Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Skräpinsamling
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 623 registrerade yrkesverksamma
93 615 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Skräpinsamling

Behöver du en sophämtningstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom containeruthyrning, kommunal och segregerad sophämtning. Priset för sophämtning och avfallshantering beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: insamling av farligt och överdimensionerat avfall tillhandahålls av en av våra 26 525 specialister i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyra avfallsfördelning via Wilio?
Wilio hjälper dig att snabbt hitta billiga och pålitliga avfallshanteringstjänster. Hushållsavfall upptar utrymme och samlar damm, så det är viktigt att bli av med det så snart som möjligt. Shed till den första avfallsfördelningen som erbjuds av sökmotorn kanske inte är mest lämplig. Därför samlar Wilio ett stort antal positiva utvärderade erbjudanden från den verifierade och kvaliteten på avfallsavlägsnandexperter och alla inom en plattform. Vi sparar tid och ansträngning när du surfar på Internet och hjälper dig att hitta en borttagningstjänst som passar dig. Våra arbetare kommer att ta dina erbjudanden direkt till dig. Klicka på knappen "Enter PDOPYT" för att starta en reservens reservation. För att hitta en arbetstagare som motsvarar dina krav är det nödvändigt att vara så detaljerad som möjligt i din förfrågan. Ange information som typ av avfall, antal objekt och hämtning och uppladdning av platser. Du får menyn så snart uppdragen visas. Du kan kolla dina arbetstagarrecensioner innan du får menyn. Hantera ditt hem redan idag!
Vilka är fördelarna med att använda tjänsten från min omgivning?
Divisionstjänster från din omgivning är fördelaktigt tack vare hastighet, pris och erfarenhet. Lokal avfallslikviditet kan erbjuda lägre priser och väg till den valda platsen är snabbare. Experter från din omgivning kan också vara bättre bekanta med att samla enheter i din by eller distrikt.
Vilka typer av sopor kan tas?
Hämtningstjänsten kan användas för många typer av avfall, från gamla möbler för andra skrymmande föremål. Biljettarbetare kan också hjälpa till med förfogande för bygg- och trädgårdsavfall eller trasig elektronik. Men de flesta vågar biologiskt avfall från djur eller människor, riskavfall, asbest och andra skadliga ämnen. Se dessa artiklar kräver speciell utbildning och utrustning.
Hur mycket i förväg är det nödvändigt att boka avfallsmotståndstjänst?
Wilio kan reserveras för samma dag. Hitta rätt expert kan bara ta några minuter. Det beror dock på tillgängligheten av Wilio i ditt grannskap. Om du inte omedelbart hittar avfallshanteringsarbetaren, förtvivlan inte. Du kan behöva vänta lite längre för att få erbjudanden från tillgängliga arbetstagare. Skicka din ansökan nu och börja förvärva gratis erbjudanden från avfallshanteringsarbetare i ditt område.
Gör någon speciell utrustning och kvalifikationer?
Inte nödvändigt. Den anordning som krävs för eventuell demontering skiljer sig från uppgiften till jobbet. Till exempel kan avfallshanteringsarbetaren behöva ett sågblad eller en bult för att fördela soffan eller bäddramen före bortskaffande. Arbetstagare kan också behöva en leverans för att ladda större möbler. Trots detta kan kundbetyg och recensioner från Wilia hjälpa till att hitta en person som är skicklig för jobbet.
Kan slösa borttagningsarbetare donera eller återvinna avfall på min räkning?
Ja. Smithiar kan ta dina varor direkt till en lokal välgörenhet eller återvinningsstation. Om dina gamla möbler fortfarande är i gott skick kan donation eller återvinning vara ett bättre val som en blåsning. Elektroniskt avfall är en annan typ av avfall som vi kan ta en samlingsrätt för dig.
Vad inkluderar avfallshanteringskostnader?
Avfallshanteringspriset beror på hämtning och handouts, antalet objekt och typ av avfall. Wilio erbjuder ett mer prisvärt alternativ att hyra behållare eller släpvagnar. Vår plattform gör att du kan föreslå en kurs och att få återförsäljare från arbetstagare baserat på det.
Tjänster
Vad inkluderar avfallshanteringstjänster?
Divisionstjänster Kassera alla typer av hushållsavfall, trädgårdar, kontor och annan utrustning. Människor anlitar ofta en arbetare för att ta bort svåra borttagbara föremål. Dessa inkluderar gamla möbler, elektroniskt avfall, trädgård och byggavfall. Du kan hyra avfall från trådlöst enligt specifika behov. Arbetstagare tar bort dina kasserade föremål och transporterar dem till närmaste välgörande eller återvinningscenter. På kort tid kan du städa ditt utrymme och skapa en plats för ändringar. Här är exempel på avfallsdistributionstjänster som du kan boka på Wilio.
Hushållsavfallshantering
Hushållsavfall och bortskaffande kan berövas nästan alla slags hushållsavfall. Arbetare tar bort saker som soffor, madrasser och andra möbler. Din expert kan också hjälpa dig att förfoga över stora högar av gammalt papper. House Cleaning Services tillåter dig att ta onödiga saker. Eller om du laddar ner, boka chauffer och via Wilio.
Retition av skräp från kontoret
Gör du stor städning, nedladdningskontor eller förbättra dina kontorsutrymmen? Kontorsrengöringstjänster kan hantera små och stora uppgifter i samband med avfallshantering. Vanligt kontorsavfall inkluderar gamla papper, datorer, skrivare, bord, stolar, kartong, patroner och hyllor. Andra typer av kommersiella skräpavlägsnande tjänster kan också bokas på Wilio.
Avfallsavfall
Gröna avfallshanteringstjänster är förknippade med kompostering och ekologisk bearbetning. Oavsett om du binder efter en storm eller du kommer att inse landskapsarkitektur tack vare oss att hitta lämpliga hjälpare. Avfallshantering Last Gräsrester, löv, smuts, grenar, ogräs och avfallsbetong till lastbil eller släpvagn och ta allt till deponi för sortering och bearbetning. Du kan också hitta prisvärda trädgårdar dekontaminering med Wilio. På vår plattform kan du även boka andra avfallshantering och avyttringstjänster.
Herravfallshantering
Hitta tegelstenar, metallskrot och andra typer av byggavfall. Våra experter tar ditt skräp smidigt och snabbt. Oavsett om du renoverar eller bygger ett nytt hus, kommer att rengöra byggnadsavfallet och göra jobbet enklare. Avfallshantering laddar skräpet på trucken och sedan kassera materialet till det bestämt.