av möbler, antalet bitar, färdigheter som används och från hur lång tid det kommer att slutföra uppgiften.
Vad inkluderar reparationsmöbler?
Möbelreparationer inkluderar en blandning av timmerbehandling och klädsel beroende på typ av möbler och reparation. För det mesta kommer din reparatör till dig hemma, men om det behöver mer tid eller utrustning för att slutföra reparationer, kan möblerna ta hem med dig.