Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Trädgårdsarkitekt
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 634 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Trädgårdsarkitekt

Behöver du en tjänst från en landskapsarkitekt? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom trädgårdsdesign, design, implementering, underhåll, plantering, gräsmattor, bevattning, rabatter. Priset på designers för exteriör och trädgård beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: konsultationer, inkorporering av kommentarer, ytterligare förslag för små projekt som ett trädgårdshus, som kommer att tillhandahållas av en av våra 7 446 landskapsarkitekter i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyra en trädgårdsarkitektservice via Wilio?
Om du letar efter lokala trädgårdsdesigners nära dig som hjälper dig att försköna trädgården, kan äkta proffs hittas i Wilio. På vår hemsida kan du enkelt hitta en trädgårdsarkitekt / designer som kan föreslå din trädgård enligt din personliga stil och smak. För Wilio hittar du bland annat tjänster för hus, lägenhet, trädgård och omfattande trädgårdsarbete, trädgårdsarkitektur och design. Dessa tjänster inkluderar rådgivning, mönster, implementering och komplett året runt underhåll av prydnadsgardiner och grönska runt oss. Du behöver inte längre vara komplicerad att söka efter företag som skapar en trädgårdsmästare. Wilio är alltid redo att hjälpa dig. Det spelar ingen roll om det är ett förslag till pre-grade eller en liten domstol, vi har tillräckligt med trädgårdsdesigners som är entusiastiska från genomförandet av trädgårdsarbete och redigering av yttre utrymmen. Du kan kontrollera sin profil, se deras portfölj och hyra någon som bäst inser drömmen om en vackrare trädgård. När du anger uppgiften för Wilio, informera oss om detaljerna om ditt krav som en servicesammansättning, en tidsplan för genomförandet av arbetet. De kommer då att kontakta dig trädgårdsdesigners från din omgivning som kommer att arbeta med dig för att bygga drömmarnas trädgård.
Varför ska jag anställa en trädgårdsarkitekt (designer)?
Beställ trädgårdsarkitekten är inte snobik, men en manifestation av rationellt tänkande. För att lösa det yttre runt ditt hus, kontakta först arkitekten. Du borde hitta en expert som har ett certifikat för den här aktiviteten. Han garanterar att trädgårdsdesignern är i följd, liksom att han har tillräcklig teknisk bakgrund. Allt detta kan spara tid, pengar såväl som någon besvikelse. Planering och designing trädgårdar är en komplex och krävande process som kräver kreativ och teknisk kompetens och expertis. Dessa inkluderar kunskap om byggtekniker, trädgårdsodling, terrängjusteringar och finansiella kostnader.
Hur länge sists förrän träddesignern föreslår min trädgård?
Hur lång tid det tar planering och utformning av trädgården beror på storleken på din trädgård och förslagets komplexitet. Om det här är ett enkelt trädgårdsprojekt för en liten trädgård, kan förslaget förberedas i 1-2 veckor. Om din trädgård är mer omfattande, har den vackraste landskap och andra landskapselement, kommer förslaget att ta längre tid.
Varför hyra en trädgårdsarkitekt genom Wilio och inte ett företag?
Uthyrning av en extern trädgårdsarkitekt genom Wilio är snabbare och praktisk. Till skillnad från företag som reaktionen vanligtvis tar dagar eller veckor, kommer trädgårdsarkitekterna från Wilio att låta omedelbart. Bara några klick och du kan omedelbart etablera kontakt med dem. Du kan säga att trädgårdsarkitekten skulle kosta en sparkpengar, men motsatsen är sant. Genom att begå en trädgårdsarkitekt kan du spara mycket pengar och få professionella tjänster.
Vad händer om jag bara vill rekonstruera en del av min trädgård?
För att förbättra eller rekonstruera del av din trädgård är det inget problem. Vi hjälper dig att hitta en expert på en trädgårdsdesign som föreslår en funktionell och estetiskt mest idealisk kompositionslösning av din trädgård. Oavsett om det är en minskning av din gräsmatta, installera terrass eller ombyggnadsbana, planerar designern dig det önskade arbetet så att leverantören kan göra arbetet snabbt och effektivt.
När är det bästa året för året för din trädgårdsdesign?
Du kan föreslå din trädgård när som helst under året. Våra trädgårdsdesigners arbetar i varje säsong. Det är emellertid idealiskt under vintermånaderna när arbetsmöjligheterna i trädgården är begränsade. Samtidigt kan trädgårdsdesignern utforma dig den bästa perioden för genomförandet av ditt trädgårdsprojekt, jag. Planteringsanläggningar, blommor, prydnadsväxter och grönska.
Kan trädgårdsarkitekten hjälpa mig med arbete inom området för inredning?
Om du behöver hjälp med en köksdesign, vardagsrum eller sovrum, har vi också interiördesigners (arkitekter) för att hjälpa dig att rekonstruera interna utrymmen att välja mellan idealiska väggfärger och design innovativa lagringslösningar. Vi skapar en skräddarsydd inredning enligt dina krav och vi hjälper till att skapa ett funktionellt, vackert och bekvämt hem för varje familjemedlem.
Vilka andra tjänster i samband med trädgården kan jag boka via Wilio?
När din trädgård är utformad och implementerad kan du anställa experter som hjälper dig med ditt trädgårdsunderhåll. Vi har kvalificerade experter som kan hjälpa dig med allt trädgårdsarbete - från gräs och prydnadsgräs för att plantera grönt i din trädgård. Du kan också boka gräsmattan - befruktning, luftning, weed bortskaffande, gräsmatta restaurering och gräsmatta bevattning.
Tjänster
Vad inkluderar trädgårdsdesigntjänster?
Trädgårdsdesigntjänster inkluderar ett brett utbud av uppgifter som gör din drömträdgård. När du bokar en trädgårdsdesign via Wilio kan du spara tid, minimera stress och uppnå önskad effekt. Oavsett om du behöver designa en ny trädgård eller modernisera utomhusutrymme, är våra trädgårdsarkitekter tillgängliga. Vad du kan förvänta dig när du kommer att njuta av trädgårdsdesigners via Wilio:
Inledande samråd och undersökning på plats
Ditt trädgårdsprojekt börjar med samråd med trädgårdsarkitekten för att ta reda på dina idéer om den framtida drömträdgården. Letar du efter designers som hjälper dig att göra ett utomhusutrymme där de darl fåglar, fjäril och bin? Eller letar du efter en modern trädgårdsdesign som passar ditt hem? Vi finns här för dig. Eftersom varje trädgård och hus är ursprungliga projekt, kommer din trädgårdsarkitekt att undersöka utsidan och föreslå en optimal lösning för att slutföra trädgården eller fullständig lösning av hela utrymmet.
Planering och design
Efter att ha hört din trädgårdsdesigner använder all information som tillhandahålls för att skapa en detaljerad trädgårdsplan. Du kan tänka dig var att placera specifika landskapsytor som banor, gräsmattor och terrasser, samt utformade material, färgscheman (blad- och blommor), vattenelement och belysningssystem. Du bör ge dig 3D-visualiseringar för att låta dig presentera en framtida trädgård. Planen innehåller också växter och blomsterbäddar, placerar träd, topiary - formar träd, rör och andra prydnadsre träd, beroende på dina personliga preferenser och arter som bäst uppfyller villkoren i din trädgård. Andra aspekter och trädgårdselement som matchar dina bilder och estetiska smaker ingår.
Projektövervakning
Efter att ha börjat byggandet av trädgården, kommer trädgårdsdesignern att övervaka projektet. Hela implementeringsprocessen kommer regelbundet att övervakas för att säkerställa harmoni av trädgårdsarkitektur med den omgivande naturen. För att alla asfalterade ytor och deras externa funktioner implementeras som planerade och uppfyllda höga standarder. Det är nödvändigt att förena asfalterade ytor med ett hus och omgivning. I händelse av oväntade problem har trädgårdsdesignern snabba och effektiva lösningar. För att behålla utseendet och kvaliteten på din trädgård, fråga din trädgårdsdesigner för att utarbeta en trädgårdsunderhållsplan. Du kan utföra underhåll själv eller skicka den från trädgårdsmästaren som referens.