Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Installation av hemmabio
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 631 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Installation av hemmabio

Behöver du en hemmabioinstallationstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom att lägga och bygga in kablar, ljud och tv. Priset för att installera ljud- och uppspelningsutrustning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: fraktkostnader, TV-hållare, ljudgränssnitt, som kostar i genomsnitt 15-70 euro, som kommer att tillhandahållas av en av våra 20 298-mästare i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Brand betrodda experter att installera hemmabio genom Wilio
Vi lever för närvarande i en tid där alla antaganden måste skapa en biograf i sitt eget hus. Med Ultra HD-tekniker som erbjuder en otroligt tydlig bild och ett helt rumsligt ljud har vi en riktigt bra upplevelse i våra hushåll i våra hem. Hemmabiosystemen är alltmer populära de senaste åren. Spänningen i en sådan perfekt upplevelse visade sig vara ganska smittsam. Även om hemmabio är enkelt att köpa, är deras anslutning och inställning relativt komplex. Du måste ha anständig kunskap om elteknik för att se till att allt är anslutet enligt användarhandboken (manual.) Beroende på önskad inställning kan du behöva installera på väggarna i konsolen eller bygga om den elektriska installationen för att få kablarna till där du behöver. Hur man undviker problem med att dra kablar? För närvarande är hemmabio med trådlösa bakre högtalare och trådlös subwoofer också tillgängliga. Att ställa in ditt hemmabiosystem kan visa sig vara en uppgift full av fara och nerver. Så varför riskerar du? Professionella i installationen av den inhemska teatern har kunskap och expertis för att säkerställa att ditt nya system kommer att ställas in korrekt och för första gången. Spara nedslående och idag kommer du - beställ en hushållsbio!
Vilka är fördelarna med inhemsk teaterinstallation?
Precis vad du installerar hemmabio, kan du njuta av filmer som de ser ut - med en storskärms-TV och rumsligt ljud, i din familjens integritet och utan kostnad och besvär som du borde besöka den offentliga biografen.
Vad behöver du för hemmabiosystem?
En anständig hemmabio börjar med HDTV-TV (HDTV) - ett TV-signalutsändningsformat med betydligt högre upplösning, till exempel traditionella format - eller för projektor och rumsligt ljudsystem 5.1 (5 högtalare + subwoofer) eller state-of-the- Art Sound Systems 7.1 (7 och fler högtalare), Sound Land + subwoofer) som gör att du kan skapa en stor biografmatmosfär. Du kan lägga till dina erfarenheter med bekväma elektriska vikstolar med kopphållare.
Hur fungerar hemmabiosystemet?
Hemteater tekniker kommer att kontrollera ditt media rum och ge dig råd om att bäst använda utrymme och akustik i ditt rum. De installerar din TV eller projektor, ljudfält och högtalare kommer att svettas varandra och visa dig hur du kontrollerar dem.
Varför hyra en hemmabio professionell?
Att ställa in din hemmabio kan vara stressig om du normalt inte arbetar med all teknik. Professionell kommer att säkerställa snabbare anslutning av dina enheter, dölja nestetiska kablar och garanterar den sömlösa integrationen och funktionen av din enhet.
Hur lång tid tar det vanligtvis hemmabio?
Installera en hemmabio kan ta flera timmar (3 och mer), beroende på komplexiteten i ditt system och vad du har utrymme.
Hur mycket kostar hemmabiosystemet?
Installation och inställning av en hemmabio kostnader ca. 50 €, installera en TV-mottagare för ca 30 €, ledningar och inställning av hemmabioskomponenter på kunden - 25 €.
Tjänster
Vad inkluderar inhemsk teaterinstallation?
Din hemmabio kan vara enkel eller sofistikerad, enligt vad du väljer. Oavsett om det är en TV med en stor skärm och rumsliga ljudhögtalare eller helt automatiserade mediarumsinställningar. Det handlar om att skapa rätt atmosfär som du kommer att ha en autentisk klocka som stirrar erfarenhet utan att lämna hemkomfort.
Installera projektor
När du väljer storleken på skärmen (projektor) på hemmabiosystemet, är rumutrymmet där det kommer att placeras. Oavsett god akustik ger en liten skärm inte den önskade effekten. De flesta projektorer är monterade på taket för att inte åsidosätta dem och ge en sann inhemsk teaterupplevelse. Du kan välja om du har en skärm som kan döljas när den inte används eller du kan även använda den tomma muren i mediummet. Projektorer är det perfekta valet för stora utrymmen och ett större antal människor. Du måste dock blockera ett naturligt ljus för optimal spårning.
Installation av TV
Du kan välja en högupplösta TV (HDTV) i din hemmabio för enklare inställning eller på grund av ljusa och rumsliga begränsningar. Dina tekniker monterade TV på väggen för att maximera rumsutrymme och dessutom behöver du inte skåp eller hyllor för att placera den. De brukar använda befintliga strömpunkter, men varnar dig om du behöver utföra ytterligare elektriskt arbete för att driva alla komponenter eller installera en annan antennpunkt. Installationstekniker När du placerar en TV på väggen väger källorna till naturligt ljus och bländare och ger dig det, vilket är det perfekta läget för att hålla din maximala njutning från spårning. De döljer så småningom alla kablar genom att klippa tunneln till väggen och tarmarna (använd en plastskena som är fäst vid väggen, produktion av tv-vägg från gipsskivor med bakgrundsbelyst) för att inte bryta din uppmärksamhet.
Installera högtalare och ljud
Du kan nå en strategisk konfiguration, d.v.s. Genom att placera ljudkjolar, högtalare och förstärkare i media-rummet för att uppnå ett helt rumsligt ljud. För det första är den centrala högtalaren monterad (över eller under TV: n för att naturligtvis basera ljudet från bildens riktning) och sedan distribuera ytterligare högtalare och förstärkare som ger det bästa ljudet. Din audiovisuella expert kommer att granska rummets akustik och sittplatser för att säkerställa att alla tittare får en optimal akustisk upplevelse att titta på filmer eller lyssna på musik.
Smart (smart) hemmabio
Hemmabioutomatisering inkluderar sömlös integrering av all teknik i ditt media rum för att titta på filmer så enkelt som möjligt. Integrerad automation innebär att du kan styra all teknik i ett hus med en förare. Till exempel anpassas en praktisk funktion multimediakontroll i mediummet. Systemet kan integrera sig i smart hemsystem och satellit-TV, Netflix. Perfekt inrätta en inhemsk teater innebär att endast en förare som erbjuder ett rikt urval av strömmande alternativ eller samtidigt kommunicerar med avskärmning, justering av temperaturen eller belysningen i rummet för att skapa rätt atmosfär. TV-tekniker hemmabio visar hela smarta ekosystemet fungerar så att du kommer att kunna strömma dina favoritfilmer omedelbart.