Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Flytt
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 435 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Flytt

Behöver du en nedladdningstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter på att packa föremål och kläder i lådor, lasta, lossa och transportera möbler, lådor och stora föremål. Priset på flytttjänster beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: hyra av lådor, försäkring, tilläggsavgift för transport utanför det definierade området, som tillhandahålls av en av våra 19 512 specialister i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyra nedladdning av tjänster via Wilio?
Att flytta in i ett nytt hus eller ett kontor är en spännande upplevelse. Logistik kan dock vara en stressig process, och det är redan förpackning och efterföljande demontering och bärande tunga föremål. Spara alla bekymmer genom att reservera nedladdningstjänster via Wilio. Flyttande experter kan sätta saker i ordning och hantera utmanande uppgifter för dig. Med Wilio kan du få några menyer direkt. Vad du än är, kan du i närheten av att hitta pålitliga nedladdningsexperter. Våra yrken kan också anpassa sina tjänster baserat på dina behov och budget. Oavsett om du redan bokar nedladdning i förväg eller sista minuten, hjälper vi dig att hitta tillgänglig och pålitlig expert på din nedladdning. Få gratis erbjudanden från att dra tjänster nära dig. Jämför priser innan du får menyn och kolla dina recensioner. När du väljer nedladdningstjänst, planerar du en term. En erfaren nedladdningsarbetare kan få dina saker säkert och snabbt kollapsa och flytta.
När ska jag boka nedladdningstjänst?
Det mest lämpliga är en reservation av en nedladdningstjänst med en ledande fyra till åtta veckor. Tidig bokning ger dig mer tid att montera erbjudanden och jämföra dina alternativ. Vad mer, hämtningsexperter kan förbereda rätt utrustning för dina specifika behov eller låne material för förpackning. Även om det är en sista minuten nedladdning, kan Wilio hjälpa dig! Vi hjälper dig att hitta tillgängliga och pålitliga nedladdningsarbetare från ditt område. Det är bäst att beställa nedladdningstjänst så snart som möjligt.
Behöver jag tillhandahålla verktyg eller utrustning för nedladdning av tjänster?
Behöver jag tillhandahålla verktyg eller utrustning för nedladdning av tjänster? Inte alls. Att flytta företag eller enskilda arbetstagare kan tillhandahålla material för dina behov. Tidigare informera experten på relevanta uppgifter. Vid planering kan det hjälpa honom information som storleken på huset eller de typer av ämnen du behöver flytta. Det kan ge alla demonteringsverktyg, rep, lådor eller annat förpackningsmaterial till din plikt. Men om du har några material som redan har hand, be experten att använda dem också!
Han monterar nedladdning av mina möbler på den nya platsen?
Ja, nedladdningsarbetare kan ominstallera dina möbler på den nya platsen. Från sängen efter ett gym kan din nedladdningshjälpare hjälpa till med montering och inrätta dina tillhörigheter. Observera att vissa nedladdningstjänster bara hämtar och transporterar objekt. I det här fallet måste du packa förpackningen själv. Men du kan ansöka om Wilio att ladda ner det också innehåller förpackningar, transport och ominstallera möbler.
Varför hämtar du tjänster bättre än att ladda ner självhjälp?
Professionella nedladdningstjänster korrekt packar och transporterar dina möbler. Du behöver inte oroa dig för den skada som kan uppstå när du flyttar dina tillhörigheter. En erfaren professionell kommer att ha lämpliga verktyg och färdigheter för att göra borttagning för dig. Jag kan enkelt hantera tunga saker också. Dessutom kommer du inte att ha ett problem när du flyttar stora möbler, eftersom den rörliga tjänsten kommer att ha tillgång till den nödvändiga storleken.
Ska jag hjälpa dina nedladdningsarbetare?
Det beror på den typ av tillbakadragande service du bokar. Om omfattningen av din förfrågan endast omfattar möbler, måste du sätta ihop allt innan de anländer med nedladdningsarbetare. Du kan dock begära en derivatstjänst som innehåller förpackningar och frakt. Tack vare det här alternativet kan experter göra allt arbete för att fokusera på andra uppgifter. Under alla omständigheter kommer de att uppskatta experter varje hjälp du kan ge dem till den smidiga nedladdningsprocessen.
Vad inkluderar nedladdningstjänster?
Om du hämtar eller säljer några möbler, är våra experter här för att hjälpa dig! Flyttande tjänster inkluderar demontering och förpackning av små och stora föremål i ditt hem. Då kan arbetaren konvertera dessa ämnen till en ny fastighet. Då kan objekt i dina nya lokaler packas upp och placeras. Wilio kommer att ansluta dig med pålitliga dragande tjänster nära dig. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta möbler eller komplex utrustning, hittar du prisvärda nedladdningsarbetare på vår plattform. Våra tjänster är flexibla för allt du behöver. Här är en översikt över dragtjänster som du kan boka på Wilio.
Tjänster
Demontering av möbler.
Avlägsnandet av lägenheten eller huset innehåller också demontering av möbler och dess förpackningar så att den är lämplig för transport. Snabb din erfarna arbetare genom Wilio. Vi hjälper dig att hitta nedladdningsarbetare som vet hur man kollapsar kompakta och säkra lagringsmöbler. Demonteringsmöbler avser alla typer av möbler som sängar, skåp, bord och bibliotek. Arbetstagare kan också demontera andra möbler som trädgårdsfjädrar, gungor och till och med trädgårdsgrillar.
Ta bort fitnessutrustning
Att ta bort fitnessutrustning kan vara mer komplicerad än möbelförpackningar. Rollen kan handla om elektrisk utrustning, extra tunga delar och märkning av små komponenter. Flytta fitnessutrustning Jag kan också hantera dessa komplexa uppgifter. Våra experter kan hjälpa dig att vika trowels, längdbälten, hemmet gym och annan träningsutrustning. Berätta om specifika nedladdningskrav och vi kommer att ansluta dig med någon som kan hjälpa dig.
Möbeltransport
De flesta nedladdningstjänster kan ge dig uttagstjänster med leverans eller lastbil. När du publicerar din begäran om Wilio, ange storlek och antal objekt du behöver flytta. Vi har arbetstagare som specialiserar sig på många typer av möbler och utrustning. På vår plattform kan du enkelt hitta nedladdnings- och leveransarbetare. Bara avslöja din förfrågan och få gratis erbjudanden från nedladdningsexperter nära dig.
Möbler och avfallshantering
Förutom att dra tjänster erbjuder Wilio även tjänster för dina andra behov. Vårt avfallskläder kan kassera saker som du inte längre behöver. Med den här tjänsten kan du få en ny start utan röra!