Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Materialtransport
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 477 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Materialtransport

Behöver du en materialtransporttjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom transport av byggmaterial, möbler och överdimensionerade varor. Priset på transport beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänster: dragutrustning, spännbälte, lastning och lossning av gods som tillhandahålls av en av våra 19 341 transportörer i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför boka din leverans i ditt grannskap via Wilio?
Behöver du boka till leveranstjänster så att du enkelt kan transportera paket, dokument, broschyrer, möbler eller byggmaterial? Spara din tid och låt leveransen till oss - duschar att transportera och transportera för att anpassa ditt schema och levererat allt vid rätt tidpunkt till rätt plats. Leveransservice Du kan enkelt boka genom Wilio. Med erfarna förare som är redo att ta över och omedelbart leverera till sändning kan du enkelt organisera. Denna metod är verkligen den mest bekväma och enklaste.
Vad gör vanföraren?
Föraren levererar dina varor hämtar och säkrar sin säkra leverans till en förutbestämd plats. De flesta förare hanteras med både leveranser och större lastbilar eller lastbilar som ger dig tillräckligt med utrymme för att leverera större leveranser eller större mängd varor.
Varför bokar du post eller sändningstjänster via Wilio?
Wilio leverans är bekväm och prisvärd. Tack vare de låga last- och kontrollkostnaderna kan du beställa och när varorna kommer att levereras till dig kan du vara säker på att du får den bästa servicen till ett superpris.
Vilka hämtnings- och leveranstjänster används de mest?
De vanligaste tjänsterna omfattar byggmaterial, stora möbler och hushållsapparater.
Hur kommer tråden att levereras för att uppträda till min beställning?
Van-drivrutinen behandlas noggrant med din beställning, vilket säkerställer att bräckliga föremål är ordentligt förpackade och skyddade och förblir i ett vertikalt läge om det behövs.
Hur länge kommer det att ta leverans?
Vissa företag erbjuder leverans samma dag som du beställer varorna, så du kommer att ha dina varor hemma i några timmar. Men om leveransen sker interstate eller du vill beställa under en tid / datum, kan leveransen av dina sändningar ta längre tid.
Hur mycket kommer leveransen att kosta dig?
Plocknings- och leveranskostnader beror på det avstånd som chauffören måste passera och mängden material som transporteras. Priset varierar också beroende på typ av objekt, enligt deras storlekar och leveranstid. Dessa kriterier bestämmer om leveransen kostar mer eller mindre.
Behöver jag en speciell kortleverans?
Vid vissa typer av transporter behöver bäraren inte upptäcka något speciellt kort eller leverans av varor. Villkoren kan variera beroende på vilken typ av varor som helst. Innan du accepterar kommer du inte att glömma att försäkra att den valda leverantören äger gällande licens och har också den nödvändiga försäkringen av varor.
Tjänster
Vad inkluderar hämtning och leveransservice?
Du kan hyra en hämtning och leveransservice till nästan vad som helst. Läs vad du kan beställa för den här tjänsten:
Möbler och apparatleverans
Behöver du leverera en stor möbel, apparater eller andra hushållsartiklar? Har du inte en van, lastbil eller släpvagn? Hyr en leveransservice med ett större fordon som gör föraren att överföra varorna från hemmet eller flyttas till ett nytt hem. Van-drivrutinen kommer att kontrollera detaljerna som antalet objekt du behöver flytta, storleken på varor och dess möjliga bräcklighet. Möbel leverans kan också vara varor från populära butiker som IKEA. Slå bara på föraren levererar vad och var du vill hämta och göra arrangemang för att passa dig.
Leverans av paket och flygblad
Tillåt dina paket i ditt företag och spara pengar på kuriravgifter. Om du behöver leverera sändningen på en viss tid bara säga. Leverantörer gillar att ge dig denna tjänst. Den är idealisk för födelsedag varhelst andra presenter. Föraren kommer att kontrollera ditt paket, hitta eller oavsiktligt inte bräcklig och om så är fallet, det kommer att hantera honom med den särskiljande uppmärksamheten. Om snabb leverans kommer också att ta hand om. Du kan ansöka om distribution av flygblad och deras katalogleverans för att stödja lokal verksamhet. För att organisera en fördelning för företagskampanj, måste din distributör veta antalet broschyrer eller kataloger, där du vill leverera dem och leveranstid.