Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Rörmokeri
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Rörmokeri

Behöver du en tjänst inom VVS-området? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att konsultera och designa tekniska lösningar, implementera ledningar och utföra vattentäthetstest. Priset för VVS-arbeten beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: tätningar, isolering och verktyg från en av våra 24 434 rörmokare i kategorin

Se även:Priser
Vilken vatteninstallation fungerar kan jag beställa
Waterstalls.
Om du installerar ett nytt kök, badrum eller diskmaskin behöver du en installatör för att ansluta rörledningen. Installatören hjälper till att installera vattenledningar, toaletter, badkar, duschar, handfat, vattenbatteri, duschkablar och andra verk. Kontrollerar hur befintliga vatteninstallationer är ordnade och använder sedan rätt verktyg och material för att ansluta vad du behöver.
Reparation av läckor
Ett av de vanligaste problemen med vatteninstallationer läcker vattenbatterier, duschar och kranar. De läckande kranarna och rören kan leda till slöseri med vatten eller till och med förlänga grannar och högvattenkonton. Installatören diagnostiserar alla problem, korrigera alla läckor eller byt ut felaktiga delar.
Reparation och installation av pannor och uppvärmning
Det är inte värre än när varmt vatten stannar i hemmet eller om en radiator stannar på vintern. Wilio hjälper dig att hitta en installatör i ditt grannskap som kan hantera varje akutreparation. Installatören kommer att bedöma det aktuella tillståndet, rekommendera de nödvändiga reparterna och korrigerar eller ersätter felaktiga delar för att fungera igen som det har.
Rör reparationer
Rören är väsentliga för färskvattenförsörjning och utsläpp av avloppsvatten, kan skada dem fryser, trädrötter eller åldrande och bärmaterial. Om du tror att du har ett problem med ett rör är det viktigt att hitta och ringa installatören senare. Rörmokaren kan koppla bort dem från vattenförsörjningsnätet och sedan raderas och bytas ut den skadade sektionen.
Blockerade avlopp och toaletter
Blockerade avlopp och toaletter kan börja racing och dra dig även grannar. Om du har misslyckats, försök att rengöra blockaden vanligt tillgänglig kemi, ring installationsprogrammet. Det kommer att använda mer effektiva verktyg för att rengöra de blockerade avloppet och toaletterna utan rör och rör.
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Installationstjänster Wateroil kan vara olika, från att installera sanitor och apparater, små korrigeringar för att slutföra vatteninstallationen. Skriv alla uppgifter för att komma in i installationsprogrammet visste alla nödvändiga verktyg och material. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
Vanliga frågor
Hur får jag en praktisk mästare till vatteninstallation?
Det bästa sättet att hitta en expert på vatteninstallationen är att ange efterfrågan på Wilio, väntar på erbjudanden från installatörer från din omgivning och läser sina recensioner och betyg från andra kunder. I kundrecensioner läser du också om vilken kvalitet arbetsrörmokare gör om det rengörs och om det på ett tillförlitligt sätt kan ge råd inte bara med en lösning utan också genom att välja ett lämpligt material.
Hur mycket är vatteninstallationen?
Kostnaden för arbete beror på mängden och typen av arbete, arbetsområde och material som används. Priset kommer också att påverka om arbetet uppskattas i timmar eller prestanda som helhet, t.ex. Duschbricka monterad, handfat ersättning eller komplett golvvärmeaggregat och så vidare. Priset kan också påverka om rörmokaren är i närheten eller måste komma från ett större avstånd.
Vilket VVS-arbete kan jag göra ensam?
Många inhemska kutlar hanterar mindre reparationer som att byta kranar och duschkablar. Men om arbetet kräver tillgång till avlopp, vattenrör eller arbete kan dock innehålla kontakt med el eller gas, det är nödvändigt att ringa experter.
Hur kan jag få gratis menyer på vatteninstallation?
Wilio låter dig enkelt få och jämföra olika citat för vatteninstallation. Ange bara den efterfrågan där du behöver göra och börja ta emot gratis erbjudanden från lokala installatörer om några minuter. Jämför bara menyerna och välj menyn som passar dig.
Vilka färdigheter har rörmokaren?
Installatören förstår rörsystemet. Han vet hur man installerar, reparerar och underhåller hemlagade, kommersiella och industriella vatteninstallationer. Installerar rör och tillbehör i väggar och golv. Han vet hur man testar eller undviker vattenläckage i rör och som alla läckor för att försegla. Kontroller och överensstämmelse med säkerhetsstandarder och byggregler. Det kan också göra ändringar och modifieringar i befintlig vattenfördelning.
Vilket vatteninstallationsarbete gör rörmokaren för mig?
Installatörer är experter som installerar, underhåller och korrigerar vattenrör, utrustning och avlopp. De kan också installera sanitära som bad, handfat, toaletter, bidé, duschkabiner och engagera instrument som arbetar med vatten som diskmaskin och tvättmaskiner. Vanligt installationsarbete omfattar reparation och upplåsning av toaliet, avblockering av avlopp, reparation av läckor och landning, eller reparerar vissa värmesystem som. Vattengolvvärme. Reparationer bortskämda vattenbatterier och kranar. Släpp eller byt bort bortskämda och täppta rör. Jag kan fixa eller installera toaletter. Lösning av vanligt vatteninstallationsarbete, värmesystem och dräneringssystem.
Varför anställa en installatör via Wilio?
Letar du efter en pålitlig och välutvärderad rörmokare som hjälper dig med vatteninstallationsarbete? En praktisk rörmokare, kan också hantera de mest proportionella och mest obehagliga läxorna, oavsett om det är en flytande toalett, reparera sub-spolning av reservoarer och batterier, rengöring av täppt avlopp, reparation av vattenrör, utbyte av uppvärmningsorgan eller anslutning och service av pumpar . Vi kommer att underlätta du söker efter rätt mästare till vatteninstallation. Med Wilio får du högkvalitativa vatteninstallationstjänster verkligen, oavsett om det är en enkel ersättning av vattenbatteri eller omfattande installation. Ange din efterfrågan och du får ett erbjudande från erfarna installatörer från omgivningen om några minuter.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Rörmokeri
Nils  O.
profile image
Rörmokeri
Walter U.
profile image
Rörmokeri
Gabriel Z.
profile image
Rörmokeri
Leo A.
profile image
Rörmokeri
Frans Z.
profile image
Rörmokeri
Adam S.