Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Köksmöbler
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 508 registrerade yrkesverksamma
92 127 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Köksmöbler

Behöver du en tjänst inom köks- och möbelmontering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom transport, inredningsförberedelser och köks- och möbelinstallation. Priset för att installera köksskåp, köksdel och vitvaror beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader, målning, VVS-arbete som tillhandahålls av en av våra 26 430 snickare i den angivna kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Modulärt köksinstallation
Modulära kök ger dig ett konsekvent utseende av ditt kök med standardstorlekar och konverteringsskåp, polis och bord där du kan välja. Modulära kök är installerade lättare än konventionella kök, men om du inte är en crafting-typ kan du undvika stress och problem som du hittar en professionell för att installera IKEAs kök i ditt grannskap.
Installera ett skräddarsyddat kök
Det skräddarsydda köket är gjorda för att passa ditt prisvärda utrymme och din personlighet. Installatörer för att skräddarsy kökslinjer Mätning och skärskåp och bänkar För den exakta storleken du behöver i det material du vill ha. Installation av skräddarsydda kök kostar mer och tar längre tid än installation av ett vanligt kök, men designjusteringen är värt det.
Installation av köksskåp.
Om du bara vill byta ut dina skåp kan köksskåpstillverkaren producera och installera skräddarsydda skåp eller du kan helt enkelt hyra en skänk för att installera de modulära skåp du redan har köpt. Skåptillverkare tar hänsyn till den befintliga stilen i ditt kök och kommer att lyssna på dina idéer för att föreslå en idealisk lagringslösning.
Installation av kökshandfat
Byte eller installation av en ny kökshandfat är en av de mest komplicerade delarna av köksinstallationen som kräver installatören eller specialinstallatören i diskbänken. Innan du installerar en ny diskbänk och tryck på växter som rengör dina vattenrör och ta bort gammal tätningsmassa. Se till att det är ordentligt förseglat för att undvika vattenläckage och efterföljande skador.
Vanliga frågor
Varför bokar du installationen av köket genom Wilio?
Oavsett om du installerar ett skräddarsydd kök eller standard köksblock, bör köksanläggningen ge en kvalificerad professionell. Inte bara kommer att kontrollera om dina skåp är lika, men också förhindra eventuell risk för dig och din familj. Din matleverantör kan ha en lista över rekommenderade installatörer, eller du kan spara pengar utan att minska kvaliteten och hyra din professionella nära dig genom Wilio. Du kan hitta installatörer som kan installera alla typer av kök. Ange fri efterfrågan och anslut med pålitliga experter som erbjuder installationskök nära ditt grannskap till oslagbara priser. En erfaren hantverkare kan kontrolleras så att du läser recensioner från tidigare kunder för att se till att installationen av ditt kök är i säkra händer.
Hur lång tid tar det kök installationen?
Det beror på vilken typ av kök du installerar. Installationen av modulära köket tar kortare än installationen av köket skräddarsydd. Ditt kök rörmoklar till dig omedelbart Efter samråd med kommer det att ge en uppskattning för hur länge jobbet kommer att vara.
Vilka andra tjänster ingår i installationen?
Innan du kan använda ditt nya kök måste du ansluta den För el, vatten och andra tekniska nätverk. Fråga din installatör om dessa tjänster ingår i installationskostnaderna, eller om du behöver anställa en elektriker, rörmokare eller annan expert.
Vilket köksarrangemang är det lämpligt?
Kök har alla former och storlekar. När du väljer mellan kompakta kök, bör du eller L-format kök och andra kök tänker på dina rumsliga alternativ, antalet personer i ditt hem och hur du planerar att använda köket.
Behöver jag ett skräddarsyddat kök?
Anpassade skåp och bänkar kostar mer än modulär köksinstallation, men de kan behöva om ditt kök inte har en standardstorlek eller att ha en viss stil eller yta. Installera ditt eget kök är mer komplext än installation av standardkök och kräver professionell professionell expertis.
Är det nödvändigt att riva väggarna?
Om du planerar att rekonstruera ett äldre hus kan du känna att ditt nya kök är för stängt. För ett öppet utseende som tillåter fri luftflöde och ljus kommer det att vara nödvändigt att ta bort innerväggen. Fråga köksinstallatören om det erbjuder denna tjänst eller om du behöver kontakta byggaren separat.
Hur mycket kostar köket?
Priset på köket kan variera avsevärt beroende på installationens komplexitet. Standardkök eller modulärt kök är billigare än skräddarsydda kök. Wilio är den genomsnittliga kostnaden för att installera köket mellan 80 och 585 euro.
Vad gör köksinstallatörerna?
Enligt deras behov kan du anställa en konsult för en köksdesign som hanterar allt ditt renoveringskök och samordnar det med andra experter, eller du är bara närmaste Stolla, rörmokare eller annan licensierad professionell för att installera skåp, sänkor och mastering av andra komplexa Uppgifter du inte vill göra sig själva.