Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Värmepump
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 463 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Värmepump

Behöver du en tjänst inom värmepumpsområdet? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för installation av värmepumpar baserade på mark-, luft- och vattenvärme. Priset för ett heltäckande värmesystem beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: service efter garantitiden och konsultationer från en av våra 22 215 kurirer i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför anställa installatören av värmepumpar genom Wilio?
Med närmar sig svala månader behöver du något effektivare istället för en bärbar uppvärmningsenhet. Beställ värmepumpens installation i Wilio för att installera en ny luftvärmepump. Det är bekvämare och snabbare än självhjälpsinstallation eftersom du kan anställa en expert som snabbt kan och korrigera systemet i drift. Skicka din efterfrågan på Wilio. Kom ihåg att inkludera alla avgörande detaljer som värmepumpens tekniska parametrar, vilken typ av värmepumpstjänst behöver du, din adress, budget och när du vill arbeta slutförd. Erfaren entreprenör med dig ansluten till dig. Vid varje Wilio Installer kan du se recensioner och utvärderingar som hjälper dig att bestämma vilken som är uppfyller dig. När du kommer mest Wilio installer, kommer det bakom dig, kommer att utföra det önskade jobbet och du betalar efter. Vår plattform gör att du enkelt kan hitta installationen av installationen eller reparationen av värmepumpen, tveka inte att hitta din installatör just nu!
Måste jag tillhandahålla sina verktyg eller utrustning för att installera eller reparera luft / luftvärmepump?
Inte. Du behöver inte tillhandahålla verktyg eller utrustning. Wilio rörmokare du kan njuta av är en teknik för värmepumpar med färdigheter, många års erfarenhet, och det vet också vilka verktyg som behövs för arbete. Du kommer att ta med på arbetsplatsen med dig. Du får bara ge värmepumpen själv tillsammans med alla dess komponenter och installationstillbehör som tillverkaren har levererat dig.
Hur lång tid tar det installationen av värmepump och luftkälla eller reparationstjänst?
Vid reparation av värmepumpar kan det vara beroende av omfattningen av de nödvändiga reparationerna - reparationer kan ta flera timmar till några dagar. Vanligt underhåll av värmepumpen kan vara hela dagen eftersom det är en komplicerad process. Om din termiska pump kräver en stabil betongplattform, baka med nästa arbetsdag.
Kan Wilio Installer hjälpa mig med installation och reparation av luft / luftvärmepumpar?
ja! Om du säljer installationen eller reparationen av värmepumpen och måste realisera mer arbete i taget, men du hittar det inte, lugnt med hjälp. Du kan hitta masters för hundratals olika uppgifter, även ovanliga verk som rörrengöring, isolering och reparation av apparater. Skapa bara en efterfrågan med alla dina specifika behov så att rörmokaren kan hjälpa dig. Så här ansluter du till de korrekta Wilio-installatörerna och förhindrar missförstånd.
Är värmepumpen effektivt?
Ja om värmepumpen har en mycket hög COP-bedömning (kraftkoefficient). Test drog slutsatsen att värmepumpar genererar mer termisk energi, såsom elförbrukning. COP 3 termisk pump kan vända 1 kilowatt energi till 3 kilowatty värme - är 300% mer energi effektivare. Denna utvärdering innebär att dessa värmepumpar, jämfört med den elektriska ugnen eller pannan, avsevärt minskar driftskostnaderna för uppvärmning av huset.
Ska jag låta min termiska pump aktiveras hela dagen?
Vi rekommenderar att du aktiverar värmepumpen och låt den slås på om det behövs. Om du inte är hemma kan det vara för dyrt och ineffektivt för att lämna värmepumpen. Rekommenderat sätt att använda en värmepump är att ställa in en timer för att aktivera en halvtimme innan du kommer hem och en halvtimme innan du vaknar på morgonen.
Kan den enda värmepumpen värma upp hela mitt hus?
Det kan inte besvaras helt enkelt "ja" eller "nej". Du måste ta hänsyn till flera faktorer som golvområdet som ska värmas, arrangemanget i ditt hus, en utvärdering av värmepumpens effektivitet. Din position kan också visas eftersom värmepumpen med luftkällan beror i stor utsträckning från de yttre temperaturerna och solens position som direktstrålning skapar värme i vilket utrymme som helst.
Tjänster
Vad inkluderar installationstjänster och värmepumpar med luft / luftvärmepumpar?
Installationstjänsten Värmepump innehåller de nödvändiga handlingarna för inställning och värmepump. Om det är reparationer, bör en noggrann värmepumpskontroll utföras först för att bestämma källan till problemet och sedan utföra motsvarande reparationer. Installationstjänster kan innefatta utplacering av den yttre enheten på hållaren, skära hål i väggarna för rör och distribution, installation av radiatorer och så småningom koppla ledningen.
Installera utomhusenheter
Huvudenheten av värmepump med luft / luftsystem bör vara på den varmaste platsen utanför ditt hus, vilket vanligtvis är ett område vänd mot solen. Din tekniker kan hitta en lämplig plats om det inte bestämdes av dig. Om det inte finns någon stabil plattform som ökade stålgrepp kan placeras, kan vissa värmepumpstekniker göra en konkret grund, vilket kan ge extra kostnader. När de skapar en stabil plattform placeras hållaren ovanför snökålen och sedan fästa en yttre enhet.
Skapa ugnshål och distribution: Installation av radiatorer
Dina anställda klubbar skär hål på väggen bredvid luftkällans värmepump för att passa ledningar och rör. Ett annat steg att installera värmepumpen är installationen av radiatorer i ditt hus. Här måste det åtföljas av radiatorer i utsedda områden och sedan bifoga radiatorer till greppet.
Fäst rör och ledningar
Din värmepumpstekniker stängs först av ditt hus. De mäter och skär ledningar för lämplig längd och bredd och fäst dem sedan på radiator, strömbrytare, kontrollpanel och extern enhet. Ugnen mäts också, smuts och installera. Ugnen är sedan ansluten till radiatorn och det lämpliga värmesystemet.
Testa värmepumpen
När installationen är klar testaren testas. Kan kontrollera om spänningen och värmekraften krävs på nivån. Om systemet misslyckas eller termisk prestanda och spänning inte är på rätt nivå, stängs värmepumpsteknikerna av systemet och strömmen. Kontrollerar om installationen inte har inträffat och då kommer de nödvändiga reparationerna. Rörmokaren fungerar tills värmepumpsystemet inte fungerar perfekt.
Värmepump reparationer
Vid service av en värmepump med luft / luft kan dina termiska pumptekniker utföra diagnostiska test. Kan utföra en grundlig djupgående check och ta reda på orsaken till varför systemet inte fungerar ordentligt eller fungerar inte alls. Efter att ha hittat orsaken till problemet fungerar det på motsvarande reparationer.