Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Gasanslutning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 620 registrerade yrkesverksamma
93 526 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Gasanslutning

Behöver du en tjänst inom området gasanslutning, gasanslutning? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att koppla gasen till en ny fastighet, förgasa en befintlig fastighet och göra tekniska förändringar relaterade till att minska eller utöka antalet befintliga gasapparater. Priset för anslutning till gasdistributionsnätet och gasledningen beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: administrativa avgifter, certifiering från ett av våra 22 157 gasbolag i den givna kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vilka andra tjänster gör gasen till mig?
Gasmonetrar kan hjälpa till med en rad tjänster från rådgivning och montering till reparationer, service och underhåll. Här anger vi några av de vanligaste typerna av gasutrustningstjänster och vad du kan förvänta dig av dem:
Varmvattengassystem
En av de största fördelarna med ett varmvattensystem är att om du har en gas kan du omedelbart förbereda varmt vatten. Inga fler kalla duschar i slutet av dagen! Din gasmokare kan hjälpa dig att välja det bästa gasvärmevattensystemet och sedan installera och ansluta det säkert. Testar ditt system för att se till att det värmer ditt vatten till en lämplig temperatur. Om du behöver reparera ditt gasvärmssystem, innan du börjar arbeta, med hjälp av tekniker och reservdelar för att reparera din systemgas, stängs av och om igen.
Gasvärme och kylsystem
Gasuppvärmning och kylning är i allmänhet grönare och mer kostnadseffektiva än sina elektriska drivalternativ. De är ett populärt val, oavsett om du vill ha en separat gasvärmare, en gaspis eller ett gasluftkonditioneringssystem. Din gasrör ger dig råd med de bästa uppvärmnings- eller kylsystemen för ditt utrymme och hjälper dig att ställa in och montera. Kan också hjälpa dig att fixa dina apparater för att vara bäst underhållna i gott skick.
Gasugnar och matlagning
Gaskorten är populära eftersom de är billigare, uppvärmda snabbare och ger större kontroll än elektrisk häll. Om du behöver installera eller reparera gasspisplattan eller bakröret, kan din gasrörmokare rekommendera en ordentlig lösning. Om du inte har installerat gasrör, måste det ordna för dig och ansluta den till dina externa gasflaskor eller för att ansluta mätaren. Din gas rörmokare kommer att kontrollera om din installation uppfyller säkerhetsstandarder, inklusive värmebeständiga material, lämpliga ljushöjder och säkerhetsskjul. Det kommer att testa dina köksapparater för att se till att allt fungerar och instruerar dig hur du använder dem ordentligt.
Andra gasapparater
Andra vanliga gasapparater inkluderar trumtorkar och externa apparater som pooluppvärmning, grillar och eldstäder. Din gasrör hjälper dig med ett urval av rätt produkttyp för ditt utrymme (och budget). Det hjälper säkert att ansluta ditt pooluppvärmningssystem eller trumtorkare och se till att din apparat är i perfekt skick.
Vanliga frågor
Varför sök efter gasanslutning via Wilio?
Behöver du en gaspassning för service, installera gasutrustning eller snabb reparation? Många hus är utrustade med en serie gasapparater, inklusive gaslagningsplattor, värmare, varmvatten, grill och annat. Men att de är de dagliga behovet betyder inte att alla är kvalificerade för installation och reparation. Gas är inte något du borde spela med - lämna det på gasbeslagsexperter! Du får allt perfekt (och säkert) och du kan använda dina apparater igen säkert. Wilio är en idealisk plats att hitta professionella att montera gasbeslag. Vi hjälper dig att hitta trovärdiga gas- och installationsmonter i ditt område som är tillgängliga för att besöka ditt hem och hjälpa dig att installera eller reparera.
Behöver gasflygbladet en specialiserad licens?
För vissa typer av uppgifter måste du ta reda på vilka licenser som kan vara nödvändiga för att utföra din uppgift. Innan du accepterar erbjudandet, kom ihåg att verifiera att Wilio Gas är relevant godkännande och försäkring av den relevanta gasmonstertjänsten.
Jag känner att gas hemma eller runt huset - vad ska jag göra?
Stäng av gas eller elektriska apparater och släpp inte matcher, cigaretter eller andra apparater som kan orsaka gnista. Öppna dörren och fönstren för att öka luftflödet. Kontakta ett kvalificerat och licensierat gasmonster omedelbart. Om det känns extremt stark lukt av gasen, gå ut och följ anvisningarna från din gasleverantör.
Vad är gasanslutningen?
Installation av gasanslutning innefattar att arbeta med gasapparater och rör som matar gas i apparater. Till skillnad från konventionella installatörer arbetar gasinstallatörer med rör, apparater och tillbehör som är involverade i att leverera eller använda gas.
Vad gör gasmokaren?
Gasinstallatörer har kvalificerat sig för att installera gasanslutningar, rör, tryckstyrningssystem och apparater. De kan också hjälpa till med underhåll och testning av gasrör.
Vilka är några av de vanligaste gasinstallationstjänsterna?
Husägare behöver normalt hjälp med installation av gasanslutningar, reparationer av gaskokningsplattor, nya ventilsystem, gasläckningskontroll, gasapparater och värmevatteninstallationer.
Behöver gasinstallatörerna viss specifik kvalifikation eller licenser?
Ja. Nya installationer av gasanslutningar och reparation av gasanordningar som kräver koppling / återanslutning av gasanordningar, kräver stödberättigad gas för säkerhet.
Hur mycket kostar uthyrning av en professionell gas?
Gaskostnaderna beror på din uppgift - från vad du behöver installera hur komplicerat det kommer och hur länge det tar.