Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Trädgårdsarbete
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 476 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Trädgårdsarbete

Behöver du trädgårdsservice och utomhusarbete? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom gräsklippning, markbearbetning, gödsling, ogräsrensning, trädgårdsskötsel, trädgård och grönska. Priset för landskaps- och exteriörarbeten beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: service för bevattningssystem, poolvård vinterunderhåll som tillhandahålls av en av våra 13 094 trädgårdsmästare i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Vilka färdigheter gör trädgården?
En erfaren trädgårdsmästare är en expert och bekänner i olika ämnen från land ekologi efter växtfysiologi. Det kommer att ge dig konsultationer och hjälpa till att planera en trädgård. Rådgivning med ett val av växter som passar bäst för klimatet och platsen för din egendom. Råd med inköp av de korrekta växterna eller frön. Det kommer att ta hand om att plantera nya blommor och träd. Det säkerställer vattning och befruktning av växter. Det kommer att hjälpa till med behandling av plesy och växtsjukdomar och förhindra deras förekomst. Det kommer att ta hand om att hålla jorden för optimal växttillväxt. Burkar kasserar och ta hand om ytterligare arbete som är nödvändigt för underhållet av trädgården.
Varför hyra en trädgårdsmästare?
Har du inte tid att ägna dig åt allt arbete i trädgården? En erfaren trädgårdsmästare hjälper dig med externt arbete - klippa gräsmattan, kasserar ogräs, lyser och behandlar träd mot skadedjur, växtblommor och hjälper dig med terrängjusteringar. Hitta en erfaren professionell som tar hand om att inte spendera ett sällsynt ledigt ögonblick att arbeta i trädgården, men istället för moholi att använda den här tiden för att koppla av med vänner och familj. Wilio hjälper dig att hitta Smart Gardengers i din omgivning som är redo att Låt gå till jobbet.
Vad gör en trädgårdsmästare?
Trädgårdsmästaren är en trädgårdsexpert, inklusive blommor, träd, verktygsanläggningar, gräsmattor, säkerställer weed bortskaffande om skydd mot skadedjur och annat externt arbete. Kan hjälpa dig med allt du behöver i trädgården att göra.
Varför ska jag anställa en professionell trädgårdsmästare?
Om du vänder dig till en professionell trädgårdsmästare kan du lita på det kommer att bli korrekt omhändertagen av din trädgård och alla växter i den. Trädgården känner till rätt praxis och har många erfarenheter med utvidgningen av olika typer av trädgårdar.
Hur hittar jag en bra trädgårdsmästare?
Du hittar helt enkelt en praktisk och villig trädgårdsmästare från din omgivning på Wilio. Ange bara efterfrågan, svara på några frågor om vad trädgårdsarbetet måste göras och vänta på att erbjudanden från erfarna trädgårdsodlingar.
Hur länge underhåller trädgården?
Regelbunden trädgårdsunderhåll och klippning gräsmatta kan ta från 30 minuter till flera timmar. Men om det är en större roll eller en stor trädgård, behöver det mer tid.
Hur mycket kostar trädgårdsmästaren?
Priset på trädgårdsarbete beror på vilka uppgifter som måste göras och från markstorlek. Priset påverkar också vilket avstånd som kommer att resa.
Måste jag tillhandahålla verktyg till min trädgårdsmästare eller förbrukningsmaterial?
De flesta trädgårdar kommer att ta med egen utrustning, inklusive gräsmattor på gräs, brushcutter och andra verktyg. Vissa trädgårdsodlingar föredrar dock att använda den utrustning du har hemma. Det är bäst att fråga trädgårdsmästaren vilken tillgång är att föredra.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Trädgårdsskötsel kan verkligen vara annorlunda än vanligt klippning och trädgårdsunderhåll för att designa och komplettera plantering av ny trädgård. Skriv alla uppgifter till trädgårdsmästaren för att få alla nödvändiga verktyg och material. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vilka trädgårdsodling kan jag beställa
Underhåll och klippträdgård
Regelbundet underhåll är viktigt eftersom trädgården ser ut som bäst. Gräsklippningen ska börja gränsen och rensa området om det behövs. Då flyttar trädgårdsmästaren och alla gräsbevuxna områden. Sedan med en busk från GUR-levande staket. Trädgården bör också skydda träd och buskar för att vara friska och vackra året runt. Vid behov tillämpas det av regelbundna eller säsongsbetonade och gödningsmedel för specifika typer av växter och gräsmattor.
Weed och skadedjur
Webb och skadedjur hotar hälsan hos växter och trädgårdar. Trädgården kan förhindra dessa problem så att gräset spricker, flyttar och sprutade växter med lämpliga preparat för att skydda dem från alger, svampar, bladlus och andra skadedjur. För att förhindra ogräs tillväxt är det lämpligt att göra mulch runt trädens rötter och buskar.
Trädgårdsplantering
Trädgården kan hjälpa dig med ett urval av de rätta växter som kommer att vara på din trädgård för att kasta en ömsesidigt tolerera och kommer att spridas så att de inte överskiljar varandra i flera år från plantering. Därmed är faktorerna som den optimala placeringen av växter, orientering på världssidan, solljusnivån, nivån av fukt och nederbörd, den årliga perioden, underhållsbehoven och liknande. Det hjälper dig att välja växter som kommer att se bra ut och samtidigt för att matcha nivån på vård och underhåll du vill ge dem.
Lawn förnyelse.
Om din gräsmatta är överdriven av gräset eller ser gul eller torkad, kan trädgårdsmästaren hjälpa dig med förnyelse. Det kan betyda att balansera ojämnheten, förklara jorden för att stödja en sund tillväxt, flytta och lägga till näringsämnen för att såra den högra delen av gräs och justera jordens pH om det behövs. Trädgården hjälper dig att välja och basera rätt gräsmatta. Det kan också hjälpa dig att designa, installera och ställa in manuell eller automatisk bevattning.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Trädgårdsarbete
Leon  D.
profile image
Trädgårdsarbete
Lucas A.
profile image
Trädgårdsarbete
Elliot V.
profile image
Trädgårdsarbete
Axel  O.
profile image
Trädgårdsarbete
Alexander  N.
profile image
Trädgårdsarbete
Matteo J.