Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Rännor
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 634 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Rännor

Behöver du en rännstensservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom tillverkning och installation av hängrännor och tillbehör. Priset på rännsystem beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: verktyg, förankringssystem, fraktkostnader och mindre reparationer som tillhandahålls av en av våra 22 619-specialister i kategorin.

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Hur är rengöringen av taken? Bara boka städning av rännan på webbsidan eller i Wilio app och lämna resten på våra yrkesverksamma. Tack vare avancerad utrustning som använder rengöringsexperten kan rengöra dina takrännor från terrängnivån. Så du eliminerar behovet av höga stegar samt risk att falla eller skada din egendom. Här är en demonstration av hur tjänsten brukar ske när det gäller att rengöra takskenterna till webbplatsen: 1) Kontroll: Rengöringsexpert kommer noggrant att kontrollera ditt rännsystem för att upptäcka sin status. Om du märker att han behöver en reparation, kommer han att meddela dig. 2) Rengöring av takrutor och blyrör: En speciell dammsugare för våt dammsugning med en teleskopstång används för att rengöra örat. Kan komma upp till 4: e våningen i någon byggnad. Tiden kan alla typer av avfall som löv och kvistar, sluta i takrännor, men maskinen kommer enkelt att ta bort dem. Det finns också en liten kamera som är fäst vid teleskopstången längst ner den lilla kameran som används av teknikerna för att ta bilder / skjuta dina takrännor. 3) Rapportering: När arbetet är klart och dina takningar och ledningar kommer att rengöras, gillar tekniker att visa bilder "före" och "efter" städning för att se resultaten av hans arbete. Vanliga frågor Fråga: Hur kan jag göra ändringar i min efterfrågan på Wilio? Svar: Logga bara in på ditt Wilio-konto och klicka på Mina projekt. Klicka på det projekt du vill redigera och välj Redigera projekt i menyn Alternativ. Det är allt du behöver göra. Du kan också ringa oss för att prata med en av våra vänliga kundtjänstrepresentanter som kan göras för dig. Fråga: Kommer du också att rengöra ledningsrören? Svar: Ja, våra rengöringsexperter har utrustning som kan rengöra hela rännsystemet inklusive ledande rör. Fråga: Kan du fixa eller installera takfot? Svar: Ja, det kommer dock inte att göra en expertrengöring av rännan. Om du behöver fixa eller montera taken, ange Wilio-efterfrågan på den här tjänsten. Fråga: Måste jag ge något till tekniker? Svar: Ja. Vi behöver tillgång till el eller tillgång till flytande vatten. Fråga: Finns det eaves du kan inte städa upp? Svar: Ja. Denna tjänst är inte lämplig för takrännor som har skyddskåpa och leder som leder direkt till jorden på grund av problem med åtkomst. Fråga: Måste jag vara närvarande i att tillhandahålla tjänster? Svar: Inte nödvändigtvis, bara om du säkrar en tekniker tillgång till takskenorna. Fråga: Hur stutstjänsten tjänsten? Svar: Det beror på många faktorer, som fastighetstyp, antal ledningar, rännlängder och föroreningsnivåer. Fråga: Finns det dåligt väder för dig eller regnproblem? Svar: Det beror helt på hur stark regnet är. Skärande experter kommer att utvärdera situationen på implementeringsdagen.