Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Fotograf
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Fotograf

Behöver du en tjänst inom området fotograf, video? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom professionell fotografering, videoinspelning, postproduktion, redigering. Priset för foto- och videoskapare beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: fraktkostnader, införandet av ytterligare krav från en av våra 3 188 fotografer i kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför hyra bilder via Wilio?
Hyr den närmaste kommersiella fotografen på Wilio är bekvämare och mer flexibel för din budget. Du kan spara på jakt efter en professionell fotograf som ger dig de bästa resultaten när du tar dina produkter. Några av våra lokala kommersiella fotografer har omfattande portfölj, färdigheter och erfarenhet och rykte av utmärkt arbete. De har även utvärderingar och recensioner som bevisar det. Förutom nästan omedelbart kommer du att se till att kvalitets- och hyrespersonal, kommer du också att spara vår ansträngning med att bläddra flera webbplatser eller webbplatser. Du behöver inte ringa efter upptagna nummer eller delta i olika kontor och byråer för att planera ett möte. Gör bara om du publicerar din efterfrågan på vår plattform. Således ger du en översikt över dina produkter, en tidtabell och budget, antal bilder du behöver, storlek, kvalitet och upplösning, placeringar och alla andra viktiga detaljer. Fotografer kan ge dig en gratis offert för sina tjänster. Så snart vi är överens om det pris du kan börja med samarbetet. Boka din fotograf idag och var redo för alla ljus, kamera och handling!
Vilka fördelar medför när du är över Wilio Najme fotograf på ett kommersiellt foto?
Uthyrning av kommersiella fotografer från Wilio erbjuder många fördelar. För nybörjare är det bekvämare och kan spara det tid och pengar. Om du vill hitta rätt fotograf behöver du inte kringgå staden eller bläddra av några webbplatser. Skicka en efterfrågan och lokala professionella fotografer till dig ensam. Du kan välja mellan en grupp erfarna fotografer som är verifierade och pålitliga många märken och kreativa individer.
Måste jag ge egna verktyg eller utrustning för din kommersiella fotograf?
Nej, du är inte skyldig att leverera instrument eller utrustning. Att höra ett fotografi har sina egna DSLR-digitalkameror, linser, ljus och andra saker som vet väl och är redo att användas. Du kan behöva ett eluttag för att ladda batterierna, laptop och kamera. Men du måste meddela att du är överens om att produkterna för att filma eller fotografera, rekvisita, objekt i garderob och modeller kommer att användas exklusivt för fotografering eller fotografering.
Hur lång tid tar det ett kommersiellt foto?
Standardpraxis är att ta bilder av en hela dagen. Om det finns en utomhusfotografi eller för att uppnå specifika ljusförhållanden, behövs flera dagar. Även den mest synliga kommersiella fotograferingen tar en dag, och om du frågar en retuschering eller redigering, förlängs arbetet på dagen. Tänk på vilka tjänster du behöver och hur många bilder du vill, eftersom det kommer att påverka antalet fotograferingar eller fotografering.
Kan Wilio hjälpa mig också med mitt eget kommersiella fotografi?
Kan Wilio hjälpa mig också med mitt eget kommersiella fotografi? Vissa professionella fotografer kan komma överens om att fungera som dina assistenter. Observera dock att det kanske inte är lönsamt för dig på grund av den kurs de brukar debitera. Det kan också vara svårt för fotografer med många års erfarenhet som arbetade hårt för att bygga din kommersiella fotograferingsportfölj för att överväga denna typ av arbete.
Kan en fotograf från Wiliio hjälpa mig med redigering och retuschering av bilder?
Stavarna kan hända i fotoredigering, men om du inte är professionell kan det vara tidskrävande. Photo Editor kan hjälpa till med att pensionera foton från ditt foto, försköna dina familjebilder med Photoshop eller göra en mästerverk av mästerverket med rätt belysningsjusteringar. Professionella fotografer använder program som Photoshop och Lightroom för att göra bilder av ditt foto ännu bättre förbättrat.
Tjänster
Vad inkluderar kommersiella fotografiska tjänster?
De kan innehålla en mängd olika tjänster för marknadsföringskampanjer, inklusive matskytte, modefotografer, redigering och retuschering av foton, produktfotografer, fotografer och modelltjänster.
Fotografera av mat
Framgångsrika livsmedelsföretag använder heta bilder av sina måltider för din meny, broschyrer, webbplats eller måltider. Liksom kvalitetsbilder kan du också ha för din mataffär med en fotograf Wilio! Din Wilio fotograf kan ta en bild av din mat i rätt vinkel, använd tricks för belysning och matstil för att sticka ut och titta smakligare. Behandla din meny, webbplatser, e-shop, broschyr, tryckta annonser eller någon annan applikationsförbättring om mat som smakar och bra utseende.
Modefotografi
Oavsett om du är en modestudent, startar designer eller startar modemärke eller e-shop-säljare, behöver du utmärkta bilder av dina mönster och slutprodukter. Brand en kryddat modefotograf, som fångar det bästa av dina modeprodukter till den minsta detalj, oavsett om det är din klädlinje, smycken eller modeaccessoarer. Vårt modefotografi ser de bästa bilderna på dina modedesigner och produkter, så du kan ha vackra bilder som förtjänar redaktionella spridning, designportföljer, kataloger, innehållswebbplatser för e-handel, innehållsbloggar webbplatser och mer.
Redigering, retuses och fotografer hantering
Små detaljer eller fel kan förstöra det perfekta skottet. Du kan se fläcken från damm på din vackra juvel. Färgerna på din produkt kanske inte sticker ut på grund av användningen av fel filter. Det här är en situation där de kommer till en rad retuscherade, redigering och hantering av fotografier. Som fristående service från professionella fotografer kan retoucher, redaktörer och experter i fotoredigeringsprogrammet redigera eller manipulera foton och korrigera och redigera dem enligt dina behov.
Produktfotografer
Professionell produktfotograf kan markera visuella element så att dina produkter sticker ut. Fotografera produkterna vet hitta de bästa vinklarna och belysa dina produkter så att de ser mer attraktiva ut. Lämna stenarna på dina smycken sparkle. Behandla din bilskena. Betona köttets godhet i din hamburgare. Vi kan ansluta dig med många experter på Wilio, inklusive specialister på kommersiell bil eller kommersiellt foto av smycken.
Modeller.
Om du vill att din produkt ska ha ett mänskligt element kan du också anställa modeller och modeller tillsammans med ett kommersiellt fotografi. Fördelen med denna procedur genom Wilio är att du inte behöver slösa bort kontaktmedel eller organisera intervjuer med ett urval av lämpliga modeller.
Skott vid speciella tillfällen
Professionellt foto är också tillräckligt bra för speciella möjligheter som bröllop, fester och evenemang. Fotografen du väljer med dig i förväg diskuterar ingångar och utgångar av din händelse för att se till att de är på rätt plats vid rätt tidpunkt. De kommer att förbereda innan gästerna anländer och fångar alla viktiga ögonblick som du kommer att kunna njuta av din dag.
Porträttfoto
Behöver du hitta en familj eller barndomsfotograf i närheten? Porträtten kan bli sällsynta minnen som visar hur människor förändrats över tiden och växte - och kan skapa underbara familje gåvor. Du kan även hitta en erfaren djurfotograf som fångar porträtt av dina husdjur eller inkluderar dem i ett familjefoto. Din porträttfotograf kommer att se till att de alla utgör och tydligt synliga och kommer då att göra professionella skott.
Mode och produktfotografi
Specialiserad modefotograf eller produktfotograf kan hjälpa till med rätt belysning, kamera och know-how. Det hjälper till att redigera dina bilder för att skjuta ut från mängden, expandera spårningen och sålda fler produkter.
Fotografera med droner.
Flygfotografering har tagit en revolution i fotografering och videoinspelningar - dessa dagar kan du få fantastiska gruppbilder, fastighetsskott och flygbilder nästan allt. Oavsett om du är i fastigheter, konstruktion eller turism eller planering av ett bröllop, använder en professionell fotograf en högkvalitativ Dronakamera för professionell fångst av perfekt antennskott.