Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Krontak
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 510 registrerade yrkesverksamma
92 149 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Krontak

Behöver du en skyddstjänst? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom inriktning, design och konstruktion av skyddsrum. Priset på lusthus och pergolor beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänster: transportkostnader, grävarbeten och verktyg som tillhandahålls av en av våra 27 875 snickare i kategorin

Se även:Priser
Tjänster
Vad inkluderar montering och reparationstjänster skydd?
Dessa tjänster inkluderar allt som behövs för att bygga ett nytt externt skydd i trädgården eller gården eller reparationen av ett befintligt skydd. Våra leverantörer kan bedöma om reparationen är möjlig och fördelaktig eller eller huruvida det inte är ett bättre skydd för att ta bort och kassera det för att släppa en ny plats. På vår portal hittar du leverantörer att hjälpa dig att bygga ett nytt skydd och återhämta sig.
Bedömning och reparation av skydd
Denna tjänst är ett billigt alternativ som måste beaktas före det gamla skyddsavfallet. Vår leverantör kan se ditt skydd och se om och vilka reparationer som behövs. Om konstruktionen kräver enklare reparationer, t.ex. Takreparation, leverantör kommer att begå dig med rekommenderade reparationer och nödvändiga material. Om dessa material är tillgängliga kommer de att göra de nödvändiga reparationerna och skyddet kommer att vara mer motståndskraftiga mot framtida skador.
Demontering och bortskaffande av ett gammalt skydd
Om skyddet inte längre är lönsamt och inte hjälper honom eller reparerat, kan vår leverantör också föreslå möjligheten att demontera och bortskaffas. Det här alternativet är bra att välja om du bestämde dig för att bygga ett nytt skydd. Leverantören demontering och bortskaffad av ett gammalt skydd och lämnar grunden för en ny. Det kan också ta bort baser om du vill placera ett nytt skydd någon annanstans eller om de redan finns i ett oanvändbart tillstånd. Väggar, dörrar, isolering och andra rester tas bort från din tomt och lagras i avfallskorgar för bortskaffande.
Installation av nytt skydd
Du har flera alternativ för att reparera ett skydd eftersom det kan renoveras. Men du vill bygga ett skydd helt från början? Ange specifikt vilken typ av skydd du är intresserad. Monterat skydd är enkelt att montera och billigare, oönskade kräver mer tid, verktyg, utrustning och byggare med kvalifikationer och slaktkroppar inom snickeri och konstruktion.
Sista ändringar
Vissa leverantörer kan erbjuda ytterligare service för attraktiv, komplettera ditt prefabricerade skydd. Vad sägs om den nya kappan eller terrängbehandlingen i sin omgivning? På Wilio hittar du experter på allt!
Vanliga frågor
Varför hyra en mästare för att bygga ett skydd / lusthus via Wilio?
Har du en gammal, skadad skydd / bower du behöver renovera? Vill du designa ett helt nytt trädgårdsgazebo med original design? På Wilio hittar du mästare som uppfyller alla dina önskemål. Beställ denna tjänst med oss ​​är ekonomiskt fördelaktiga, tidsbesparande och bekväma. Reparation av skydd, inklusive montering och konstruktion, är en utmanande uppgift. Men Wilio hjälper dig att hitta en praktisk kutila som kan fixa eller bygga ett skydd i en rimlig tidsram och du kan fokusera på allt annat. Ange efterfrågan på vår plattform och lämna arbetet på en av våra leverantörer. I efterfrågan, var god ange alla detaljer som typ av skydd, din adress och idealisk tidsram. Leverantörer kommer att kontakta dig gratis och börja arbeta omedelbart efter överenskommelse. Börja med reparationen eller byggandet av ditt drömskydd just nu och använd Wilio!
Vilka är fördelarna med att beställa leverantör att montera och reparera skydd?
Om du bestämmer dig för att beställa din leverantör, behöver du inte spendera din tid för att utföra denna krävande uppgift. Du kan planera andra aktiviteter och undvika problem med att lyfta tunga föremål och risk för skador som kan uppstå vid användning av verktyg.
Behöver jag ge mina verktyg och utrustning för att installera och reparera ett skydd?
Att tillhandahålla verktyg och utrustning är inte obligatorisk. Leverantörer kommer ofta med sina verktyg och utrustning för att utföra en viss tjänst och allt du behöver leverera dem för att reparera material, montering eller konstruktion. Men om du har några verktyg eller specialutrustning som kan göra jobbet enklare kan du låna dem med leverantörer.
Hur lång tid tar det ett montering eller reparation av skydd?
Den tid som behövs för att utföra dessa tjänster beror på arbetets natur och komplexitet. Om ditt skydd kräver mindre reparationer är det möjligt att vara tillräckligt för en dag. Om det här är mer komplicerat montering, behöver din leverantör en minsta vecka.
Kan en leverantör hjälpa mig med montering och reparera skydd?
Ja, om du behöver hjälp med montering, reparation eller konstruktionshem, kan du anställa en av våra leverantörer för att hjälpa till. Om du gör affärer och sälja dessa tjänster kan du också anställa våra leverantörer när du behöver smarta händer. Ange alltid det som arbetar från den leverantör du behöver.
Varför är en viktig reparation av skydd?
Nedskrivningen av skyddet sitt icke-underhåll representerar de framtida lösningarna. Trädgårdsredskap och utrustning som lagras i dåligt underhållet skydd avskrivs ofta för insekter och gnagare för vilka sådant skydd blir ofta hemma.
Kan jag fixa skyddet ensam?
Ja, du kan också fixa ditt skydd, men gör det bara om du har nödvändiga färdigheter, erfarenhet och verktyg. Genomförandet av reparationer är okej om de är mindre och kan göras inom en dag och innan de anländer regna och störa ditt arbete. Om ditt arbete verkar för hårt eller du inte har tid, rekommenderar vi att du anlitar en av våra leverantörer.