Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Byta golv
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 620 registrerade yrkesverksamma
93 526 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Byta golv

Behöver du lägga eller byta golv? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att mäta, ta bort originalgolvet, avjämna ytan, lägga nytt golv. Priset för att lägga och byta beläggning beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: avjämning, tätningsmedel, packning och remsor från en av våra 29 871 matare i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför söker golvexperten på Wilio?
Behöver du lägga golvet eller byt ut det för en ny? På Wilio hittar du experter till olika typer av golv och ytor, inklusive trä, laminat, linoleum, kakel, betong, epoxi och andra. Oavsett om du behöver golvet för ditt hem, kontor eller affärsutrymme, hittar du en professionell som kommer att ge dig en lösning som passar dina behov, budget och ser bra ut. Wilio hjälper dig inte bara att hitta en expert som gör en vald golvkvalitet, men också för att rädda buden från de bästa mastersna för att lägga alla golv från din omgivning.
Vilka tjänster gör golvskiktet för mig?
Oftast är det avlägsnande av gamla våningar och lägger nya våningar. Som en del av detta arbete kan konsumenten, om nödvändigt, balansera det underliggande skiktet av golv, installera värmeisolering, vattentätning och därefter byta golvet för den nya.
Vilka material används vanligtvis för golv?
De vanligaste inre golvmaterialen inkluderar laminatflytande golv, kakel, mattor, parkett, vinyl, kork eller träplast och sten som yttre lösningar.
Hur kan jag få gratis golvläggning erbjudanden?
Wilio låter dig enkelt få och jämföra olika bud för att lägga golvet. Ange bara den efterfrågan där du måste göra och börja få gratis erbjudanden från lokala våningar på några minuter. Jämför bara menyerna och välj menyn som passar dig.
Vilka verktyg och utrustning använder de golvskikt?
De verktyg och utrustning som används för att installera golvet varierar beroende på typ av golv, men oftast är det en hammare, meter, slagplatta, borr, såg, skär, krita, andningsnivå och laserradiator.
Hur mycket kostar golvet?
Det exakta priset beror på golvets storlek, typen av golv och komplexitet och svårighetsgrad i uppgiften. Priset kan också påverka om det är en behållare i närheten eller måste komma från ett större avstånd.
Varför ska jag hyra mästare från Wilio och inte ett företag?
En fackman på området kan bättre anpassa dina behov och tidsalternativ. Dessutom väljer du från flera bud på Wilio, så du vet ett kvalitetsjobb till ett rimligt pris. Dessutom kan du bestämma var du köper material som du kan spara ännu mer.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Det finns många typer av golv. Skriv för att ange den mest exakta beskrivningen Vilka typer av golv kommer att övervägas och i vilken utsträckning det är det nuvarande läget på golvet är att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vilka typer av golv kan jag välja?
Betonggolv En fackman på området som mäts på betonggolv kan spilla nya betonggolv eller ändra utseendet på befintliga golv genom att polera betong- och epoxikrockar för att leverera färgen och strukturen. Beroende på vad som måste göras kan det fungera med betong, mixer, slipning och polsk på golv eller epoxi. Träflytande golv och parkett Flytande golv har många fördelar och du kan välja mellan ett brett utbud av stilar, kan dessutom vara relativt lätt fixat om det finns skada på ett bräde. Miljö eller specifika alternativ är också tillgängliga. våtbeständig bambu golv eller kork. Det är också möjligt att installera ljudisoleringen för att minska bruset. Efter installationen kan flytande golv enkelt underhållas. Beroende på den speciella golvtypen är det möjligt att helt enkelt lagra den på en plan yta eller limas för högre stabilitet och lägre avancerat brus. Nöjd matta. Den gamla mattan måste tas bort när du installerar mattor. Avlägsnande av mattor kan vara dammiga och utmanande, så mästaren kommer att använda communister för att skylla matta och knivar för att skära matta. Om isoleringen är i gott skick (eller inte behövs) kan du lägga en ny matta direkt på den. Det trycker fast mattan i kanterna och hörnen av rummet och gnugga överflödigt material. Kaklat golv Kakel är populära huvudsakligen i badrummet och köket eftersom de helt enkelt hålls rena. Innan du installerar plattorna måste det befintliga golvet avlägsnas först. Då är det nödvändigt att balansera ytan. Efter placering av plattorna och härdning av bindemedlet appliceras en injektering eller tätningsmedel på lederna mellan plattor för att bilda en vattentät icke-torr yta. Laminat, vinyl och linoleum Vid installation av ett vinylgolv börjar linoleum eller laminat med avlägsnande av gamla golvbeläggningar och vanliga plattor. Laminatgolvet är vanligtvis lätt att avlägsna, men beroende på de använda limen kan kräva kemiska lösningsmedel. Efter rengöring av ytan är golven inriktade och framställda med det nödvändiga underlaget och isoleringen. Golvet är placerat att det går från hörnet av den längsta dörren, och det är viktigt att inga utflykter och att ytan är jämn och lika.
Vilken typ av arbete gör golvet lägga del?
Framställning av golvyta för installation
Innan du installerar ett nytt golv måste du förbereda golvytan för att installera eller reparera den. Ibland är det nödvändigt att ta bort det föregående golvmaterialet, samtidigt som man rengör resterna på föregående våning, skrapa, slipa och kompensera ojämlikhet. För att skapa en ren och jämn yta kan det vara nödvändigt att fylla tätningsmedlets sprickor, cement eller använda det låga golvet i rummet.
Mätning, skärning och blandning av golvmaterial
När du lägger golvet är det nödvändigt att korrekt uppskatta kvantiteten, mäta och klippa golvmaterial för att matcha den angivna golvinstallationsplanen. Vid behov bör användningen av lim blandas och jämnt appliceras på substratet för att vara ett nytt golv som ligger bortom. Om den asfalterade golvet är nödvändigt för att nämna rätt mortel som behövs för att installera plattor. Specifika golvprocedurer behövs, till exempel, vid installation av elektriska uppvärmningsfolier eller varmvattengolvvärme, eller vid applicering av vattentätning.
Skapa önskat mönster
För rätt installation av det nya golvet behövs ofta för att indikera distributionen av olika mönster, för att rita styrlinjer och axlar. Först då är det möjligt att lägga golvet så att de enskilda plattorna eller brädorna bildar det önskade mönstret.
Installera nytt golv
Mattor, linoleum, laminat, trä, betong och plattor används när det nya golvet visas. Golvskikten utöver dessa material använder andra element och material som tätningsmedel, nivellering, lim, isolerande folier, injekteringsfrågor, silikoner och sockor.
Ytmodifieringsgolv
När golvet läggs av mästaren kommer det att se till att det inte finns några bubblor eller andra fel. Om golvtypen kräver golvet komplett genom att fylla fogen med tmel eller cement. Det kan också göra ytterligare ytor med slipmaskiner, lacker, oljor och golvvaxer.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Byta golv
William R.
profile image
Byta golv
Olle  Q.
profile image
Byta golv
Ludvig  O.
profile image
Byta golv
Alexander  U.
profile image
Byta golv
Lucas K.
profile image
Byta golv
Hugo  K.