Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Huskonstruktion
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 631 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Huskonstruktion

Behöver du en tjänst inom området grovbyggnation? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom schaktning, grundläggning, ytterväggar och tak. Priset för en holodom beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: betongblandare, formskivor, grävverktyg från en av våra 25 363-byggare i kategorin.

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Vad betyder termen "bruttostruktur"? I hantverksaktiviteter i konstruktionen och ombyggnaden avser termen "bruttostruktur" konstruktionsfasen efter avslutad basramning och efter att de inledande elektriska installationerna och vatteninstallationerna har slutförts, men innan väggarna och taken är förseglade med väggar. Det här är en punkt där de flesta av dessa verk först kontrollera bygginspektören. Frånvaron av vägg- och golvbeläggningar möjliggör enklare justering om en grov yta inte passerar kontroll eller om husägaren kommer att göra ett kommando för att ändra projektet. I elektriskt arbete betyder det brutto konstruktion att alla elektriska kablar var långsträckta genom väggar och andra ramelement och sätts in i vägg- och taklådor. Växlar, uttag, lampor och andra enheter är inte anslutna - kontrollera denna aspekt av avhandlingen kommer att utföras under den slutliga kontrollen. VVS-ledningar innebär att alla vattenförsörjning och vattenrör utfördes genom borrade hål i väggarna och andra ramelement och att alla rörledningar är gjorda. Men inga handfat, batterier eller andra tillbehör och ändelement är ändå installerade på detta stadium. Bruttoprukturen måste slutföras före det första besöket i inspektören av en byggnad, kraftledning eller vattenrör. Dessa kontroller passar in i ett typiskt arbetsflöde, som detta: vägg, golv och taksystem är byggda och vänster öppna. Inget gipsskivor är inte installerat än. Elektrikeren gick in och leder den elektriska ledaren från distributionskåpan till olika slutpunkter som uttag och lätta switchar. I varje skåp är tråden kvar med en nakna ände och ouppladdade. Ungefär samtidigt kommer rörmokaren och leder till utbuds- och dräneringsrör genom väggarna och nedre våningen i diskbänken i köket och badrummet, duschkorn, bad, tvättstuga, etc. Inspektörer gör det första besöket och godkänner eller avbryter arbete. Plasterboardinstallatörer kommer att knacka och avsluta gipsskivor. Elektriker, rörmokare och andra hantverkare installerar slutanordningar som uttag, ljus och växlar för elektriker, handfat, duschar och badkar för installatörer. Inspektörer tar ett andra besök. Byggnadstillstånd är godkänt ("rättmätigt") eller inte. Om tillståndet inte är godkänt på grundval av installationsproblem måste arbetet korrigeras. Inspektörer återvänder tills de är nöjda med arbete. Alla byggproffs närmar sig ultimata kontroller med förväntan att installationen är slutlig, inte pågående. Detsamma borde betala för varje husägare som utför ombyggnad av arbete. Arbetet görs exakt och enligt specifikationerna borde vara vad du frågar från varje hantverkare. Om inspektören bör beställa en förändring eller om kammarens klient frågar förändringen, kommer det faktum att arbetet fortsätter att vara tillgängligt underlätta genomförandet av dessa förändringar.