Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Frisörsalong
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 630 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Frisörsalong

Behöver du en frisörtjänst? Wilio hjälper dig att hitta professionella hårstylingproffs för damer och herrar, hakstyling för män. Priset på hår- och hårstylingstjänster beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader och professionell kosmetika som tillhandahålls av en av våra 1 238 frisörer i kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Vad innebär att besöka frisören eller frisören?
Det snabbaste och enklaste sättet att uppnå ljus och fluffig frisyr är att låta dina hårproffs. Oavsett om du vill se bra ut på den närmaste händelsen eller på ett stort datum, eller du vill bara förbättra din stil, hjälper skickliga frisörer att känna dig självsäker och se bäst ut. Enligt ditt speciella behov kan stylister ge dig ett brett utbud av hårjusteringar som inkluderar:
Hemtjänster för perfekt hårredigering
Varför istället för att boka ett möte i salonguthyrningsstylisten för att redigera håret hemma? Du behöver inte oroa dig för parkering, oroande för förseningen eller ta en lång väntetid. Ställ bara tid och datum och dina stylister kommer direkt till din dörr. Tack vare gott om tid och utrymme kommer att kunna ta med sin erfarenhet av tvätt och hårigt hår till perfektion. Med hjälp av högkvalitativa hår- och stylingskunskaper kommer frisören att tvätta håret och justera exakt på den stil du vill ha. Stylist kan redigera ditt hår på olika sätt, det kommer att komma på huvudet olika frisyrer från fina kaskadkrullar till de lösliga strandvågorna och kommer att ge dig så mycket nödvändigt självkänsla. För att göra en hälsodag i din bostad, på vår plattform hittar du också Cosmes specialiserade på nagelvård som inte bara kan skära eller skära sig, utan också polera justeringen så att du känner dig som i en kära professionell salong.
Skärningar och smycken
Stör du dig klyvda ändringar? Det finns många stylister i ditt område som kan göra ett perfekt hårklipp. Innan styling frisörer, skär den skadade änden eller håret den önskade stilen och formen. Du kommer att uppnå ditt hår friskt. Våra stylister hjälper ditt hår att förbli smidig och silkeslen. Klippar du eller redigerar inte på grund av den kommande semesterhändelsen eller annat tillfälle? Vi hjälper också dig att hitta erfarna fotografer som gör professionella bilder så att du kan fira och koppla av utan att oroa dig och slappna av.
Hårfärg
Hårfärgning är inte längre oroad över kvinnorna idag, men män gillar att ändra hårets färg eller färgas. Om du vill färga ditt hår är det också att föredra hemma för att överlåta denna aktivitet i händerna på professionella frisörer. Dessutom kan du redigera skärning av hår före färgämnen, blandar de nyanser av färger som du önskar. I hemmet kommer frisörerna på hennes hår att dra täta färgglada melars. Om du beställer en frisör i förväg kan du konsultera den nya stilen med det via foton. Innan färgning är det inte nödvändigt att tvätta, tvärtom, rekommenderas det i flera dagar att lämna ditt hår. Färglängden beror på frisyrens noggrannhet, hela processen tar mellan 1,5 timmar. - 3 timmar. Om du vill färga ytterligare frisyr, måste du boka mer tid.
Vanliga frågor
Varför beställer du en frisörservice genom Wilio?
Vill du ändra ditt utseende? Förbättra ditt utseende med frisör eller frisörstjänster. Du kan glömma svårigheter med att gå upp till salongen och bara bekvämt koppla av hemma medan ditt hår behandlas med begåvad frisör. Lätt, bekväm och problemfri service är bara en av fördelarna! Innan du bokar stylisten kan vår plattform låta dig se profiler av specialister, jämför recensioner och läsa recensioner för att ta reda på vad andra människor talar med sina tjänster. Recensioner Jag skriver kunder som du, så tack vare dem kan du försäkra dig om att du anställer en av de bästa rankade stylisterna i ditt föredragna område. Oavsett om du väljer frayed vågor, söta lockar eller eleganta, imponerande frisyrer, kan våra begåvade stylister arbeta med din specifika hår och olika hårstrukturer och skapa ett nytt utseende som du stolt kan skryta med. Så vad väntar du på? Klicka på knappen "Enter Demand" nu och hitta dig den bästa redigerings- eller hårvårdstjänsten som ligger i ditt grannskap!
Hur länge har jag att boka en frisör eller frisörservice i förväg?
Den idealiska bokningen är i förväg. Som ett resultat kan du skicka bilder av önskat utseende till din valda stylist och fråga honom om tips innan du fixar det för en ny stil. Om du behöver boka ett datum direkt, inget problem. Vi hjälper dig att hitta stylister nära din omgivning som kan tvätta håret, torkas och redigeras samma dag eller höger nästa dag.
Måste jag tvätta mitt hår innan jag besöker frisörens professionella?
Nej, du har inte hår att tvätta före det överenskomna mötet. Hårvård börjar vanligtvis med ett hår med schampo, så du kan bara vänta på att din stylist kommer fram. Vårt mål är att tillhandahålla kompletta tjänster som du kan lita på så att du inte behöver leta efter en lång tid om du behöver en expert att tvätta och redigera ditt hår från din omgivning.
Hur lång tid tar det en frisör regelbunden hårjustering?
Enkel hårjustering tar vanligtvis 45 minuter till en timme. Det är emellertid möjligt att frisören måste skäras före den slutliga justeringen, eventuellt utföra andra ingrepp i håret. Hårfärgning eller keratiniska hårbalansbehandlingar tar upp till två till tre timmar beroende på längden och volymen av ditt hår.
Hur ofta ska jag beställa en frisörservice?
Allt beror på dina preferenser, typ av hår och volym av ditt hår. Det bästa är om du lämnar ditt hår en gång i månaden för att justera en specialist, speciellt om du vill hålla ditt nuvarande utseende på ditt hår och hålla dem så friska som möjligt. Men var försiktig så att du inte trycker på det med för frekventa Keratin-modifieringar kan också leda till torrt och brytande hår.
Gjorde det utökade håret för att kompensera?
Utökat hår kan bara balanseras om det är en förlängning av mänskligt hår och inte syntetiskt. Eftersom mänskliga förlängningar fungerar som naturligt hår är bäst att vidta förebyggande åtgärder före ersättning. Använd fina schampon utan sulfater och andra kemikalier och använd inte för många termiska justeringar. Överdriven värme kan orsaka torkning och ljusstyrka som kan skada dina långvariga ändar på lång sikt.