Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Glasmästare
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Glasmästare

Behöver du en inglasningsservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inglasning, glasslipning, glasskärning, montering och demontering. Priset på glasprodukter beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: limning, slipning och borrning av hål i glas från en av våra 21 058 glasmästare i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyra en glasare genom Wilio?
Bokning av en professionell glazier på Wilio är enkel, bekväm och sömlös. Du behöver inte slösa bort din tid genom att söka företag i katalogen. Ange helt enkelt Wilio-förfrågan och vi hjälper dig att hitta lokala glasögon med alla typer av glasarbeten, oavsett bostadshus eller administrativa byggnader. Vi vet att glaset är bräckligt och känsligt för alla slags skador, vare sig mekanisk skada eller skada på påverkan av extrema väderförhållanden. Våra Wilio Glaziers kommer att utveckla alla ansträngningar för att ge dig glasfönster, dörrar och andra glasytor som sätts i ett funktionellt tillstånd för din bekvämlighet och säkerhet. När du publicerar din förfrågan får du erbjudanden från kvalificerade glasögon nära dig. Du kan välja vem som bäst passar dina behov och budget. Oavsett om det är en utbyte av glasering eller installation av fönstret till sovrummet eller den lokala tolkningen. Och du kan vila och koppla av.
På vilka glasytor eller arbete kan glazier?
Glaziers erbjuder ett brett utbud av glasjänster och produkter. Vi erbjuder kvalitetsglasskärning, installation eller reparation av fönster, glasdörrar, butiker tolkningar, speglar, glasbord golv och brädor, innerväggar och många andra glasarbeten. Oavsett om det är en ansökan i ett hus eller en administrativ byggnad, är uthyrningen av ett professionellt glasögon det bästa och säkraste sättet att realisera projekt med glas. Kvalificering och erfarenhet av specialiserade glasrutor gör det möjligt för dem att göra arbetet professionellt, i tid och utan kompromiss på din säkerhet.
Vilka är fördelarna med att beställa glasaren genom Wilio?
Wilio erbjuder professionella glasrutor med rätt kompetens och erfarenhet. Det beställda arbetet kommer att inse godis, säkert och till ett rimligt pris. Publicera bara en order med en beskrivning av arbetet, ställa in ditt eget schema och finansiella budget.
Måste jag ge egna verktyg eller utrustning?
Inte nödvändigt. De flesta glasögon på Wilio kommer att medföra verktyg och verktyg som glasskärverktyg, vakuumsugkoppar för enkel hantering, skyddshandskar och andra. Om du har dina verktyg kan du erbjuda dem ett glas från Wilio för att använda dem. Du diskuterar fortfarande det genom Wilio fortfarande före förverkligandet.
Hur lång tid tar det fönster med en isolerande dubbelglas?
Det beror på typ av fönster och utbudet av skador på dina fönster. Grundreparationer som reparation av en träram - sprickor kan ta en timme eller två, medan komplett byte av fönsterglas eller fönster kan ta en halv dag. Om du vill ha en exakt tidsberäkning av enskilda verk, fråga genom Wilio direkt Glazier som villigt förklara för dig.
Kan Glazier från Wilio installera speglar?
Defenitivt Ja! Vi erbjuder olika tjänster i Wilio inklusive produktion och installation av speglar. Om du letar efter någon som hjälper dig säkert montera speglarna på badrummet, i sovrummet eller speglarna i lobbyn - bara ange en uppgift i Wilio. Vi hittar dig en professionell för den här rollen i ditt grannskap.
Vilka andra fastighetsunderhållstjänster kan jag boka på Wilio?
Du kan boka en praktiskt taget alla typer av fastighetsunderhåll - teknisk bedömning av långfristiga tillgångar eller reparation av praktisk synvinkel. Oavsett om det är ett projekt av renovering av kök eller restaurering badrum, har vi allt för dig. Inget behov av att leta efter ingen annanstans! Över vår hemsida eller app kan du snabbt ansluta till proffs som kan hantera arbete utan problem och till ett rimligt pris.
Tjänster
Vad inkluderar glasjänster?
Om du behöver jobb för att glasera hemma eller i kommersiella utrymmen, hyra en professionell glasör genom Wilio. Vi hjälper dig att hitta en expert som kan hantera din ersättare och installation av glasfönster, glasdörrar. Beställ våra tjänster och boka din lokala glazier genom Wilio.
Byte av fönster med isolerande dubbel
Dubbelglasfönster är fönster som använder två parallella blackboardglas, som ofta kallas isolerande glas (dubbelglas, trippel) och genom åren har kunderna gillat det tack vare många fördelar. Dessa inkluderar förbättrad komfort, lägre ljud, säkerhet och energibesparing - alla ökar värdet på fastigheter. Om du ser någon skada eller på dina fönster, kommer du att märka dimma eller kondens, det är dags att byta fönster med isolerande dubbel / trippel. Wilio kan hjälpa dig under hela processen - från mätningen av fönsterstorlek och säker utbyte av skadade delar till efterföljande efterbehandling och rengöring av omgivningen. Du behöver inte oroa dig för något annat eftersom våra professionella glasögon kan hantera utbytet av dubbelglas på ett säkert och enkelt.
Nödglas.
Oavsett om du är ett olyckligt offer för inbrott eller är dina glasfönster, dörrar eller tolkningar skadade av en slump, kan du boka en nödlazier för att hjälpa dig att säkra ditt hushåll eller företag. Faktum är att skadat glas representerar en omedelbar risk för din säkerhet. Använd därför Wilio - våra Glaziers utför service på kortast möjliga tid. Ange bara en begäran om Wilio och associera med dig lokala Skleniers från din omgivning. Från ett knäckt fönsterkort upp till en trasig dörr kan din glasare från Wilio komma till dig, utvärdera allvarligheten av skador och snabbt och effektivt genomföra det nödvändiga arbetet.
Spegel och glasskärning
Förutom utbyte av dubbelglas och glasskärning kan du också anställa ett glasögon för att vittna med en spegel. Du behöver inte göra något riskabelt hushållsarbete! Du kan ansöka om hjälp för tillverkning (skärning) reparation eller installation av speglar, duschdörr, glasbord, fasader och andra element. De kan även installera tonade glasögon, säkerhetsglas eller härdat glas för att ge skydd och i kraft så nytt liv till dina fönster och andra glasytor. Oavsett tekniska parametrar och syfte kan våra professionella glaziers arbeta med dig för att skapa ett slipglas skräddarsydd för ditt hus eller ett företag.