Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Slipning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 629 registrerade yrkesverksamma
93 670 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Slipning

Behöver du en sandblästring och slipservice? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom mekaniskt avlägsnande av det översta förorenade lagret, vilket gör materialets yta ruggig. Priset för att blästra och polera ytan på trä och metall beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: rengöringsprodukter, borstar, kompressoruthyrning, som kommer att tillhandahållas av en av våra 22 288-specialister i den givna kategorin.

Se även:Priser
Tjänster
Slipande trädgårdsredskap.
Vi kommer att ansluta dig med experter som kan bocka alla trädgårdsredskap, inklusive blad, sax, dlati, knivar klippare på gräs och motor såg. Tack Wilio Du kan se fram emot snabbare och säkrare arbete i trädgården. Med hjälp av utrustning som fil eller kvarn kan dina trädgårdsredskap fungera som ny! Du kan också använda gräsklippare till Wilio.
Slipning köksredskap
Skarpa knivar är avgörande för effektiv matberedning, oavsett om du lagar mat hemma eller använder en restaurang. Förstör du dig en trubbig kniv matlagning erfarenhet? Slipningen av knivarna kommer att återställa dina knivar och matlagningen kommer att hända igen. Med skarpa blad kommer matberedningen att vara effektiv och sömlös. Våra leverantörer kan mala standard skärande knivar, bordsknivar, carving knivar, bundna knivar och många andra typer av skärverktyg.
Skärpa verkstadsverktyg.
Våra leverantörer kan döpa alla typer av verktyg i en workshop från motorsågar, sågklingor till mejslar. Du kan även be om Wilio att skärpa axel eller svärd. Särskild utrustning krävs för att skärpa verkstadsverktyget som kvarn, fil, bandkvarn eller slipsten. Det är viktigt att Workshop Tools skarpt yrkesverksamma. Oerfarna händer kan orsaka att dina verktyg förlorar mer metall under skiftning efter behov. Det kan inte hända med expert. Behöver du hjälp med att förbättra eller bygga ett hus? Hitta allt du behöver med våra tjänster för att bygga ombyggnad, installation av vatteninstallationer, fönster och dörrar.
Skärpa saxar.
Våra leverantörer slipar alla typer av sax för hemanvändning, skola, kontor eller frisör och du kan njuta av exakt och lätt skärning. Kassera inte pengar för att köpa nya sax varje gång de skickas. Tack vare skärpenspersonalerna kommer skärningar att skära som nya. Om möjligt, välj alltid leverantören med specifika saxupplevelse, eftersom fel mantelmetod kan orsaka små eller signifikanta saxskador.
Vanliga frågor
Varför beställer du verktygen via Wilio?
Arbeta med trubbiga verktyg är tråkiga och ineffektiva och trubbiga knivar eller saxar är mardrömmen för alla kutils. Du står också inför risk för olyckliga olyckor när de arbetar med dem. Var inte förtvivlan Wilio hjälper dig. Ange din beställning och vi kommer att ansluta dig med betrodda och prisvärda tjänsteleverantörer i din närhet. På Wilio hittar du kundrecensioner för Abrasive Services för att hjälpa till att hitta leverantören som händer och föredrar kunder. När du bokar dina verktyg via Wilio är din plats inte viktig. Vi hjälper dig att hitta ett pålitligt servicecenter närmast dig vart du än är. Wilio Portal erbjuder alla typer av steria-tjänster. Lämna dina verktyg - inklusive trädgårdsredskap, knivar, sax och träbearbetningsverktyg. Börja med att klicka på "Enter efterfrågan" och du får en offert från utvärderad med fokus på dig nära kort tid.
Var kör tjänsterna?
Fokusverktyg kan göras hemma, på eller i en professionell verkstad. På Wilio hittar du fokuserare i din omgivning som kommer direkt till dig. Leverantörer i området tar vanligtvis mindre pengar för transportkostnader. Om leverantören inte kan verktyg för att fokusera på dig, inga problem! Verktyg från dig att ta in din workshop och kommer att ta tillbaka dem till dig.
Varför är verktygslipningsbehov?
Slipverktyg ökar effektiviteten och säkerheten med dem. Arbeta med ett trubbigt verktyg är trötthet och mer tråkigt. Med en trubbig kökskniv skulle misslyckas med att fungera eller världens mest höga kock och trubbiga trädgårdssax kan skada ditt grönska i stället för hjälp. Att arbeta med sådana verktyg är obekväma och skadan hotar dig före de skarpa verktygen. För att undvika potentiella problem, beställa verktygen i verktygen idag.
Finns det någon gräns, hur många verktyg kan leverantören slå?
Nej, med Wilio är tjänster flexibla och skräddarsydda för dig. Numret beror på den efterfrågan du anger. I ett skal kan olika typer av verktyg vara skarpa. Om möjligt, ange det antal och typ av verktyg du behöver fokusera på varje efterfrågan. Med denna information kan leverantörer föreslå mer exakta bud och beräknade arbetstider.
Innehåller januari-tjänsterna också rostverktyg?
Ja, slipningsleverantörer kan också erbjuda rostverktyg restaureringstjänster. Ett sätt att återställa ett sådant verktyg är att bli av med rost med speciell pensel, stålull eller friskerad aluminium. Rostiga verktyg kan också blötläggas i en lösning som rostar. Efter borttagning kan bladen bulk och tidigare tråkiga rostiga verktyg kommer att se ut som nya efter ett tag.
Kan jag tillhandahålla utrustning för min tjänsteleverantör?
Ja Om du har ett verktyg för att fokusera, tveka inte och låt leverantören använda dem på vårservice. I vissa situationer kan du minimera kostnaderna. Anslut din lediga utrustning när du avslöjar efterfrågan. Leverantörer kan således upptäcka om du har rätt serviceverktyg. Annars kommer det att ge sina instrument till en rimlig prisleverantör.
Hur lång tid sker instrumentets tjänst?
Verktygslipning kan ta från 10 till 30 minuter. Arbetstid beror på utbudet av uppgift, mycket trubbiga verktyg kräver mer tid att skärpa. För att få verktyg som skärps så snabbt som möjligt är det bästa valet att beställa en erfaren och välbefinnande leverantör via Wilio. Vår plattform gör att du enkelt kan kontrollera specialistens rykte innan du accepterar ett erbjudande.
Vad inkluderar verktyg för verktyg?
Tjänster inom verktygsområdet för att tillgodose kundernas behov hemma och arbetsplats. Stegexperter kan återställa verktyg som används vid matlagning, trädgårdsodling, trä, frisörer och så vidare. Alla tjänster är tillgängliga med oss! Låt oss veta vad du behöver skärpa - från trädgårdsredskap, knivar till motorsågar - och vi hittar dig en expert. Skarpa verktyg tillåter snabbare och säkrare arbete. Instrumentslipningstjänster ökar också sin livstid. Innan du spenderar pengar för nya verktyg, använd fokus. Här är exempel på oss själva tillgängliga för Wilio.
Användbar informationVad behöver du veta
Slipning vs Blästring: Rätt metod för golv Sprängmaskin Vill du extrahera maximalt eller använda en ny epoxi eller uretanfärg från ditt arbetsutrymme? Men om golvet inte är förberedd i förväg, är denna typ av förbättring inte mening. Tidigare måste betongytan i sig avgöras vilken metod du ska använda. Slipning eller sprängning. Vad är skillnaden i dessa procedurer? Munstycke Broky blasting är i stort sett exakt som du föreställer dig det. Maskinen brinner på stålkulorna på golvytan, tar bort alla beläggningar och krampdelar av betong. Samtidigt har enheten sitt eget slaggfångningssystem som låter dig samla de flesta mäklarna för vidare användning. Fördelar och nackdelar med sprängning Sprängningen är fri från kemikalier, endast farligt damm skapas, vilket enkelt kan placeras enkelt. Olika slipmedel som används kan användas, vilket är ett effektivt sätt att framställa betonggolv i både interna och yttre miljöer. Detta är en relativt snabb process som du kan skaka golvet under en kortare tid. Tänk att värmen som genereras av munstycket kan orsaka klibbighet hos vissa ytor. Avlägsnande av 2 till 3 mm screed eller 1 mm epoxi är effektiv. Slipande diamanter Med hjälp av dynor eller skivor av diamanter av industriell kvalitet kan slipmaskiner slipa betongytor för att avlägsna lager av betong och smuts. Professionella kommer att ha dammupptagningssystem efter hand eller använda inbyggda dammfångningsmaskiner för att behandla processen som renast. Fördelar och nackdelar med slipningsdiamant Diamantslipning kan ta bort tjockare lager mer komplexa än sprängning. Resultatet är en ren miljö och utmärkt konkreta golv eller marmor. Men längre tid krävs för att uppnå effekten, vilket kan vara dyrt. För grova lager kan plattor och skivor bära och byta ut dem. Diamantslipmaskiner kan också vara skadade om de kommer i kontakt med metallskruvar eller leder som är inbyggda i betong.