Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Renovering och ombyggnad
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 475 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Renovering och ombyggnad

Behöver du en tjänst inom området ombyggnad och renovering? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom rivning och murning, golvbyte, fasadrenovering och interiörmålning. Kostnaden för att reparera och renovera ett hem beror oftast på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: konsultationer, stenläggning och plattsättning, möbler och färgkostnader från en av våra 32 527 murare i den givna kategorin

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför att söka efter en renoveringsexpert på Wilio?
Oavsett om du planerar att rekonstruera lägenheten eller huset för att vara ditt hem, en starkare, mer ekonomisk eller vackrare, kräver varje återuppbyggnad mycket ansträngning och representerar en betydande investering. På väg till drömhus, tycker det om att skiva som många oerfarna ägare stöter på. Därför är det viktigt att välja en tillförlitlig, erfaren och kvalitetsleverantör. Vänd till en professionell är säkrare än öde till återuppbyggnad självhjälp. Experter som specialiserar sig på rekonstruktioner har den nödvändiga erfarenheten, kontrollen beprövade och säkra rutiner och vet hur man arbetar med olika material. Wilio hjälper dig att hitta en leverantör att lita på för att omvandla din egendom till drömhus.
Vilka färdigheter har renoveringsexperten?
Rekonstruktionsexperten har en rad färdigheter som behövs för att hantera byggnadsarbetet och alla med återuppbyggnadsrelaterade. Dess roll är att säkerställa att alla aspekter av återuppbyggnadsverksamheten bedrivs och enligt gällande byggnadslagar och förordningar. Han vet hur man väljer rätt material, procedurer och verktyg. Det kan strategiskt planera, koordinera och hantera människor och resurser. Det kan praktiskt taget tillämpa olika tekniska och konstruktionstekniker, ofta kontrollerar principerna om funktionell inredning.
Hur kan jag hitta återuppbyggnaden av lägenheter och hem?
Att skapa en efterfrågan på Wilio är ett snabbt och enkelt sätt att hitta en beprövad professionell för att rekonstruera lägenheter och hem i ditt grannskap. Wilio hjälper dig att hitta en expert som kan anpassa tiden och kommer att göra allt arbete du behöver.
Vad behöver man göra i rekonstruktionen av lägenheten eller huset?
Byt golv eller kakel. Gör nödvändig elektrisk installation och vatteninstallation och installera nytt badrum och köksutrustning. Att måla ut om huset ska målas inte bara inredningen utan också utsidan.
Behöver jag rekonstruera arkitekten?
I de flesta fall behövs inte arkitekten. Om det här är en historisk byggnad är det nödvändigt att arkitekten förbereda den önskade dokumentationen som ska rekonstrueras av de behöriga myndigheterna.
Hur länge kommer det att ta rekonstruktionen av lägenheten eller huset?
Rekonstruktionens längd skiljer sig från varje projekt, beroende på arbetets omfattning. Kontraktsavtalet bör innehålla startdatum och slutdatum. När det är rekonstruerat är det nödvändigt att göra ägaren tillgänglig och kan göra viktiga beslut under arbetet att stå. Under återuppbyggnaden måste hantverkare ha tillgång till fastigheter under normala arbetstider.
Hur mycket är rekonstruktionen av en lägenhet eller ett hus?
Rekonstruktionspriserna är verkligen olika beroende på behoven hos ägare och budgetalternativ. Rekonstruktionsexpert kommer att ge dig all den information du behöver för att ordentligt bestämma hur man använder medlen effektiv.
När är den bästa tiden att rekonstruera?
Rekonstruktion eller ombyggnad av inomhusutrymmen kan vanligtvis slutföras när som helst under året. Vissa delar av återuppbyggnaden kan bero på vädret. Till exempel, i återuppbyggnaden av huset, bör arbetet med fundamenten, väggarna och taket fyllas i vid temperaturer ovanför fryspunkten.
Kan jag köpa mitt eget byggmaterial för återuppbyggnad?
Självklart. Vi rekommenderar dock att du diskuterar leverantören noggrant att material kommer att beställas. Det finns gott om små och specifika saker som behövs, men lätt för att inte glömma eller inte följa den exakta typen.
Hur kommer rekonstruktionen att köras?
Det finns många variabler som påverkar hur länge kommer att arbeta för återuppbyggnaden av lägenheten eller huset. De enskilda faserna i projektet beskrivs kortfattat nedan. Inledande möte för att få en uppfattning om projektets omfattning och inspektionen av den plats där den kommer att bestämmas. Förslagets fas - Under denna fas ska kunden och leverantören komma överens om förslaget och återuppbyggnadsplanerna, därefter båda parter tecknar kontraktet. Förberedelsefasmaterial kommer att väljas och återuppbyggnaden är planerad. Byggfas - byggnadsarbete. Avslutnings- och inlämningsfas - slutförteckning över alla återstående korrigeringar och efterbehandlingsarbeten.
Vilket arbete är att vara en del av återuppbyggnaden?Vad är en del av återuppbyggnaden
Förändring av rumsutrymmen och bygga upp på befintliga planlösningar. Montering av golv, kakel, dörrar Demontering och installation av köksenhet och tillbehör Demontering och installation av badrumsorg Wateroinstallateur Labor Elektroinstallationsarbeten Målningen
Råd och tips
Bra uppdrag är grunden Det finns många variabler som påverkar priset och arbetets längd för att rekonstruera lägenheten eller huset. Skriv i uppdraget så exakt som möjligt, vad som helst kommer att omonas till expert exakt vad din idé är. Kontrollera om realisering För att vara säker på att alla verk har gjorts kvalitet, kontrollera arbetet under kursen såväl som efter det slutför det. Budget och tid Glöm inte att lägga till dina krav för genomförandet av genomförandet. Om du har en utsedd budget som behöver följas, observera att tjänsteleverantören redan är i början.
DemonstrationDemonstrationer av våra leverantörers realisationer
profile image
Husrenovering
Arvid  M.
profile image
Husrenovering
Melvin  E.
profile image
Husrenovering
Oscar R.
profile image
Husrenovering
Emil U.
profile image
Husrenovering
Noah Y.
profile image
Husrenovering
Adrian B.