Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Yrkesskickliga
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Yrkesskickliga

Behöver du en tjänst från timmansområdet? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter på att hänga bilder, montera en TV på väggen, installera en hemmabio. Priset på reparationstjänster beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: efterarbete, städning efter montering, transportkostnader, tillbehör för järn som skruvar, pluggar, spikar) från en av våra 23 985 mästare i kategorin.

Se även:Priser
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Hourish makar kan lösa ett brett utbud av olika underhållsarbeten runt huset, lägenheten eller trädgården. Skriv alla uppgifter för att ange alla nödvändiga verktyg och förbrukningsmaterial. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vanliga frågor
Vilka färdigheter har en timmes man?
Den timliga mannen kommer att ta hand om arbetet runt huset, lägenheten eller trädgården du inte har tid, skicklighet eller verktyg. Eftersom timmesmakarna kan ha olika yrkeskunskaper beskriva vad du behöver så exakt som möjligt för att få citat från de experter som har rätt kompetens.
Hur mycket kostar en timme man?
Den genomsnittliga timmans mans kostnader är från 20 till 100 €. Priset beror på komplexiteten i uppgiften, den tid som krävs, om specialverktyg eller utrustning behövs och från huruvida timman är nära, eller måste komma från ett avstånd.
Hur kan jag hitta en bra timmars man?
Att skapa en Wilio-efterfrågan är ett snabbt och enkelt sätt att hitta en praktisk och villig klocka man i din omgivning. Wilio hjälper dig att hitta en lokal expert med den rätta erfarenheten för din efterfrågan.
Vilket arbete är en klocka man?
Den timliga mannen kan hjälpa till med mindre reparation och underhållsarbete i hemmet. Det hjälper till med att arbeta som att måla bilder, installation av möbler, reparationsarbete, apparatens engagemang, installation av lampor, flygvivor, målning och beläggning väggar och andra ytor och mindre reparationer. Wilio hjälper dig att hitta en högkvalitativ klocka man, från din omgivning som villigt hjälper när det passar dig.
Vad är skillnaden mellan timme man och expert som en elektriker eller rörmokare?
Hourish makar är proffs som kan hjälpa till med ett antal olika underhållsarbeten i hemmet. Å andra sidan, elektriker, rörmokare, gas och så vidare. De är speciella yrkesverksamma med särskilda kvalifikationer i ett visst yrke.
Varför söker du timmars make på Wilio?
Den timliga mannen kommer att ta hand om arbetet runt huset, lägenheten eller trädgården du inte har tid, skicklighet eller verktyg. Kommer att hjälpa till med de flesta reparationer runt huset. Han monterar möbler, byt ut det bortskämda batteriet, en icke-arbetsplugg, returnerar garneringen eller involverar apparater. Wilio hjälper dig att hitta en klocktid som är villig att flytta omedelbart till ditt projekt.
Vilket arbete gör en klocka man för dig
Inredningsinstallationer och reparationer
Den timliga mannen kommer att ta hand om arbetet runt huset, lägenheten eller trädgården du inte har tid, skicklighet eller verktyg. Kommer att hjälpa till med de flesta reparationer runt huset. Han monterar möbler, byt ut det bortskämda batteriet, en icke-arbetsplugg, returnerar garneringen eller involverar apparater. Den timliga mannen kan hjälpa till att installera nyköpta apparater, korrigera den trasiga dörren, installationen och reparationen av persiennerna, installationen av ett diskbänk eller byte av vattenbatteri, upphängning av armaturer och till och med tapetering. Det kommer att använda egna verktyg och ge dig råd om du behöver något annat material.
Underhållstjänster
Har du en hel lista med underhållsarbeten du behöver slutföra? Brand din klocka man att göra allt på en gång. Det kan hjälpa till med att installera laminatgolv, utbyta silikonförseglingar i badrummet, hängande dörrar och många andra verk.
Utomhusinstallationer och reparationer
Den timliga mannen kan hjälpa dig att bygga en trädgårdsskjul, installera yttergardinerna, banar terrassen, eller en trottoar, eller till och med reparera dina barns trampolin.
väggmontering
Från vägghyllor, bilder och TV till cykelställ och speglar - om du behöver hjälp med väggmontering, ring timme man. De flesta timmarna tar med sig egna verktyg, men du kan behöva betala för material som bultar eller innehavare för tunga föremål som tv-apparater och så vidare.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Yrkesskickliga
Elliot S.
profile image
Yrkesskickliga
Elias  S.
profile image
Yrkesskickliga
Arvid  O.
profile image
Yrkesskickliga
Melker  M.
profile image
Yrkesskickliga
Elias  F.
profile image
Yrkesskickliga
Matteo J.