Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Rivning
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 626 registrerade yrkesverksamma
93 634 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Rivning

Behöver du en sanerings- och rivningstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter för att ta bort smuts, läka olika material, kollapsa föremål. Priset för sanerings- och rivningsarbeten beror oftast på tjänsternas omfattning. Se mer information om tjänsterna: uthyrning av rivningsutrustning, rivningsverktyg som tillhandahålls av en av våra 24 207 specialister i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför anställa en specialist i rivning via Wilio?
Letar du efter rivningstjänster? Demolitionsexperten avforar effektivt interna och externa byggnader eller tar till exempel plattor i din fastigheter. Den har erfarenhet av rivningsverktyg, så att alla rivningar kommer att göras säkert och i enlighet med bestämmelser så att du kan fortsätta nästa fas i ditt projekt. Lägg till ditt projekt till Wilio och vi kommer att ansluta dig med de bästa lokala rivningsbolagen. Förklara bara vad du behöver riva när det är nödvändigt att göra och om materialen ska bevaras eller kasseras.
Vem är leverantören av rivning?
Utbildad rivningsleverantör som säkert demonterar olika och tillfälliga strukturer. Rivningar kan göras i början av de flesta rekonstruktioner för att börja med arbetet.
Vilka är de vanliga typerna av rivningstjänster?
Rivningsexperter rivs normalt, demontera och ta bort badrum, kakel, skjul och väggar. De brukar kassera eventuella avfall eller reträttmaterial för återvinning.
Vilka är de gemensamma verktygen och teknikerna som används av rivningsföretag?
Din rivningsleverantör väljer lämpliga verktyg och tekniker beroende på storlek och plats för ditt objekt, men de vanligaste metoderna är dekonstruktion eller mekanisk rivning. Dekonstruktion utförs för hand med hjälp av sekunder, skydd och skruvmejslar, medan mekaniska rivningar inkluderar kulor, bulldozers och grävmaskiner.
Finns det några lagar eller tillstånd som kan påverka rivningen?
Ja. Tillståndsbeslutet påverkas av faktorer som miljön, kulturarvet och påverkan av rivning till utseendet på området. Rivningslicenser och tillstånd reglerar regeringslagar och lokala myndigheter.
Hur mycket kostar det att anställa en leverantör av rivningsarbete?
Den genomsnittliga kostnaden för rivningstjänster är vanligen från 60 - 80 euro per kvadratmeter. Din rivningsleverantör kan debitera mer eller mindre beroende på komplexiteten i arbetet, kostnaden för att hyra ett mekaniskt rivningsverktyg, den tid som behövs för att riva och om du behöver ta bort avfall.
Vad innehåller en rivningstjänst?
Rivningsexperter Ta bort interna och utomhusstrukturer, kakel och beläggning, hand eller med större maskiner som grävmaskiner och bulldozers. Om du behöver kassera byggnaden, kommer detaljerna att lära dig när du beställer rivningstjänster genom Wilio.
Tjänster
Sår
Behöver du ta bort trädgårdsväggar, inre väggar eller kolumner? Snabb din leverantör för rivning som mogna och tar bort murar. Beroende på väggens storlek och plats, kommer din expert att fungera antingen hand- eller användningsmaskiner som en väska. Om specialiserade maskiner behövs kommer en fackman att diskutera fastighetsåtkomst och kostnaden för maskinen och lägger till din prisberäkning. Om väggen är gjord av tegel eller trä, notera leverantören för att behålla och återanvända eller sälja material.
Bogsera badrummet
Ska du renovera badrummet? Då måste du riva ditt nuvarande badrum. Rivning Badrummet inkluderar demontering av handfat, bad, duschar, toaletter, kakel och väggar. Demolitionsexpert kan kassera eller spara dem för ett leasat lager mot en avgift. Efter rivning, hantverkare som kan renovera badrummet för att återanvända sanitären och de material du bestämde dig för att bevara.
Ta bort kakel
Se till att du har möjlighet att ta bort plattor för att säkerställa skyddet av ditt hem och hälsa från damm och farligt skräp. Om du vill lämna plattorna, är din leverantör med hammaren, mejslar och skrapor försiktigt av. Om plattor kan kasseras, kommer den att använda en hammare eller kula. Oavsett borttagningsmetoden bör professionell avlägsnande av plattorna orsaka minimal skada på den underliggande ytan. Demolitionsleverantör kan också erbjuda ytbehandling så att den är klar för nya plattor. Innan du lämnar, är området och (om det ingår i priset på rivning) en trasig kakel med dig.
Avlägsnande av skydd
Om du behöver låta metall eller träskydd kan du förmodligen behöva mer än en rivningsarbetare och utbud eller behållare för avfall som resulterar med avfall. När din leverantör kommer till ett ställe, tar skyddet, material som metall i skrot och återanvändbara material behåller. Vissa rivningsarbetsleverantörer tar hänsyn till när du bestämmer priset på arbete, så det är bra att ge bilder och så mycket detaljer om vad ditt skydd är byggt.