Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Kökrenovering
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Kökrenovering

Behöver du en tjänst inom området köksrenovering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter i att ta bort originalköksdelen, tillverka och montera en ny köksdel, koppla in vitvaror, installationsarbete och målning. Priset för en köksrenovering beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: insamling av avfall, köp av vitvaror, el- och gasinspektioner som tillhandahålls av en av våra 26 069 byggare i kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför bokar du rekonstruktionen av köket genom Wilio?
De flesta familjer tar över ditt kök eller behöver uppdatera köket varje 10 - 15 år gammal. Så om du känner att ditt kök behöver en förändring kan vara tid att renovera köket. Professionell köksrenoverare kommer att utföra din rekonstruktion snabbare och på en högre nivå och kan sparas pengar. Professionella kan hantera alla detaljer som ska säkras utöver jonglering mellan arbete, barn och liv som inte bor fast i köket. Bokning av ditt kök via Wilio gör att du kan komma åt tusentals kvalificerade lokala handlare inom din budget. Du hittar en erfaren expert som kan hantera allt arbete från planering efter avslutad eller så som hanterar de uppgifter du behöver hjälpa till med.
Hyr ett professionellt renovatorkök eller göra renovering av köket själv?
Uthyrning av Professional Renovator Service Kök är ett utmärkt sätt att spara tid, undvika skador och uppnå den mest professionella finishen, och även världens senaste hantverk kommer att behöva professionellt stöd under rekonstruktion från platers och elektriker.
Hur kan jag förbereda dig för köksrekonstruktion?
Först undersöka den önskade stilen, färgerna och ordna köket noggrant och sedan planera din budget i enlighet med detta. Under din renovering måste du förbereda dig för livet utan kök, så du reserverar lagringsutrymmet och investerar i den elektriska pannan för rostning och förbered dig i minst ljud och damm.
Vilka är stegen att renovera köket?
1. Välj design, material och ställ din budget. 2. Ta bort delar av ditt befintliga kök som ska bytas ut. 3. Vid behov, utför VVS och uppdatera elektriska installationer. 4. Installera nya kakel, kök, belysning och apparater.
Tjänster
Vad inkluderar köksrenovering?
Varje köksrenoveringsprojekt börjar med schemaläggning och design. Se till att du vet vilka element du vill ändra, ta bort och uppdatera och hur mycket det förmodligen kommer att stå för att du kanske inte måste göra justeringar i budgeten. Om vissa delar fortfarande är I gott skick och är i linje med den nya designen, kan du behålla dem som de är och att använda din budget för ytterligare funktioner. Efter att ha planerat din renovering (och flyttar all mat och rätter) kommer ytterligare åtgärder för att vara beroende av vad du har inkluderat i dina planer:
Du rivar ditt befintliga kök
Det första steget som gör att din expert brukar ta bort ditt befintliga kök eller några delar i det du inte släpper. Det kommer att börja med att ta bort befintliga dörrar och skåpstativ, följt av dörr och fönster. Stäng sedan av strömmen och ta bort inbyggda apparater och lampor. Om du byter väggpaneler och golv kommer att tas bort som sist. Du måste säkert spara allt du vill spara och kan behöva organisera avfallshantering för att släppa installationsutrymmet.
Installera nya apparater
När du köper dina nya apparater som bakrör, hällplattor, fläktar och lampor, måste vanligtvis installera en kvalificerad elektriker. De börjar stänga av kraft, vatten och gas. Sedan installerar de din nya enhet, kontrollera att den är säker, säker och balanserad och sedan testa sin funktionalitet. När apparatinstallationen är klar är strömmen på igen.
Installera nytt golv
När du installerar nya köksgolv väljer de flesta lätt rengörbara och hållbara möjligheter som plattor, skiffer eller linoleum. Efter att ha tagit bort befintliga golv kommer din leverantör av golvbeläggningar att tas bort från damm och smuts. Om några problem med höjd eller golvnivå är det nödvändigt att balansera golvet och sedan förbereda ytan med ljudisolering, fuktbarriär. Din golv rörmokare tillämpar lim eller cement för att fästa det nya våningen. Efter att ha installerat alla våningar, kommer de att kontrollera om allt är lika och alla kanter är förseglade innan de installeras av plattorna och slutar att det inte finns några mellanslag mellan ditt golv och skåpet.
Installera skåp
Skåpen är mitt i ditt kök, så det är värt att investera i professionell installation. Vanligtvis kontrollerar en stolander eller skåp rörmokare kökslayouten, kontrollerar om du har alla bitar och sedan börja montera skåpet. Varje skåp fäst en bredvid den andra och också till väggarna. Använda andningsnivåerna Kontrollera att varje horisontell skåp är redo att installera bänkskivan.
Installera nya brädor
När dina skåp är på din plats kan en fackman på området fästa din nya tallrik. Beroende på ditt köksarrangemang kan du köpa en vanlig köksmaskin i affären. Annars måste du anpassa den befintliga plattan eller installera en tallrik som görs för att passa in i ditt utrymme. Installationen av skrivbordet är baserat på installationen av skrivbordet på dina skåp och väggar innan det säkrar det på webbplatsen med hjälp av lim, skruvar och konsoler. Slutligen förseglar bänkskivstolen alla kanter och rengör allt avfall.