Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Gräsplantering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Gräsplantering

Behöver du en tjänst inom området gräsplantering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att så frön och anlägga en heltäckningsmatta. Priset för att så gräs och gräsmark beror oftast på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: mullvadsnät och bevattning som tillhandahålls av en av våra 10 704 trädgårdsmästare i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyr du gräsklippning genom Wilio?
Med Wilio behöver du inte oroa dig för att du inte hittar dina gräsmatta i ditt grannskap. Så snart du anger din förfrågan, kommer vi att ansluta dig med experter i ditt område som enkelt kan tillgodose dina krav. Inte längre för oändlig sökning online och hitta en tjänsteleverantör för Luning Lawn. Även om Turf-sätet kan visas som en ganska enkel uppgift, har inte alla tid och energi. Glöm din stress och huvudvärk från mätning, befruktning, grävning och torvläggning - du kan hyra en expert som kan hantera hela din process! Inga förseningar, inga svårigheter och inget oavslutat arbete. Efter att ha satt på gräsmattan kan du också ansöka om rådgivning, befruktning och generellt underhåll av gräsmattan. Hitta en lämplig expert idag och behåll ditt gräs grönt och hälsosamt året runt.
När är den bästa tiden under året att lägga en gräsmatta?
Du kan lägga gräsmattor när som helst under året. Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst, som läcker gräsmattan är helt bra så länge du vet hur man bryr sig ordentligt. Som regel är den bästa gräsmattan planterad i mildt väder, när det är varmt nog att växa rot, men är inte för varmt att torka innan det rota.
Hur lång tid tar melodin gräsmattan?
Sittande gräsmattan är en ganska enkel process, men hur lång tid det tar att avsluta jobbet, beror det på hur stor eller liten är din gräsmatta. På mindre ytor kan gräsmattan ta flera korta timmar medan gräsmattan för större varv kan vara hela dagen. Om du vill veta hur länge ditt frö kommer att ta, kan du fråga en expert som är villig att ge dig en uppskattning.
När ska jag befrukta gräsmattan?
Innan sådd är gräsmattan bäst att flytta jord med kvalitetsmedelsgödsel. Efter att ha slutfört gräsmattan, kan du grovt gödsla igen efter sex veckor. Se till att du är befruktad varannan månad under det första året för att stödja tillväxt och hålla din gräsmatta frisk. När din gräsmatta är uppflugen kan du flytta den i början av varje säsong igen och utnyttja tillväxt under hela året.
Hur snabbt kan jag skära gräsmatta efter sitt sittande?
Du kan bara klippa din gräsmatta om den redan är rotad och kan inte flyttas med den. Som regel är det ungefär tre veckor efter gräsmattan. Om du vill veta om din gräsmatta är redo för klippning, kan du sträcka lite för gräs. Om du kan lyfta gräsmattan måste du vänta.
Kan gräsmattan hjälpa mig med trädgårdsarbete?
Ja det kan! Vi har många erfarna trädgårdsarbete som kan hjälpa dig med alla uppgifter som är relaterade till trädgården för att göra din gård, terrass eller trädgård såg alltid. Från plantering av plantering och planteringsanläggningar till mulch eller gräsborttagning kan alla sina trädgårdsodlingar släppas till vår tillförlitliga expert. Du kan även beställa tjänsten som ett gräsmjukt.
Vilka andra torvtjänster kan jag beställa via Wilio?
Du kan beställa alla typer av gräsmattor i samband med Wilio. Efter att ha satt din gräsmatta kan du anställa en professionell för att ta hand om gräsmattan för att vara säker på att din gräsmatta växer bra och att den bibehålls och frisk. Vi har också blivit skalade landskapsarkitekturexperter om du vill göra större förändringar eller lägga till i trädgården eller gården ett nytt lusthus, damm, trottoar eller andra element.
Vad inkluderar gräsklippningstjänster?
Letar du efter hjälp med sätet för en ny gräsmatta? Våra gräsmatta spray experter kommer att ta hand om allt, till exempel, med borttagning av gammalt gräs, sådd av en ny gräsmatta och ge råd om sitt långsiktiga underhåll. Det spelar ingen roll om du planerar att lägga en plastgräs eller växt verklig. Oavsett den årliga perioden kan våra experter enkelt arbeta med dig alla dina gräsmatta.
Tjänster
Tar en matta gräsmatta
Det är en missuppfattning att den läggande mattan gräsmatta under vintern är felaktig. Tvärtom finns det många fördelar i detta kallare år. Din gräsmatta har gott om tid att bosätta sig och rotas före det kommer. Att fråga den gräsbevuxna gräsmattan under vintern innebär också att du inte behöver jobba så ofta, så det kommer att underlätta underhållet. En fackman på området kommer först att mäta området för din gräsmatta och förbereder jorden för en ny gräsmatta. Det utjämnar marken med hjälp av spelet och tar försiktigt bort ogräs, stenar, rötter och andra rester. Då börjar han tillbringa de enskilda delarna av gräsmattan så att varje slut så mycket som möjligt. Det sista steget innebär att man kontrollerar om hela gräsmattan är ordentligt lagt och utan otillbörliga utrymmen mellan gräsmattan.
Sittande gräsmattan
Gräsmattan kan planteras i grunden från våren till hösten. Experten förbereder sig först med jorden genom att avlägsna gammalt stativ, balansera och flytta, sedan söds lastbilarna sår frö. Fröet är sedan fint införlivat i jordens jord och behandlas noggrant från två riktningar. Lawn-området poleras sedan grundligt med sprutan så att de stora dropparna inte gjorde frö. Den första månaden efter plantering är det nödvändigt att behålla marken fuktig. De första två veckorna ska paced 1 till 2 gånger om dagen och efterföljande två veckor vardera eller varannan dag. När gräset växer upp till 7 cm är det nödvändigt att klippa det, men bara max. 2,5 cm. De första 4 gånger gräsmattan får inte vara rädd i mindre längd. Den nya gräsmattan kan börja använda efter 3 månader från plantering.
Installera artificiell gräsmatta
Om du föredrar installation av specifika konstgjorda gräsmärken, kan du också få hjälp från vår konstgjorda gräsinstallation. Det första steget, som liknar läget av en matta gräsmatta, ligger i att mäta området för din gräsmatta och efterföljande borttagning av den befintliga ytan. Om det finns en liten gräsmatta är det möjligt att göra den här uppgiften manuellt. För större utrymmen är det bäst att använda gräsmattan. Därefter täcker experten det övre lagret av jord med sand eller sten substrat innan den komprimeras av den vibrerande cylindern eller plattan. Då kommer ditt konstgjorda gräs att vara försiktigt utvecklat mot ditt hus för att få mer naturligt utseende. Det tar slutligen bort allt överskott av gräs och rensar hela gräsmattan för att slutföra installationen av en artificiell gräsmatta.