Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Uthyrning av nyttofordon
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 616 registrerade yrkesverksamma
93 436 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Uthyrning av nyttofordon

Behöver du en tjänst inom området uthyrning av kommersiella fordon? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för uthyrning av kommersiella fordon från 4m3 till 16m3. Priset för att hyra varor beror vanligtvis på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: deposition för fordonet, försäkring, bränsle, som kommer att tillhandahållas av en av våra 20 840 experter i den givna kategorin.

Se även:Priser
Användbar informationVad behöver du veta
Vi har rätt fordon för dig Behöver du en liten transportör eller en lastbil? Våra experter kan hyra dig ett brett utbud av verktyg och speciella fordon för dina dagliga affärsbehov. Med en kapacitet på upp till 3,5 t, med rymliga lastbilar med flatbäddsdeltagare och speciella fordon som kylaggregat och lastbilar, kommer vårt team av proffs att ta hand om att hitta rätt fordon oavsett dina industriella krav. Flexibla och lätta hyreslösningar för företag Ditt jobb är att utveckla ditt företag. Oavsett om du behöver en leverans under en kort period, eller du vill behålla lite flexibilitet i vägen för att driva din egen flotta, kommer utbildade experter att ta hand om att erbjuda dig det bästa valet av hyresalternativ som motsvarar din situation. Tjänster och uthyrning av leverans och lastbilar Tack vare den stora uthyrningen av skåpbilar och lastbilar kan du enkelt få var du än går, kanske behöver du något att transportera. Även på en lång resa eller stor belastning - uthyrning av leveransfordon hjälper dig att röra jobbet till slutet. Flotta av van och lastbilar hjälper dig att lösa någonting. På Wilio hittar du märken och modeller som sträcker sig från rymliga stora skåpbilar för nedladdning efter bekväma mikrobussar och minivans med kapacitet upp till 17 passagerare. För fullständig flexibilitet och komfort kan du hyra leverans i en timme, natt eller månad. Du kan lägga till drivrutiner och du kan hämta och överlämna på olika platser. Flexibla paket för tydliga och ärliga priser tillåter dig att hantera ditt arbete utan stress. Du kan alltid hitta dig genom det stora erbjudandet om leverans av leveransfordon. Håll dig flexibel med tim hyra ● rörelse för månskenet - hyra ett fordon för natten ● Två huvuden är bättre än en - lägg till en annan drivrutin ● Plocka upp vid en punkt och ställ in i punkt B ● Så länge du behöver - flexibel månad +