Hur det fungerar
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Välkommen till Wilio! Du tittar på Wilio som en Oregistrerad kund
Byt till professionell
Navigering
Tjänster
Prislista
Om ansökan
Ladda ner programmet
Hur fungerar det
Hur vi kan förbättra
Kontakta oss
Om Wilio
Logga in
Befriad från inkomstskatt

Leta efter smarta proffs

Badkarsinstallation
Projektinlämning är gratis
Nöjd kundUtmärkt kommunikation, allt gick enligt plan, projektet gick precis som planerat. Bra jobbat, mycket trevlig person, så jag rekommenderar :)
profile image
Peter Š.Kund
Varför Wilio?
33 619 registrerade yrkesverksamma
93 476 lösta projekt
4.8 av 5 Genomsnittlig utvärdering av våra experter
226 512 Ansökningsanläggningar
Badkarsinstallation

Behöver du en tjänst inom området för installation av dusch, badkar eller duschvägg? Wilio hjälper dig att hitta kvalitetsexperter inom fokus, transport, installation och montering av duschar eller badkar. Priset för att installera en dusch i badrummet beror vanligtvis på utbudet av tjänster. Se mer information om tjänsterna: service efter garanti, tätningsmedel, packning, mindre reparationer som tillhandahålls av en av våra 26 784 installatörer i den givna kategorin.

Se även:Priser
Vanliga frågor
Varför beställer du en expert för att installera duschar via Wilio?
Du skulle vilja förbättra ditt hem, men är du rädd för tid och tekniskt krävande installation? Förtvivla inte. Wilio Portal hjälper dig att hitta en duschinstallationsexpert snabbt, helt enkelt och med bra priser. Våra leverantörer ger dig installationen för att ge rekommendationer från andra ägare för att göra din nya duschnight att använda det bästa. Vill du söka efter leverantören just nu? Det fungerar som följer: Börja med att klicka på knappen "Enter efterfrågan" och fyll i formuläret. Vänligen ange önskat datum och andra detaljer som modellen för dina duschar. Onedlho kommer att visa bud och kundbetyg. När du hittar ett bud är du nycklar för att bekräfta din term och vår leverantör börjar förbereda dig för dig. Allt som behövs för att installera dina nya duschar, ta alltid våra experter. Så du behöver inte oroa dig om du av misstag saknar några verktyg. Visa bara den här tjänsteleverantören där det finns plats för din nya dusch och ett nytt hörn kommer det att finnas tid.
Kan jag installera min dusch själv?
Om du installerar en helt ny duschkabin behöver du en certifierad installatör eller en elektriker som känner till dessa enheter och lämpliga inredning. Det bästa valet är alltid en specialist / rörmokare som garanterar säker installation av armatur och elektroniska enheter.
Vem kan förse mig en dusch?
Det kan göra antingen en certifierad rörmokare - och hitta bara Wilio. De hjälper dig med installation, innovation eller kontroll av utrustning och ser till att duschen fungerar korrekt.
Hur kan jag hitta den här tjänsteleverantören?
För att hitta en expert på att installera en duschkabin, klicka på knappen "Enter efterfrågan" och fyll i formuläret. För några minuter får du en översikt över leverantörer nära dig och din dusch är redo att användas.
Vad behöver jag installera ett duschhörn?
För att berika din moderna dusch, kommer du främst att vara nödvändig för att leverera vatten med tillräckligt starkt tryck. Det är också viktigt att vara en pump som ska vara belägen nära vattentanken, ett vattenrör, en varmvattenbehållare, elförsörjning och avlopp. Den elektroniska duschen kräver också en blandningsventil och termostatkontroll som du kommer att kunna ställa in vattentemperaturen.
Tjänster
Vad inkluderar en duschinstallationstjänst?
Leverantörerna för denna tjänst från Wilio kan installera helt nya duschar, men ersätter också gamla enheter. Många leverantörer har ett installatör eller elektrikercertifikat. Innan du öppnar dem genom dörren, kommer Wilio att kontrollera sin kompetens och kvalifikationer för att skydda ditt hushåll före möjliga faror. Även om specifikationerna kan variera, hittar du information nedan för att förvänta dig från typisk duschinstallation:
Verktyg och redskap
Om du anger en order till en av våra Wilio-leverantörer, behöver du inte ha ett arbete för att utföra arbete. De anländer med egna verktyg, bland annat med en borr, tubulär skärare och borrar till murverket. Om det kommer att vara nödvändigt att köpa eventuella ytterligare verktyg. Om du vill spara tid rekommenderar vi att du tillhandahåller tjänsteleverantören för att ange vilken dusch som kan vara. Detta hjälper dem att förbereda dig behövde uppsättning verktyg för det här jobbet.
Installera duschkök
Installera duschen börjar bestämma den position där den nya enheten måste stå. Det är också nödvändigt att ange önskad höjd för att vara ett duschhuvud, speciellt om du har barn eller om någon är särskilt hög eller låg. Vår expert kommer då att bedöma om vattenförsörjningen är tillräcklig för den nya enheten (vanligtvis huvudvattenförsörjningen med ett 15 mm diameter rör). Den markerar sedan öppningarna i väggen och borrar öppningen av duschhuvudanslutningen med huvudventilen, skär röret och sätt in den i en borrad öppning, kranen och t-fogfästet och väggduschen. Slutligen, ledarna med enheten och kontrollerar att duschen fungerar ordentligt. Sedan bara tillräckligt för att testa duschen själv och njut av fördelarna med en modern dusch.