Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Målning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Målning

Behöver du ett målarjobb, målare? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för rengöring av ytan från smuts, murslev, penetration, applicering av färg. Priset på målare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: pensel, rullar, maskeringstejp, överläggspapper från en av våra 30 872 målare i kategorin.

Se även:Priser
Vilket arbete gör en målare för dig?
Målar utsidan.
Utomhusmurarna i ditt hus måste tjäna regelbundet, inte bara att se bra ut utan också för att de ständigt stressas och utsattes för krävande väder. För att behålla sitt fräscha utseende är det ett behov av att måla några år, såväl som staket, gutters, fönsterbrädor och dörrar. Målaren justerar vanligtvis och om det är nödvändigt att beskriva ytan, tar bort krackade eller peelingfärger eller gips och sedan ytorna på natry. Det kommer alltid att använda den färg som är lämplig för utsidan för att säkerställa att den kommer att vara så länge som möjligt.
Målar de inre väggarna.
Måla inredningen kommer att leverera ditt hus eller lägenhet Ett nytt nytt utseende kommer att hjälpa till att ta bort gulning och lukt av cigaretter såväl som pukliner, smuts eller fingeravtryck. En professionell målare väljer färger som passar din stil och kasta in i rummet. Förberedelsen börjar med plottning eller täckande möbler och rengöring av väggytor. Målaren fixar alla puklinerna, då de hårda sätena. För att uppnå en jämn och likformig yta gäller den 2 till 3 lager av färg. Slutligen tar målaren tar bort skyddsfilmer och band och rengör allt.
Avlägsnande av beläggningar
Många målare har också erfarenhet av färgavlägsnande. Eftersom avlägsnande av beläggningar är i allmänhet tidskrävande arbete, är det bra att komma in i det här arbetet. På samma sätt kan det hjälpa dig att avlägsna och överlappa grafitti. Beroende på ytan kommer olika skrapverktyg, slipmedel eller kemiska preparat att användas för att avlägsna dessa oönskade beläggningar.
Vanliga frågor
Varför söker en expert på målning på Wilio?
Ett snyggt målat hus, lägenhet eller kontor, har en atmosfär som har en mycket större inverkan på oss än vi inser. Skillnaden mellan nymålade rum och så som har år av gulna väggar, eller till och med sprickor eller fläckar, som påverkar vårt humör, inre välbefinnande, som vi känner i rymden. Den praktiska målaren kan omvandla sådant utrymme på en enda dag. Och det är inte värt mycket. Oavsett om du behöver måla inredningen, exteriör eller hjälp med de borttagande beläggningarna och annat förberedande arbete, kommer Wilio att hitta dig en praktisk målare som kan hantera den.
Varför ska jag anställa en professionell målare när jag kan måla mig själv?
Om du inte har den nödvändiga erfarenheten, tar du dig mer längre och med inköp av all nödvändig utrustning kan det bli dyrare. Resultatet av din målning kan inte vara lika tillfredsställande, kvalitet och ren som när du skulle vända dig till professionell. Professionella målare har alla verktyg, material, färdigheter och erfarenhet som behövs för att få varje utrymme målat snabbt och professionellt.
Vilka färdigheter har målaren?
Professionella målare som applicerar färger på olika ytor som inre väggar, utomhusväggar, staket, men även möbler och olika tillbehör. Bland andra verk som målare ger dem klibbiga bakgrundsbilder på väggarna. De flesta målare färgytor med en färg, men vissa använder speciella tekniker för att skapa mönster, väggmålningar eller graffiti på väggarna enligt specifika kundkrav.
Hur ofta behöver du måla?
Exteriör är lämpligt att täcka var 5-10 år. Väder, miljö eller låg kvalitet på använda material kan orsaka att du målar oftare. Väggar och tak i interiören är oftare, mestadels var 4 - 6 år, särskilt i byggnader med hög trafik eller i lokaler där det röker.
Jag har en målare att leverera färger och utrustning, eller kommer han att ta med mig själv?
De flesta professionella målare använder sina egna verktyg, men färg och förbrukningsmaterial måste betalas eller levereras efter samråd med målare. Professionella målare känner till högsta kvalitet färger och material för varje typ av yta, så vi rekommenderar att du konsulterar din målare innan du köper färg. Men om du redan har köpt färger och förbrukningsmaterial, meddela din målare innan den skickar en prisberäkning.
Hur mycket kostar det att måla?
Priset på arbetet beror på hur många kvadratmeter som måste målas om det finns en vägg eller tak, oavsett om det exempelvis kan målas med olika färger, oavsett om det är nödvändigt att ta bort gamla bakgrundsbilder eller målningar och om det är behövs. Priset kommer också att påverka ytans tillstånd, antalet lager som behövs och om målaren är i närheten, eller måste komma för ett större avstånd. Priset för målarens arbete innehåller inte färger och förbrukningsmaterial. När vi jämför buden rekommenderar vi att beräkningarna innehåller samma typer och mängden material.
Hur länge sker rummet?
Mindre målning av ett rum kan ta några timmar tills målet i hela huset kan ta en vecka eller längre. Det genomsnittliga rummet med ett område på 12 m2 av en professionell målare kan ta cirka 4 timmar inklusive förberedelse och flera beläggningar.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Målningsarbete inkluderar vanligtvis hela processen från att ta bort ursprungliga beläggningar och bakgrundsbilder, förberedande arbete till målning och slutstädning. Skriv i uppdraget som möjligt En beskrivning av vilket arbete du behöver utföra och i vilken utsträckning att förstå exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Målning
Walter E.
profile image
Målning
Nils  H.
profile image
Målning
Josef  P.
profile image
Målning
Hugo  N.
profile image
Målning
Lucas M.
profile image
Målning
Adam N.